שבג"צ יכול רק לפסול מועמדות ואילו האייטולות צריכים לאשר מועמדות כדי שהמועמדות בכלל יוכל להגיש את מועמדתה לממשלה או לפרלמנט.תסבירו לי מה ההבדל בין בג"ץ למועצת האייטולות?
למעט הדת אני כבר לא מצליח למצוא הבדל
לאלו הדת השמאלנית ולאלו הדת המוסלמית אבל בכל היתר אני לא רואה הבדל
זה הבדל פרוצדורלי, התוצאה זההשבג"צ יכול רק לפסול מועמדות ואילו האייטולות צריכים לאשר מועמדות כדי שהמועמדות בכלל יוכל להגיש את מועמדתה לממשלה או לפרלמנט.
בַּרְדוּגוׂן, רק ברייך השלישי ודומיו זרוע המשפט היתה סיענית המחוקק ועושה דברו.תסבירו לי מה ההבדל בין בג"ץ למועצת האייטולות?
לא רק ברייך השלישיבַּרְדוּגוׂן, רק ברייך השלישי ודומיו זרוע המשפט היתה סיענית המחוקק ועושה דברו.
בישראל, לפי שעה, זרוע המשפט היא סייג לכוחניות המחוקק ולשרירותו...
אידיוט, ממשלת שמאל אינה מעלה על דעתה לעשות מה שעושה ממשלת המקקים שהגיחו מחוריהם ו"מנהלים" כעת את המדינה...לא רק ברייך השלישי
גם כשהשמאל זוכה בבחירות ושולט זרוע המשפט היא סייענית המחוקק ועושה דברו
ממשלת השמאל זה הבג"ץ. והם מעלים בדעתם הכלאידיוט, ממשלת שמאל אינה מעלה על דעתה לעשות מה שעושה ממשלת המקקים שהגיחו מחוריהם ו"מנהלים" כעת את המדינה...
וכשבן גביר וסמוטריץ ינהלו כאן את העניינים, אכן לא יהיה הבדל.תסבירו לי מה ההבדל בין בג"ץ למועצת האייטולות?
האייטולות שלכם של בגץ שולטות היום.וכשבן גביר וסמוטריץ ינהלו כאן את העניינים, אכן לא יהיה הבדל.
האייטולות ישלטו גם כאן.
קשקוש ירוק ובכייני שאופייני לימין הגאה.האייטולות שלכם של בגץ שולטות היום.
אם אנחנו נשלוט תהיה דמוקרטיה
כן בטח... החמאס היה משחרר לכם את כל החטופים....בחלומותקשקוש ירוק ובכייני שאופייני לימין הגאה.
אם "האייטלולות שלנו" היו שולטות, נתניהו כבר היה יושב בכלא והחטופים כולם היו בבית.
ותשובה לעניין?כן בטח... החמאס היה משחרר לכם את כל החטופים....בחלומות
אתה כתבת שהאייטולות שלכם היו משחררות את כל החטופיםותשובה לעניין?
כתבתי שאם הם היו אייטולות שלנו אז ראש הממשלה היה בכלא והחטופים היו בבית.אתה כתבת שהאייטולות שלכם היו משחררות את כל החטופים
עניתי לך שזה בחלומות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.