אישה.....למטבח!

אישה.....למטבח!

כמה פעמים שמענו את זה אה? כשאנחנו נוהגות לנו ואיזה שובניסט מצוי צועק לנו כשצעקתו מלווה בצפצוף ארוך? הבוקר נסעתי לפגישה חשובה בירושלים. נהגתי על כביש מספר 1, כשפתאום הבטתי שמאלה וראיתי במכונית שלידי אישה אחת, נוהגת במאזדה 6 חדשה ומבריקה, במהירות של 120 קמ"ש, תוך שהיא מתבוננת במראה ומורחת לעצמה אייליינר!!! חזרתי להסתכל על הכביש, ואחרי כמה שניות ראיתי אותה שוב, עוקפת אותי (!) – וכל זה תוך כדי שהיא ממשיכה להתאפר!!! נכון שאני אישה, אבל מה שהיא עשתה כל כך הפחיד אותי, עד שהסיגריה נפלה לי מהיד, הכריך טס לי מהיד השנייה. ניסיתי ליישר את ההגה עם הברך, ומרוב בלבול עף לי הסלולארי מהאוזן, ונפל ישר לתוך כוס הקפה שהחזקתי בין הרגליים. הקפה הרותח השפריץ לכל הכיוונים, הסיגריה כבתה, נהרס לי הסלולארי ונותקה לי השיחה – שהייתה ממש, אבל ממש חשובה! שילך לעזאזל האידיוט שנתן לנשים לנהוג.

חחחחחחחחחח ברדקיסטיתת

תזכירי לי מתי עשית פעם אחרונה נהיגה מונעת?......חחחחחח כל זאת נהרס לך ...ורק בגלל שאישה הייתה שם מה היה קורה אם ברכב היה נוהג איזה חתיך הורס? חחחחחחחחחחחחחחח

קצפת~

New member
חן השתגעת?????

שומעת מה את שואלת? מה אם היה שם חתיך הורס שהיה שם לעצמו אייליינר???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
שלום לך...

צ´מעי... כמו שאני מכירה אותך (קצת)
לא נראה לי שאת מתחראת ככה על הכביש, אבל ת´אמת... נשים לא מפתיעות אותי. תגידי, היא גם נהגה בלי ידיים?
נעמי

מו שיקו

New member
ולמה את לא

מספרת, שבאותו זמן ספרת גם חבילה של 10000 דולר? אם כבר מספרת את האמת, אז עד הסוף בבקשה........

סו

New member
נגיוש

אני מבינה שאת מפרגנת חחחחחחחח תביאי אתר

מו שיקו

New member
ברור שהיא

מפרגנת היא בכלל מתאמנת לקראת האוסקר של המפרגנת של הפורום... אגב, מה זה המילה הזו מפרגנת?.........

אישה ......

למיטה :))) לילה טוב ...
ובחיים , בחייםםםםם לא צעקו לי כך ......חחחחחח.... תסעי איתי פעם , אז תביני למה....

למעלה