אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

BlackMetal6

New member

Berethor

New member
נראה שאנחנו לא מבינים זה את זו אם כך

מומלץ גם שתקראי תהודעות של פנתרית בנושא לפני שאת מגיבה לשלי.

פשוש אין זמן אליך אני עם טאטו חדש צריכה לשים מרפן כל 3 שעות

מומלץ שתעשה חיפוש על מה שאתה לא מבין כי בינינו- אתה לא כל כך שוחה בחומר. צ'או.

Berethor

New member
פשוש? רק אל תגידי לי שקעקעת את הכינוי שלי על הזרוע

הנקודה שלי היא שאני לא בדיוק צריך את החומר הזה שלך, הרמזים שלך לא מספיק ברורים, וגם אין ספק שהם לא קשורים למה שפנתרית ואנכי דיברנו עליו, במילים אחרות, הדברים שמעניינים אותך לא מעניינים אותי. חוץ מזה אין לי לקוחות משום שאני לא ג'יגולו, מצטער לאכזב אותך בנושא.

די. תנוח. עכשיו אתה עושה לי מיגרנה

ולא, לא את השם שלך.
&nbsp
הנקודה היא שאתה מתבלבל וגורר סיפורים עם התגובות שלך, הרמזים ברורים מאוד וגם אין ספק שהם קשורים למה שאתה ו*בלק מטאל* דיברתם עליו. במילים אחרות, הדברים שמבלבלים אותך לא מבלבלים אותי. חוץ מזה לא אכפת לי שאין לך לקוחות משום שאתה לא ג'יגולו, מצטערת לחזור בי מהבדיחה ולאכזב אותך בנושא.

Berethor

New member
אם כך תמיד עדיף להיות בצד "שמקבל את הכסף" לדעתך?

שהרי סקס מבלי לקבל על זה כסף זה "פחות טוב" מאשר סקס בחינם ולא בשביל כסף, אני "לתומי" תמיד האמנתי שההפך הוא הנכון, זה גם הסיבה שאני מעדיף אישה שלא תהיה איתי בגלל כסף, אפילו אם הייתי מיליונר. מי מנצל את מי יותר ביחסים מיניים שכוללים כסף, זה נושא מורכב, ולדעתי כל מקרה לגופו. אם הצד שיש לו כסף לא מספיק מודע לכך שמי שאיתו זה בעיקר בגלל כסף, אז בדרך כלל הוא הצד שהכי מנוצל. אם הצד שיש לו כסף, מודע לכך שמי שאיתו בגלל כסף, אבל לא אכפת לו מזה, כי כל מה שחשוב לו זה סקס, ויש לו מספיק כסף כדי "לבזבז" על סקס, אז בדרך כלל הוא הצד שמנצל יותר, במיוחד אם זאת שאיתו בגלל כסף היא לא תאוות בצע אלא כביכול במצב כלכלי קשה, והיא בחרה "לפתור אותו" בצורה כל כך מפוקפקת, אם כי למישהי כזאת עדיין יש יותר בררה, של לחיות "באושר ובעוני", מאשר למישהי שנמצאת עם הצד "החזק" יותר בגלל כפייה פיזית או תרבותית ולא מסיבה כספית, כגון נערות בארצות ערב שמאולצות להתחתן עם זקנים. האישה מנצלת את הגי'גולו יותר משני סיבות, א' היא יכולה שלא לצרוך שרותי זנות יותר בקלות מאשר שהגי'גולו יכול להתפטר מהמקצוע שהוא כבר נמצא בו שנים רבות, ב' אם האישה מוכנה לשלם לגבר כסף בשביל סקס, סימן שהיא מעוניינת בסקס הרבה יותר ממנו, במקרה ששני הצדדים מעוניינים בסקס באותה המידה, אף אחד לא צריך לשלם לאף אחד. לגבי כמה הג'יגולו הספציפי עושה את זה להנאה וכמה בשביל כסף, כל מקרה לגופו, אבל הנטייה היא להניח שהוא עושה את זה בעיקר בשביל כסף, אם כי אני לא שולל תאפשרות שיש אנשים שעוסקים במקצועות האלה ויכולים גם להנות מעיסוקם, פשוט זה טעות להכליל את זה על כל העוסקים במקצוע הזה, אבל סביר להניח שהאישה ששוכרת את "שירותיו" של הג'יגולו הייתה רוצה להאמין שהוא נהנה מזה ולא איתה רק בשביל כסף, אגב גם חלק לא קטן מהלקוחות של זונות משכנעים ככה את עצמם.

BlackMetal6

New member
כן תמיד כדאי להיות הצד שמקבל את הכסף

אז מה שהאישה מעוניינת בסקס יותר מהג'יגולו שלה? הג'יגולו עדיין גומר בזכותה ועוד מקבל על זה כסף.
וגם לא כל כך מבינה למה אתה חושב שזה שהאישה יכולה לוותר על שירותי המין שלו יותר בקלות מאשר שהגי'גולו יכול להתפטר מהמקצוע שהוא כבר נמצא בו שנים רבות אומר שהאישה מנצלת אותו

Berethor

New member
"Screw the Rules, I Have Money!"

"Let's face it: life sucks. Especially when you don't have much money to your name. This goes double in the world of fiction, where those that have money always try to find ways to make things miserable for those who don't. Such things as The Power of Love and The Power of Friendship generally have no effect on them. As long as they have money, they can do anything... even get away with murder or crimes against humanity. Or Buy Them Off for whatever evil deeds you did commit. Therefore, a wealthy person who adopts this attitude has a greater chance of becoming a Karma Houdini than any poor person."

"The sad fact is, this trope is literally Older Than Dirt. Since the dawn of civilization, there have been rich people who have been shallow enough to believe that everything and everyone could be bought, and .the old proverb, "Money is the root of all evil" is based on a passage from The Bible"

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/ScrewTheRulesIHaveMoney[/URL]

pov2

New member
בואו לא נגזים. אשה שמזמינה ג'יגולו, אינה מנוצלת על ידו.

BlackMetal6

New member
למה אתה חושב שלא?

ג'יגולו מנצל אותה מינית ( גומר בזכותה) וגם מנצל אותה כספית ( לוקח ממנה כסף)

Berethor

New member
אבל הג'יגולו לוקח תכסף לא מתוך ניצול אלא משום שזה המקצוע שלו

בעלי מקצוע לרוב לוקחים כסף על השירותים שלהם. אדם מספק עזרה בחינם בדרך כלל רק לקרובים שלו, אלא אם כן הוא זולתני עד כדי כך שהוא מוכן לעזור לאנשים בתוך התנדבות. לגבי זה שהג'יגולו גומר, לגמור זה לא ביג דיל בשביל הגבר, גבר בדרך כלל גומר מאקטים מיניים, אבל ההנאה שלו מאורגזמה היא נמוכה בהרבה מזאת של אישה.

לאישה יש אורגזמה הרבה יותר חזקה מאשר אצל הגבר בדרך כלל, אם כי יש נשים שמתקשות להגיע עליה, זאת אומרת השקעה יותר גדולה אבל גם הרווח יותר גדול, ומי הוא זה שצריך להשקיע את ההשקעה הגדולה מבחינת מאמצים אם לא הג'יגולו שהלקוחה שכרה את שירותיו המיניים, ואם מדובר באישה עם בעיה גדולה להגיע לאורגזמה, גם ביחס לנשים אחרות, אז בכלל הג'יגולו המסכן בבעיה. משום שזה קשה עד בלתי אפשרי "לספק" אישה כזאת.

BlackMetal6

New member
אבל בכל זאת הוא גומר בסוף ועוד לוקח כסף על זה

לכן זהו ניצול לכל דבר

pov2

New member
כי כדי להחשב "מנצל" צריך שיהיה צד מנוצל

ואם אשה מזמינה מיוזמתה ג'יגולו שעושה את מבוקשה, היא לא מנוצלת.

למעלה