אישור מהנדס.

F00D Is G00D

New member
אישור מהנדס.

אני מחפש מהנדס שבסכום ממש סימלי יתן חתימה על מתקן "גשר תלוי" כמובן בנוי מסנדות וחבלים, אשמח אם תפנו אלי במסרים טלפון של מהנדס שעבדתם איתו בעבר ואישר לכם תוכניות של מבנים מחנאיים. גידי

cohen shir

New member
תשאל בפורום צופיות באתר התנועתי.../images/Emo9.gif

נראלי ששם יוכלו לעזור לך יותר.

rotem ganim

New member
תחפש דרך הורים של חניכים\חברים

הקשר שלך לבנאדם יכול להוזיל את זה משמעותית =]]

AlteRon

New member
למה בדיוק מהנדס לגשר תלוי?

באיזה גובה הגשר יהיה? אם הוא מתחת ל2 מטר אישור מרכז שבט 4 מטר ומטה אישור מרכז הנהגה 4 ומעלה עד 6 מטר אישור מהנדס. יש לך שירטוט / משהו להראות לי שאני יוכל להבין מה אתה מנסה לבנות ובאיזה גובה?

F00D Is G00D

New member
בוודאי

השרטוט הז חובבני (שלי), מחרתיים יהיה לי סרטוט שאדריכל עושה במחשב... כבר בניתי דגם-מייד אצרף תמונה אגב קראתי חוזר מנכ"ל ולא ראיתי חצי מילה על מהנדס, זו תקנה רק של הצופים? תודה...

יSublime

New member
אתם עושים דגל עם גומיות?!?!

אוי ואיבוי!!! סיוט!!! על דבק חם שמעתם? P:

cohen shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

שכחת משהו חשוב, בריאות וחיבור לעולם הטכנולוגי.

AlteRon

New member
זה לא גומיות!!

זה חוט בנאים, הוא ממש ממש טוב לדגמים האלה ככה אפשר לראות בדיוק איזה כפיתות וכמה צריך לעשות. דבק חם סתם חרא . המסמרים שהוא שם זה בגלל שהוא לא משתמש בדבק חם אז הוא צריך משהו לייצב את זה. מסמרים זה מצויין כי זה מדמה לו בדיוק בזנט. יש מבנים שאתה יכול להרים עם סנדות שנוגעות באדמה אבל בלי שיהיו כפותות לסנדות ע"י כפיתת לחץ.

cohen shir

New member
גם עם דבק חם את יכול לראות.....

את סוג הכפיתה ככה בעיניים או מקסימום מבמנים עם טוש ליד או מדביקים עם הדבק שמחבר את השיפודים פתק שכתוב או צבע שמסמן את סוג הכפיתה. קיצור דבק חם חוסך זמן לדעתי.

יSublime

New member
מה פתאום!!!

דבק חם זה הרבה יותר אסטתי,ברור,נקי ויפה. מה גם שזה חזק בטירוף(במידה ואתה מדביק על פלטת עץ)לא מספיק שלבנות דגם זו עבודת נמלים,אז עוד עם חבלים קטנים...אוי ואיבוי נראה לי סיוט..הנה דוגמה לדגם שנעשה עם דגם חם,ותראה כמה שהוא יפה ואסטתי.(זו סתם דוגמה שיש לי במחשב..) גם בדבק חם אתה יכרול לראות כמה כפיתות-כל חיבור של דגם זו כפיתה מן הסתם.

s h a r o n 7

New member
בדיוק! ../images/Emo45.gif../images/Emo126.gif

ככה זה גם אצלינו
(הפתקים זה האורכים של הסנדות)

AlteRon

New member
מאיזה שבט אתה?

כן, כל מתקן מעל 4 מטר חייב אישור מהנדס. חוץ מזה איפה שהגשר עצמו מלמטה לא הבנתי מה קורה שם, תנסה לתת תמונה מהצד ומלמעלה. ברגע שאתם כופתים את זה פעם אחת כמו שצריך לא צריך בדיקה כל שעה של מרכז בוגר או א.בטיחות, אתם סתם מבזבזים זמן. אם זה בגובה 6 מטר אז הקלפים שבצד צריך לעשות כל 2 מטר לגובה איקס ולא איקס אחד גדול וגם סנדה לרוחב הקלף כל 2 מטר, משמע בגובה 2 מטר סנדה, בגובה 4 מטר סנדה ובגובה 6 מטר סנדה. האיקסים בינהם. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם המתקן. אם אתה תוכל לפרט למה הוא משמש בדיוק (למתי אתם בונים אותו) ומי בונה אותו זה יהיה אחלה.

למעלה