אישור זכאות לתואר

אישור זכאות לתואר

בשעה טובה אתמול סגרו לי את התואר ראשון, המזכירה הסבירה לי שמשם המסמכים עוברים לאגף בוגרים. מישהו יכול להגיד לי תוך כמה זמן, ומאיפה אני אוכל להוציא אישור זכאות לתואר ראשון ? תודה רבה אני

deathcaster

New member
ממממממ

למיטב ידיעתי, מרגע שהמסמכים עוברים למדור בוגרים ועד לתעודת הזכאות לתואר עוברים כחודש-חודשיים. אתה לא מוציא אישור זכאות, הוא נשלח אליך בדואר.

amitk80

New member
מה פתאום

אתה מטעה ובגדול. ההליך הוא כזה: 1. יש לבצע סגירת תואר מול החוגים הרלוונטים וזה כולל סגירת כל המטלות. 2. לאחר מכן הבקשה עוברת למדור בוגרים. 3. לאחר שלושה שבועות לערך את מקבלת מכתב שבו נאמר שסיימת את התואר ושאת זכאית לקבל את התואר והציונים הממוצעים בכל חוג (או בחוג עצמו). 4. המכתב הזה הוא סמכות לכך שסיימת את התואר בהצלחה ואין לך עוד חובות כלפי החוג / אוניברסיטה. את התעודה את מקבלת בחודש יוני העוקב, כלומר אם את סוגרת את התואר עד תחילת שנת הלימודים או לפני ינואר אם אני לא טועה, את תקבלי את התעודה מהחוג בחודש יוני הבא או שבמקרה הכי גרוע זה ידחה בשנה. 5. בכל מקרה המכתב הזה מהווה אישור אפילו למקומות עבודה שסיימת את התואר וחשוב מאד שתראי את זה במקום העבודה אם תתחילי לעבוד כי מקבלים על זה נקודות זיכוי מול מס הכנסה (אני חושב שזה חצי נקודה במשך שלוש שנים - בהנחה שהתואר הוא שלוש שנים). בהצלחה ובמזל טוב

deathcaster

New member
אני אשמח אם תגיד לי היכן הטעיתי, או שפשוט

לא קראת שהשואל המקורי כבר כתב שהוא סגר את התואר ?

למעלה