כבר צהרים צהרים טובים פום. {מה את צריכה לענות לי? }
P puma141 New member 11/3/15 #72 אבל מחניק שם...לא חבל עלי? *תגיד: בטח שחבל. ואל תגיד שאמרתי לך להגיד, סבבה?*
P puma141 New member 12/3/15 #80 אוווווווווווו אין לי אוויר! *שורה של דנה ברגר*. *אבל תודה על ה-"בטח חבל" זה היה מאוד מחמיא ומשכנע...... *
אוווווווווווו אין לי אוויר! *שורה של דנה ברגר*. *אבל תודה על ה-"בטח חבל" זה היה מאוד מחמיא ומשכנע...... *
א איש המתח New member 12/3/15 #81 איך את מצליחה לדבר בכלל? את עם Ball Gag בפה, למען השם...       ******   בוקר (ר)טוב
P puma141 New member 15/3/15 #102 אממממ.... בשורה טובה..... 1. הייתה לי פרנסה טובה בשבוע שחלף... 2. היה לי סופ"ש מעולה.. תורך.
א איש המתח New member 15/3/15 #103 eeeee... בשורה טובה...   1. השבת היתה שבת "פרה" 2. אכלתי כמו "פרה" (היה אוכל טוב).   אז מה עושים היום בפורום הזה ? <מביט למעלה סביב סביב>
eeeee... בשורה טובה...   1. השבת היתה שבת "פרה" 2. אכלתי כמו "פרה" (היה אוכל טוב).   אז מה עושים היום בפורום הזה ? <מביט למעלה סביב סביב>
P puma141 New member 15/3/15 #104 אני אני אני...לא לא לאאאאאאאאא יודעת דעת דעת...... יש פה הד! ריק וואקום..... לעשות רעש?
א איש המתח New member 15/3/15 #105 אולי...eee... אולי לא כדאי, שלא יבוא איזה סוכן, ויוציא אותך מהמטריקס.
א איש המתח New member 15/3/15 #107 אם תהיי... טריניטי - אז כן. <בנתיים עד שתחזרי, אני אלך להתאמן בלפוצץ בכח המחשבה כמה זקיפים>
ס סוקרטס פה New member 10/3/15 #55 שמעתי בדיחה מצחיקה על הניאוף משה יורד מהר סיני ואומר לכולם.... יש לי חדשות טובות ויש לי חדשות רעות החדשות הטובות זה שהורדתי אותו ל10 (הדיברות) החדשות הרעות זה שניאוף נשאר  
שמעתי בדיחה מצחיקה על הניאוף משה יורד מהר סיני ואומר לכולם.... יש לי חדשות טובות ויש לי חדשות רעות החדשות הטובות זה שהורדתי אותו ל10 (הדיברות) החדשות הרעות זה שניאוף נשאר