אירועי טדי

אירועי טדי

כמה כואב הלב לראות את התמונות האלה מזכיר את מקרה אמיר רנד...פשוט מוציא את כל היופי והכיף מהכדורגל! החלמה מהירה לכל הפצועים,לדעתי כל קבוצה שקורה בה דבר כזה מיד הפחתה של 10נק`!!!!

AKAKAK

New member
מה אתה מצפה מאוהדי היציע המזרחי?

זה אותו "קומץ" שעושה את כל הבעיות, למשל סקל את האוטובוס של מכבי חיפה/ביתר, היה באותו משחק מפורסם בסכנין עם האבנים ועוד המון דוגמאות אחרים וכו... זה הקהל שגרם לשם הרע של בית"ר, מעניין שלא מדברים על הפסד טכני ולחיפה באותו מחשק כן נתנו הפסד טכני. בושה להתאחדות פשוט.

yarivlevi

New member
אנחנו ספגנו הפסד טכני על אירוע דומה

ובהתאחדות מדברים על רדיוס בבית ללא קהל , כמה אפשר להיות מושחתים,פחדנים,סמרטוטים ומגעילים ?! לנו בלי שום בעיה פסקו הפסד טכני למכבי ת"א בבית למרות שניצחנו 3-2 ,אז נכון שהמשחק כבר לא היה משמעותי עבורנו אבל עונשים נותנים לפי חומרת העבירה ולא לפי המצב בטבלה

AKAKAK

New member
מה אתה מצפה מאיגוד שופטים וההתאחדות הזאת?

השופטים נתנו להם את האליפות והתאחדות תשמור עליה...

lemmacantor

New member
אל תדמה לאוהדי הקבוצות האחרות

שחיפשו תירוצים שלא קשורים לכדורגל, למה חיפה זכתה ב - 3 אליפויות ברציפות. בסופו של דבר בית''ר הציגה את היכולת הכי טובה(אומנם לא מרשימה, אבל זה בעיה שכל הליגה הבינונית מינוס). מכבי ת''א שיחקה משעמם והגבנתי, בהפועל ת''א הבלגן חוגג וגם הרבה משחקים באירופה השפיעו, על מכבי חיפה דובר רבות. אז מי הייתה אמורה לזכות באליפות? חוץ מזה שאני אוהד מכבי חיפה, אני גם אוהד כדורגל ואני רואה את התמונה הכללית של הליגה.

lemmacantor

New member
המשחק לא הגיע לסיומו אז

למעשה הקהל פיצץ אותו ובצדק ספגנו הפסד טכני, לא כך המצב בטדי. לדעתי בית''ר קיבלו עונש ראוי בהתחשב גם באירועי עבר במגרשים אחרים, לא הוסקו המסקנות ולכן מגיע עונש יותר חמור בעיקר לאוהדים. רק לא מובן לי למה רדיוס, גם ככה אין אוהדים, אפשר היה ךקיים את משחקים בטדי, בכל זאת השחקנים לא אשמים ומגיע להם אצטדיון ביתי.

ranhetz

New member
תגיד, יא חתיכת מתייפייף

1 לכם הורידו 10 נקודות אחרי מקרה אמיר רנד? 2. אתה חושב להדליק את כל האבוקות ורימוני העשן ולזרוק אותם למגרש וליציעים עם אוהדים זה פחות מסוכן ממה שקרה אתמול? רק בנס לא קרה אצלכם שום דבר עד היום ואני מקווה שגם לא יקרה, אבל כמות האמצעים הפירוטכניים שאתם מדליקים ביציעים היא מתכון בטוח לאסון. אז לך תישן על האף ותפסיק להתחסד ולהיות צבוע.

yarivlevi

New member
אבוקות יותר מסוכן מלמחוץ אנשים כמו סרדינים?

תגיד לי אתה על כדורים או שאתה סתם בהזיות ? , אחרי מקרה אמיר רנד ההתאחדות שלכם פסקה לנו הפסד טכני אבל תהיה רגוע כי לכם יתנו מקסימום רדיוס על תנאי , סידרו לכם אליפות ושיהיה לכם לבריאות רק אל תשכחו לשלוח זרי פרחים לשופטים,לאיגוד השופטים,ליו"ר ההתאחדות היוצא ,ליו"ר ההתאחדות הנכנס ,לדיינים ,לרבינוביץ' וסליחה אם שכחתי מישהו

ranhetz

New member
אינטיליגנט אתה, אה?

אני מעולם לא הצדקתי ולא אצדיק את מה שקרה אתמול בטדי, המקרה חמור ואין ספק שנענש על כך ואין לי בעיה עם זה. התגובה שלי היתה לזה שמכנה את עצמו טוטי שהחליט להיתמם והתבטא כאילו אצלכם הכל טוב ויפה. עכשיו, אין לי מושג מה אידע שלך באבוקות, חזיזים ורימוני עשן אבל תנסה לזרוק כמה כאלה לתוך יציע עמוס אוהדים וספר לי מה קרה. (וזה עוד בהנחה שאין איזה טמבל כמו באוהדי הפועל שיחליט לזרוק איזה אימון הלם או משהו)

yarivlevi

New member
אינטיליגנט ? השאלה ביחס למי ...

לא אמרתי שהצדקת את מה שקרה אתמול וגם לא אמרתי שאבוקות זה משחק ילדים ,אני אחזור שנית ואולי הפעם תבין: אמרתי שאבוקות פחות מסוכנות מלמחוץ אנשים אל תוך הגדר כמו חיות בכלובים ,עוד לא שמעתי שמישהו נפצע מהדלקת אבוקה או מזריקת רימון עשן למגרש (אני לא מדבר על רימוני הלם או חזיזים) לא בארץ ולא באירופה אבל שוב אני לא טוען שזה לא מסוכן. עוד אמרתי שהעונש שבית"ר תקבל יהיה מגוחך רק בגלל השחיתות והריקבון שיש בכל איגוד השופטים,ההתאחדות ובית הדין המשמעתי. ולסיום הזכרתי לשלוח מתנות לכל השותפים באליפות של בית"ר השנה.

commreport

New member
אתה ממש לא מבין כלום, אלה שמחצו אפילו לא ידעו

מה ההשפעה של דחיפה קטנה שלהם, במרחק 30 אנשים למטה ביציע. אני מקווה שברור לך שאף אחד לא מחץ בכוונה. גם אני הייתי מספר פעמים בארועים דומים. אנשים פשוט מנסים להתקדם ב"תור" ולא יודעים שלפנהם משהו נמחץ. אי אפשר להאשים את הקהל, רק את המשטרה שלא פתחה את השערים. כך היה גם בפסטיבל ערד וגם בחיפה. מאחל החלמה לפצועים

yarivlevi

New member
אי אפשר להאשים את הקהל ? אתה לא שפוי הא

יש שלטים בגודל של דלת שאומרים "הירידה לכר הדשא מהווה עבירה פלילית" ,על הכרטיס שכל אוהד קונה רשום את אותו הדבר אז איך אתה יכול להגיד שהקהל לא אשם ? ,תיכף תגיד לי שהם לא יודעים לקרוא כי השלט לא מנוקד ....

אסִי

New member
האשמה הגדולה היא על המשטרה

עזוב את זה שזה לא חוקי, עבירות פליליות וכל השיט הזה... אין מה לעשות, ברגע שעשרים אלף איש רוצים לפרוץ לדשא אין שום דבר שיכול לעצור אותם (ואסור לעצור אותם). גם אנחנו פרצנו לדשא לא פעם כדי לחגוג אליפות. זה היה עד השנים האחרונות אפילו מנהג, כי כך חוגגים אליפות. האשמה היא על המשטרה שלא נערכה בכוחות מתוגברים ולא דרשה להוריד את הגדרות או להיערך כפי שצריך לפריצת האוהדים. היא עשתה את הדבר שהכי קל לעשות, השוטרים עשו עצמם כאילו הם לא רואים איך האוהדים לאט לאט מתאספים ליד הכניסות לשערים ומתכוננים לפרוץ לדשא (או שזה באמת היה כך, ואז הם יוצאים עוד יותר מטומטמים) וכשהם התעוררו זה היה מאוחר מידי והיה צריך רק להרים את האוהדים שהחמצן לא הגיע להם למוח בצורה סדירה לאמבולנסים (מד"א עשו אתמול עבודה מצויינת אגב).

ranhetz

New member
יפה שיש כאן צדיק בסדום

שמציג את הדברים בצורה הגונה. שוב, אוהדי בית"ר לא היו בסדר בעצם הפריצה למגרש אבל מהרגע שהתחילו לפרוץ המשטרה היתה חייבת לפתוח את השערים ושגתה שלא עשתה כך.

yarivlevi

New member
אתה רוצה אולי שיביאו 2000 שוטרים,תהיה רציני

זה שאנחנו פרצנו זה גם עבירה על החוק אבל כשיציע שלם מנסה לרדת למגרש גם 1000 שוטרים לא יעצרו אותו ,הקהל אשם בכל מה שקרה ונשמע לי ממש מוזר שאתה מתייחס לעבירה על החוק בצורה מזלזלת ("השיט הזה") , אם אוהדים היו שומרים על החוק שמבחינתך הוא "השיט הזה" אז אתמול לא היו 2 פצועים ואמיר רנד היה עכשיו מטייל עם חברים שלו . אני לא חסיד של המשטרה ואפילו שונא די גדול שלה אבל מאוד נוח להפיל עליה הכל ,שוטרים הם לא קוסמים ומול מסות של אנשים אין הרבה מה לעשות ,מה עוד שהקהל המפגר של בית"ר הוא הראשון בהיסטוריה שפורץ למגרש כשהקבוצה שלו עדיין לא אלופה באופן תיאורטי

אסִי

New member
הכל טוב ויפה

אבל אתה לא יכול לשלוט על עשרים אלף צופים, גם לא בתור יו"ר ארגון אוהדים, אל תשכח את זה. אתה לא יכול להפעיל את כולם כמו רובוטים, כי תמיד יהיו את אלה שיפרצו לדשא. ועובדה שבאליפות האחרונה שלנו מאתיים אוהדים פרצו לדשא וכמעט הרסו את החגיגות שתוכננו, למרות שהקופים בשיתוף עם הקבוצה דרשו מהקהל להישאר במקום (מזל שהפעם המשטרה טיפלה בעניין בצורה יפה). אגב, אמרתי "כל השיט הזה" כי זה לא היה העיקר וכי זה לא ממש חשוב כל עוד עשרים אלף צופים פורצים לדשא. קח לדוגמא את הפלשתינאים (דוגמא לא מי יודע מה אבל שיהיה), שאם הם כולם יקומו על הרגליים ממש במקרה ויתחילו ללכת לכיוון הערים הגדולות בישראל, אף אחד לא יוכל לעצור אותם, גם אם נציב חומות בגובה של מאה מטר ואלפי חיילים ושוטרים. אז נכון, מבחינת החוק זה לא חוקי לקום ולעבור את הגבול לישראל בלי להציג תעודות זהות ולעבור בידוק, אבל לך תעצור את כולם בדרך מוסרית. יש מבין?

האשמה היא הדדית

גם על הקהל שפרץ בתכנון מכוון יחד וגם על המשטרה למרות שזה לא היה משחק אליפות חד וחלק עובדה שביטלו את הופעות הזמרים וכו`

yarivlevi

New member
ברגע ש-20 אלף מתנהגים ככה זו בעיה שלהם

שלא יצפו מ-400 אנשים לכפר על טעות של 20 אלף , אם עכשיו כל תושבי המדינה יחליטו שהם נוסעים על 200 קמ"ש בכביש מהיר אתה לא מצפה שהמשטרה תוכל לעשות משהו ,מה שיקרה זה שכל יום יהיו עשרות הרוגים ואותם הרוגים יהיו אלה שהחליטו להתנהג כמו חיות. כל אחד אוכל את הדייסה שהוא בישל , מי שמתנהג בצורה כזאת שיישא באחריות ולא יפיל את זה על גורמים אחרים ,זה לא נכון להגיד שהאוהדים התנהגו לא בסדר אבל הם לא האשמים כי מי שאשם זה מי שלא הצליח לתקן את הטעויות שהם עשו ,זה נשמע אפילו מגוחך !!!

למעלה