המממ.... פה הייתי הולך על משקל נוצה...
פ פנטום הצט New member 19/11/02 #20 בתנאי... שאני קובע את עמידת המוצא... אהה... ושאת לא לובשת כלום מתחת לחליפת הג´ודו...
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 19/11/02 #24 או קיי אגוזי וחליפת ג´ודו. בעצם... לא יודעת להאבק בסיגנון ג´דו. אפשר סומו?????????
פ פנטום הצט New member 19/11/02 #35 ת´אמת... הוא מתבכיין לי כל פעם שאנחנו נפגשים ואני לא מביא לו דיסק, אז מידי פעם נותן לו שינצח אותי... אנו גם משחקים לפעמים בהשחלת טבעות...
ת´אמת... הוא מתבכיין לי כל פעם שאנחנו נפגשים ואני לא מביא לו דיסק, אז מידי פעם נותן לו שינצח אותי... אנו גם משחקים לפעמים בהשחלת טבעות...
ק ק ל י א ו פ ט ר ה New member 19/11/02 #42 לפעמים הים שקט ואין גלים... גם אתה לפעמים... מתאים ערב שירה בציבור?
פ פנטום הצט New member 19/11/02 #45 מתאים... תפתחי שרשור אחר ותבקשי שיר, נראה אם אוכל לשיר לך אותו...
ש שושן צחור המקורית New member 19/11/02 #25 למה למטבח ? את גאון..... כל כך הרבה דברים עשית בבת אחת? איך את מצליחה? ואגב, סלולארי באוזן זה קנס.......היזהרי בפעם הבאה.
למה למטבח ? את גאון..... כל כך הרבה דברים עשית בבת אחת? איך את מצליחה? ואגב, סלולארי באוזן זה קנס.......היזהרי בפעם הבאה.
ר רימון שוקולד New member 19/11/02 #29 ../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif ברדקיסית יקרה אם את כבר מצוטטת משהו שנכתב בפורום אחר(מתכונים) תהיי לפחות הגונה לרשום שלא את כתבת את זה במקרה קראתי את זה שם על ידי מנהל הפורום שדייק וציטט מהיכן הקטע נכתב יום טוב
../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif../images/Emo150.gif ברדקיסית יקרה אם את כבר מצוטטת משהו שנכתב בפורום אחר(מתכונים) תהיי לפחות הגונה לרשום שלא את כתבת את זה במקרה קראתי את זה שם על ידי מנהל הפורום שדייק וציטט מהיכן הקטע נכתב יום טוב