אישה במראה

חן (*_*)

New member
את מיפחדת ממני?????../images/Emo8.gif בחיי שלא אגע

בג'קוב שלך. מפטיחה לך.

חן (*_*)

New member
אחרי החג בע"ה אבוא אלייך ../images/Emo73.gif

חחחחחחחחחחחחח.............. תודיעי בעירך לכולם להיכנס למיקלטים
כי אני לא אחראית למה שיקרה כשאנחנו נסתובב להם חופשיות בעיר חחחח....

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יס יס יס חחחחחחחחחחחחחחח יא גנובית מתה עלייך יאאלה בואי אל תדאגי אני אכין שלטים זוהרים שיאווווווו אני כבר מחכה לך לה לה לה לה לה לילה טוב חן

Mוניk

New member
סאמאקקקק

מחר אני עושה חימצון ואני גם אהיה בלונד פלטינעעעע אופפפפפפ

חן (*_*)

New member
נה...נה...נה...אני טבעית-ולא פלטינה

יש לי פלטינה רק בברך חחחחחחח..................

Mוניk

New member
לכי כבררררררררר הרגת אותי היום

חחחחחחחח שיאו חן טוב אז נישארת שחורעעעע אופ איתך יא

סנדי 33

New member
אישה צריכה לעלות לעצמה את המורל

גם אם זה ניגמר בקצת איפור ובושם.

חן (*_*)

New member
נכון מאוד סנדי ../images/Emo25.gif

וכשמצב הרוח "על הפנים" רצוי להתלבש בבגדים נאים להוסיף מעט צבע ואיפור <לא להגזים, הרי זה ברור> לצאת עם חברות לסיבוב קניות או לשבת ובעוברים ושבים לבהות

היא, מול המראה ...../images/Emo66.gif

והיא ישבה לה ימים ולילות וחייה עברו כמו סרט לנגד עינייה היא הייתה ילדה חמודה היא היתה נערה תוססת היא אהבה תחיים היא אהבה תמיד להסתכל על בחורים אבל תמיד היא הסתכלה מהצד ואמרה מה..מה עשיתי רע למה אני כל כך שונה למה אני כל כך רוצה להיות שם.... ואף אחד לא באמת הבין אותה מעולם היא בסך הכל רצתה רק שקט נפשי רצתה למצוא את עצמה היא התבגרה היא כבר בשלה אמא לילדים ועדין אוהבת להסתכל על דברים יפים היא עדין סקרנית כמו אותה ילדה קטנה מתי..תעלם אותה ההרגשה היא עדין מחפשת את עצמה האם אי פעם תמצא תהיות של לילה.... (משהו שכתבתי לפני שנה ומצאתי את המקום לשם אותו פה בשירשור הזה) חנושששששששש אהבתי את כתבת את כישרונית מאוד לא תמיד מגיבה אבל כמו שאמרתי אני עוקבת בשקיקה אחרי הפורום, קוראת את כל שירייך הגיגיך וסיפוריך, ואת יוצרת מדהימה חמדתי, יש לה את זה בלב
בנשמה המשיכי לכתוב יקרה

חן (*_*)

New member
תודה ליידי../images/Emo25.gifוגומלת לך בעוד שיר

*לגבי כתיבתך, כבר אמרתי יותר מפעם, שהיא מעולה. מקווה שמצב הרוח שלך ישתפר ותשובי אלינו במשרה מלאה
נוסעת בזמן אומרים- חוקים יש לו ליקום, אין חומר צץ מאיין, אין הוא הולך לאיבוד, הזמן אינו עוצר מלכת, ומה שחווינו אינו זמן אבוד ! מה שהווה ומה שהיה אינו בהכרח מה שיהיה אהבות ישנות, בחדשות מתחלפות, תבונה וניסיון חיים מחפים על קמטוטים. השנים חולפות, כך ביעף, מביטה במראה, בלי הנד עפעף מבעד לדמות בבואתי במראה נשקפת מולי, ילדה צעירה היא ואני, בדיוק אותה אישה.

למעלה