אם כך תמיד עדיף להיות בצד "שמקבל את הכסף" לדעתך?
שהרי סקס מבלי לקבל על זה כסף זה "פחות טוב" מאשר סקס בחינם ולא בשביל כסף, אני "לתומי" תמיד האמנתי שההפך הוא הנכון, זה גם הסיבה שאני מעדיף אישה שלא תהיה איתי בגלל כסף, אפילו אם הייתי מיליונר. מי מנצל את מי יותר ביחסים מיניים שכוללים כסף, זה נושא מורכב, ולדעתי כל מקרה לגופו. אם הצד שיש לו כסף לא מספיק מודע לכך שמי שאיתו זה בעיקר בגלל כסף, אז בדרך כלל הוא הצד שהכי מנוצל. אם הצד שיש לו כסף, מודע לכך שמי שאיתו בגלל כסף, אבל לא אכפת לו מזה, כי כל מה שחשוב לו זה סקס, ויש לו מספיק כסף כדי "לבזבז" על סקס, אז בדרך כלל הוא הצד שמנצל יותר, במיוחד אם זאת שאיתו בגלל כסף היא לא תאוות בצע אלא כביכול במצב כלכלי קשה, והיא בחרה "לפתור אותו" בצורה כל כך מפוקפקת, אם כי למישהי כזאת עדיין יש יותר בררה, של לחיות "באושר ובעוני", מאשר למישהי שנמצאת עם הצד "החזק" יותר בגלל כפייה פיזית או תרבותית ולא מסיבה כספית, כגון נערות בארצות ערב שמאולצות להתחתן עם זקנים. האישה מנצלת את הגי'גולו יותר משני סיבות, א' היא יכולה שלא לצרוך שרותי זנות יותר בקלות מאשר שהגי'גולו יכול להתפטר מהמקצוע שהוא כבר נמצא בו שנים רבות, ב' אם האישה מוכנה לשלם לגבר כסף בשביל סקס, סימן שהיא מעוניינת בסקס הרבה יותר ממנו, במקרה ששני הצדדים מעוניינים בסקס באותה המידה, אף אחד לא צריך לשלם לאף אחד. לגבי כמה הג'יגולו הספציפי עושה את זה להנאה וכמה בשביל כסף, כל מקרה לגופו, אבל הנטייה היא להניח שהוא עושה את זה בעיקר בשביל כסף, אם כי אני לא שולל תאפשרות שיש אנשים שעוסקים במקצועות האלה ויכולים גם להנות מעיסוקם, פשוט זה טעות להכליל את זה על כל העוסקים במקצוע הזה, אבל סביר להניח שהאישה ששוכרת את "שירותיו" של הג'יגולו הייתה רוצה להאמין שהוא נהנה מזה ולא איתה רק בשביל כסף, אגב גם חלק לא קטן מהלקוחות של זונות משכנעים ככה את עצמם.