אישה זרה

מולוקו

New member
אישה זרה

ואם תשובי אלי , מה אגיד לך ? אגיד לך כמה מילים שציפיתי לך עד כלות הנשימה. וכי תשאלי על אישה זרה , שפרעה את המיטה אשיב לך שהיא מרה גם היא איבדה עניין. ותוסיפי לשאול , על הבגד בארון בריח בושם זר ומנוכר , אספר לך על אישה קצת שונה. ואם תתבעי אותי ותענני , לא אסגיר את שמה מילה לא אומר לחובתה לא אגיד דבר. וכי תציעי ברירה , אענה לך בכנות גמורה , לא היית כאן בזמנה מה לך קובלה ?

odo13z

New member
ואם תשובי....../images/Emo66.gif

ואם תשובי אלי אעצור נשימתי. פנייך אלטף בשתי ידי. בעינייך אחפש תשובה לשאלות ... הכלו המיים ? ידי אכרוך סביב גופך המוכר עיניים אעצום. אנשום אותך לאט. כמו בחלום. אל נא תאמרי לי.... עדיין רחוק היום......

תן לי לשוב

תן לי לשוב אל תגיף בפני את הדלת זקוקה אני לך אהוב הריני משתדלת. לא אתור אחרי מחוזות אחרים לא אביט אלי שבילים אפלים לא רוצה יותר להיות לבדי רוצה רק אותך לידי. אלטף את לחייך הקרה אחמם לילותיך מטיפות הבכי אגמע בשקיקה כל דמעה מרה לא אניח לך היות שוב לבדך. אצלצל לך בכל הפעמונים אתדפק על כל דלתות השכנים רק תנני לחזור שוב לליבך הריני כאן, רק שלך!

ואליי תשוב,

מחכה שתשוב וזה מה שחשוב, כי עייפתי מלחכות למגע יידיך המחבקות

מולוקו

New member
שלום

כיונה אל התיבה את שבה , ועלה טרף בפיך. אשאל שלום ירושלים ואת תשיבי חיובי , יונת שלום הלביני צאי במחולות , סערי. הכלו הצרות התלאות , השיבי חמדתי , הגם שם בארץ רחוקה גאו המים ושצפו ?

שמים1

New member
איש זר ../images/Emo79.gif

ואם תשוב אלי מה אומר לך? בליל סגרירי יבשו דמעותי. ואם תלטף נשמתי תטלטל את ליבי לא אצא לקראתך בלבלוב ואדווה. אל תשלח לי פרחים בקולך אל תזמר לי ערגות תווי מנגינתי מצאו חוטי דרך להשמיע קולם בליבו של אחר.

מולוקו

New member
מאורת פריצים

ידעתי כי זאת תשיבי , נתת ליבך לאחר , בעוד ידייך אוחזת בי פרחה נפשך לזרועותיו, נפלת שדודה למרגלותיו במאורת פריצים קרה , לא אשיר לך , ופרחים לא אשלח כי קפא ליבך במקום אחר.

שאשוב לחייך

כשאשוב לא אשאל שאלות אבוא לחבק אותך אהובי אנשק את השפתיים ברכות אלחש לך , התגעגעת לך למקלחת אותך אקח במים נשטוף את הגוף משרידי ימים שחלפו להם משרידים שנותרו בך ובי נקיים וטהורים מהעבר נתחיל באהבה טריה וקייה זוכרים את העבר שלנו וזורמים את העתיד המשותף את העבר נשאיר בעבר את שטעמת לא בחיקי לא אשאל, תרצה תספר ואני אלטף חלקת עורך הספוגה בריחות שלנו עכשיו שהאהבה כאן הן לא מאיימות עלינו הו גרגרי זכרונות אהבה שאתה נושא תמיד בליבך שהאהבה שלי שעוטפת אותך

מולוקו

New member
בואי

שוב תשובי , אהובה. צחה וברה כיונה צחורה בואי אלי עכשיו , חבקי אותי חזק תפעמי בקירבי כרוח תני בי כח לשוח , עטפי אותי ברחמך ברוך של שמרטף מנחם , השקי אותי מכדך השקיני מי באר.

מתבשמת

New member
אם תבוא אלי ../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

אם תבוא אלי, אפרוש שתי ידיי. אפשוט בגדיי. אלבש ורוד בחיוכי. אתהלך בזהרור חלומי. עלי כותרת ירחפו. פרפרים לאש יתאוו. אהבת נשמות רוחשות. גחלים יפיצו ניחוחות. אשבה בלהט אהבתך. אעטה שני בזעקה. אקלף עור חיי. אכרע על ברכיי, אם תבוא אלי.

מולוקו

New member
למות מאהבה

יש אומרים שאפשי למות מאהבה , ויש אומרים שאהבה מחייה את הנפש בקרבה , ואני אומר, שאהבה היא עד כלות הנשימה ואם את תחכי לי בוא אבוא אצמיד אותך אלי , עד שנפעם במשותף שתי לבבות בגוף אחד.

למעלה