אישה שהולכת לג'יגולו ומשלמת לו כסף על סקס

matteryou2

New member
זה היגיון בסיסי

בלאט!

Berethor

New member
אולי זה "בסיסי", אבל שגוי

חוץ מהאקדח אולי היה גם מגע, גם זה בלתי אפשרי? מעניין אם אתה אפילו יודע מזה בלאט.

Berethor

New member
פלסטלינה קוראת לי מאמי ומדברת על קפה?

משהו נורא חשוד פה, מה את זוממת?

matteryou2

New member
בלאט זה סמעק

כמו שדוואי זה קדימה, אז דוואי דוואי- לך לישון או תקשיב לשיעור בחינוך מיני:
&nbsp
נשים כשהן מאוימות ולחוצות, הגוף בוגד בהן- וכן יכול להפיק רטיבות וחומר סיכה כשהן במצב לחץ (האיבר לעומת זאת מתכווץ מהלחץ מה שגורם להן יותר כאב בזמן החדירה). הן מן הסתם לא יכולות לגמור (כי במובן מסוים זין ודגדגן דורשים את אותו היחס, וזה תלוי הרגשת עונג ולא רק גירוי פיזי).
&nbsp
לגברים לעומת זאת, האיבר לא עומד כשהם לא נהנים, נקודה.

pov2

New member
ברטור, איום ברצח זה בדיוק הזמן ל"חרדת ביצוע"

שנית- האם היה אי פעם סיפור אונס דומה לזה שהבאת (על המאיימת והנאנס)
או שאתה סתם בוחן פה יתכנותם של תאוריות אונס
כדי לנסות ולאזן (כהרגלך) בין סבלם של גברים לנשים ?
&nbsp

Berethor

New member
כן בהחלט שמעתי על סיפור דומה לזה שהבעתי

זאת הייתה אישה זקנה עם אקדח שאנסה בחור צעיר. אונס של גבר בידי אישה הוא דבר שבהחלט קיים במציאות, זה שאתה לא מאמין שהוא קיים, לא אומר שהוא לא קיים. כמובן שימוש באקדח זה רק דרך אחת מיני רבות, יש גם דרכים אחרות, כמו יחסי מרות, אלכוהול, סמים וכו. אני כהרגלי מייצג את השוויון בכל נושא, טוב או רע. לא מאלו שמזלזלים בפגיעה או ניצול של גברים על ידי נשים. קח גם בחשבון שכאן החרדה היא "מלא לעשות את זה" ולא "מלעשות את זה".

pov2

New member
נשמע לי כמו צ'יזבט, אך האם אתה מסכים שאונס של גבר בידי אשה

הוא דבר נדיר מאוד, כך שלהתעקש ולדון בו כאן
זה כמו להתעקש ולדון ב"פורום פרטיזנים" על פשעי המלחמה שביצעו הפרטיזנים בגרמנים ?
שנית, האם אתה מבין שגבר שמצליח להגיע לגירוי שמעמיד לו את איבר המין
סובל מהאונס עליו דיברת, פחות לאין שיעור, מכל אשה שנאנסת?
שלישית- האם אינך מבין שלנסות ולהשוות מקרים נדירים למקרים שכיחים זה כמו לשקר?

Berethor

New member
אני מסכים שזה כנראה קורה פחות מאשר הדבר המקביל

אבל זה עדיין לא אומר שזה לא קורה ולא יכול לקרות. מלבד זאת אפילו הדיון המקורי בשרשור הזה מדבר על אישה שרוצה לנצל מינית גבר ולא להפך, רק ששם זה על ידי כסף ולא על ידי אונס כמובן, במילים אחרות לצרוך שרותי זנות. לא טענתי שהמקרים האלה קורים באותם תדירות ולכן זה לא שקר, השקר הוא לנסות להתכחש לכך שניצול או/ו פגיעה שונים בגברים קיימים. הכל בשם האג'נדה המיזאנדרית שמנסה לטעון שכל הגברים "רעים" וכל הנשים "טובות", כל מקרה שמנפץ את האשליה הזאת, ישר מתכחשים עליו.

למעלה