אירוע עוד שבוע! (חרוז!) WIP TIME!

CibiHeart92

New member
אירוע עוד שבוע! (חרוז!) WIP TIME!

מישהו כבר סיים? מישהו עוד לא התחיל? (אני יודעת שאתם קיימים!) תראו מצב צבירה אנשים :)

Lady_Voldemort

New member
זה כבר שחוק, אני יודעת

אבל אני יש לי יום לימודים מלא + הר של שיעורים אז אני כנראה אגיע לבקר אתכם בערב... :<

happy berry

New member
אם התחלתי את הקוספליי לפני חודש+

ו 10 אחוז כבר היו מוכנים *הרבה* לפני, איך זה שאני עדיין נשארת עם לפחות 30 אחוז לסיים שבוע לפני?? להשתמש בכלכך הרבה דאס על פרופ אחד חייב להיות לא חוקי או משהו. יש סיכוי טוב שאסיים 90 אחוז מהבסיס של החרב עוד הלילה. בהצלחה לי. ז'קט- נשאר לחבר את השרוולים והחפתים המוכנים. ותיקונים ידניים קטנים פה ושם. חצאית- לסיים לתפור אותה. היא לא יכולה להשאר לנצח בסיכות;; חולצה, לחבר את הצוארון והרוכסן. כובע ,עניבה וחגורה עוד לא הכנתיX:

KerenLin

New member
היא נראית נהדר!!

יש לך עוד תמונות מתהליך ההכנה? ורפרנס סופי? D:

happy berry

New member
תודהD:

יש עוד תמונת תקריב אחת של ההתקדמות הנוכחית, ותמונה אחת כשהחרב היתה רק להב שעשוי גוש קאפה וקרטון ביצוע מצופים פריימר, עם מקל מטאטא תקוע בפנוךXD ואין לצערי רפרנס של החרב באינטרנט. יש רפרנס חלקי של החרב בארטבוק, אבל בכל הסריקות שהעלו לאינטרנט החלק הזה משום מה קטועD: אני אצלם מהארטבוק כשיהיה לי כח להזיז את התחת.

S.Riddle

New member
גאד יש עוד כל כך הרבה לעשותתתתתת

(וזה מדהים בהתחשב בזה שכמות הבד היא כל כך קטנה x__X) סיימתי בערך 80% מהמחוך (צריך רק לחבר את הקאפים ואת החתיכה מלמטה), עוד לא נגענו בטול או בתחתונים בכלל, וכל הכוכבים מוכנים ויצאו ממש מגניב *_* וכמובן שאני אחראית על עוד שלושה קוספליים אז חהחהחהחה בא לי למות DDD: אני אשים תמונות כשאני אחזסור הביתה מהעבודה -O-

KerenLin

New member
לא קשור לאירוע

אבל התקדמות בקוספליי זלדה שלי ^^ וגם, תפרתי חליפה לבוב הסקסי הזה (אילן, שיואו תעשה לי ילד). אל תשאלו שאלות לא תשמעו שקרים :)

Serf SaN

New member
זה כזה מצחיק

שזה אותו עיצוב בדיוק של המגני כתפיים שאני עשיתי לגרסת לינק שלי.. חוקרי זלדה טוענים שזאת תלבושת ששייכת למשפחת המלוכה. XDXD

למעלה