אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

pov2

New member
גם המילה "כנראה" היא שקר. מה כנראה? מה כנראה?!

שנית- איש לא טען שכל הגברים רעים וכל הנשים טובות
ואיש לא מכחיש שיש גם גברים טובים ונשים רעות ולכן ההתעקשות
וההתמקדות שלך בלהוכיח זאת, היא ניג'וס מיותר.
&nbsp
אני הייתי מצפה מאחד שמגדיר עצמו (השד יודע למה) בתור פמיניסט- להעלות נושאים לקידום מעמד האשה
או להבנת מצוקותיה
ולא לקידום מעמד הגבר והבנת מצוקותיו.
לשם כך, יש את פורום גברים
וכן, את כל העולם, המנוהל על ידם ולמענם ברגישות ובנחישות.
&nbsp

Berethor

New member
משום שהפמיניזם שלי שונה מהפמיניזם שלך

כל הקבלה שיש בנושא הזה היא למעשה הקבלה פמיניסטית. אני מקדם את המעמד של כולם ללא אפליה לשום כיוון, אם גבר מתנהג רע לדעתי אז אני מבקר את הגבר, אם אישה מתנהגת רע לדעתי אז אני מבקר את האישה, זאת בניגוד "לפמיניסטים" שינסו להצדיק אישה בכל מצב, גם שברור שהיא עושה דברים בעייתיים בלשון המעטה. "כנראה" זה משום שאני לא נחרץ כמוכם בדרך כלל.

"אני מקדם את המעמד של כולם ללא אפליה לשום כיוון?"

תגיד לי אתה מתאמן על מה שאתה כותב לפני שאתה מפגיז משפטים נבובים?
ומה נסגר עם המיחזור המאוס של "לא כל הגברים הם מפלצות ולא כל הנשים טובות?" אתה מקבל 60 אג' על כל הגדלה? מה דעתך להפסיק להקרין על הפורום את הסרט הפנימי שלך מרוב שאתה מלא בזה אתה לא מקשיב למה שאנשים אומרים לך.

מעמקים39

New member
ששש רוצה עוד סוכריה?

פוב.גאה בך על הפגנת אמוציות.איך להיות נינוחים עם הטרחנות שלו

וכל מה שהוא תמיד יעשה זה לנסות ליצור מאזן אימה.

מעמקים39

New member
למה ביקשת סיפורים?

הרי סיפורי צבונציק אפשר למצוא למכביר. בטח יש גם איזה סיפור על כך שהעולם שטוח.

מעמקים39

New member
כיסית הכל אבל אתה משכנע את המשוכנעים

הלא משוכנעים דוברים שפה אחרת וחבל על זמנך...

תראה, אני מאד מקווה שיש דרך לאשה לאנוס גבר. הלא ייתכן

שקבוצת נשים יתגברו על גבר, יפילו אותו, נניח כמה תשבנה לו על הידיים ועל הרגליים, ואחת או שתיים יפשיטו ממנו את המכנסיים ובכוח ימשכו בפין וישפשפו אותו עד שיעמוד. ואז, אם יש להן חשק, יעלו על הגבר ויאנסו אותו. במצב כזה אין לו כל הנאה, ואם תהיה שפיכה - היא תהיה "קרה", היא לא תלווה בשום הנאה.
בחור פעם אמר לי שקיים עם מישהי יחסי מין, לא בואגינה אלא בחלק אחר של הגוף, חיצוני. לא אפרט. והוא אמר שהיתה לו שפיכה, בלי הנאה.
כמוכן אפשר כמובן לחבר לאיבר הזיכרי חפצים, כמו שפופרת ואקום, או פלאייר (צבת), וכך לאנוס אותו. (כדי לא לערב את הואגינה שלך).

Berethor

New member
אכן, רק שאין באמת "צורך" במספר נשים, זה דומה למה שהולך בBDSM

האישה יכולה לקשור את הגבר, ואז אין באמת "צורך" בנשים אחרות "שיחזיקו אותו". לגבי כל שאר הדברים שציינת, זאת אמת לאמיתה. דוגמא לגברים שיכולים להשתתף ביחסי מין ועדיין לא להנות מהם, גם קיימת אצל גברים א-מיניים, שבדרך כלל הם עושים את המין רק כדי לרצות את האישה שאיתם, ולא בשביל ההנאה האישית שלהם, שלרוב לא באמת קיימת. בהחלט יש דרך עבור הגבר להגיע לזקפה ולגמור גם בלי להנות מכך מבחינה פסיכולוגית, יש כאן אנשים שחושבים שגוף "ונפש" זה אותו דבר, אם אכן כך היה הדבר במציאות, אז הרבה דברים בעולם היו הרבה יותר פשוטים, לטוב ולרע. בנוסף לכך אפילו אם הקורבן היה כביכול מצליח להנות מזה פיזית, עצם הכפייה פה היא שהופכת זאת לאונס. יש סיבה ללמה ההגדרה בחוק לאונס זה יחסים בכפייה ולא "נהנה" או "לא נהנה", סיבה מוצדקת יש לציין.

pov2

New member
פנתרית, אני חושש שאינך בשיא השפיות

לקוות לאנוס ובמיוחד, חפים מפשע זה דבר הזוי.
שנית- הסטיואציה שתיארת, בה קבוצת נשים תוקפות גבר, היא דמיונית וגם תכליתה כאמור- אינו ברורה.
ולגבי הגבר שגמר אך לא נהנה- ובכן, יש הבדל בין אי הנאה לבין לסבול.
גבר שהגיע לשפיכה אך לא נהנה, אינו מסכן כמו נאנסת וגם ספק אם זה במקום, לכנותו מסכן.

במחשבה שניה, באמת נראה גם לי שתקיפה של גברים ע"י גברים

היא ה"שיוויון" הרצוי ביותר לנו הנשים.

pov2

New member
לא מסכים.

תקיפה של חפים מפשע ממין זכר
אינו דבר רצוי, בדיוק כפו תקיפה של חפים מפשע ממין נקבה.

למעלה