אירועי טדי

yarivlevi

New member
זה גם מה שאני טוען,זה כבר עלה לי בבריאות

אני ממש מותש מלהסביר פה שעדיף להרוג בעיה ולא סימפטום ,לא לחכות לעבירה ואז לאכוף אותה אלא פשוט לא לבצע את העבירה. אני מגדול שונאי המשטרה אבל גם מגדול האובייקטיבים ולפי דעתי המשטרה לא אשמה במה שקרה אלא אותם אוהדים שביצעו עבירה פלילית וירדו אל המגרש. נ.ב - שמישהו יסביר לי שוב למה האוהדים המפגרים האלה יורדים לדשא לחגוג כשהאליפות עדיין לא סגורה מבחינה תיאורטית(נכון לאתמול) ,זה המקרה הראשון בהיסטוריה אם אני לא טועה ,יכול להיות שהם לא יודעים לחשב נקודות ?

תותים 2

New member
גם אצל חיפה פרצו ככה ב 3 שנים האחרנות

אני םשוט לא זוכרת שככה אנחנו התתהנגו חוץ מימה שהיה אז לפני 6 שנים?

Olympic Hero

New member
לפחות אל תטעי אנשים...

בשנתיים האחרונות לא פרצו למגרשים בכלל, ואפילו חגיגות האליפות נערכו שהקהל ביציע(מה שהתברר כהחלטה מעולה).

בחייך אבישי

כולם ידעו שהקהל יפרוץ כבר בוינטר הם רצו לפרוץ רק שבית``ר לא נצחה שם בטח שלמשטרה יש אשמה כאן.

Olympic Hero

New member
מה זה משנה אם זה היה ידוע או לא?

אלפי חיות אדם דרסו אחד את השני כדי להיכנס למגרש, הם לא חשבו בכלל על מי שנמצא לידם. ההתנהגות הברברית הזו לא הייתה יכולה להעצר גם אם משטר הממלכה של בריטניה היה שם.

Cade Foster

New member
הוא היה יכול להיעצר

אם היו מסירים את הגדרות. עד סוף השבוע הזה כל הגדרות של כל האצטדיונים בארץ צריכות להיעלם ויפה שעה אחת קודם. נמאס כבר לחכות לאסון הבא. הגיע הזמן להתחיל ללמוד מטעויות במדינה המטומטמת הזאת.

Cade Foster

New member
אם היו נותנים להם להיכנס לכר הדשא

אני מבטיח לך שגם אוהדים עם IQ נמוך כמו של בית"ר לא היו דוחפים בכוונה.

R E k

New member
על מה?

על מה להוריד נקודות? מה קבוצת בית"ר י-ם אשמה שהאוהדים שלה גורמים לבעיות? העונש צריך להיות אך ורק רדיוסי וללא קהלי החלמה מהירה לפצועים

yarivlevi

New member
אנחנו על פריצה למגרש קבלנו הפסד טכני ורדיוסים

4 רדיוסים שאחרי ערעור הורדו ל-2 רדיוסים ולגביי ההפסד הטכני משמעותו הייתה הפחתת 3 נקודות כי נצחנו במשחק הזה (3:2) אז למה שלא יורידו לבית"ר נקודות ?

ranhetz

New member
כי המשחק שאתם

קיבלתם הפסד טכני עליו מעולם לא הגיע לסיומו בגלל פריצת האוהדים למגרש. המשחק של ביתר כן הגיע לסיומו. אתה הבנת את זה ברוך?

yarivlevi

New member
השופט שרק לסיום

זה שהוא שרק 2 דקות לפני הזמן זה לא מעניין ,כשהשופט שורק לסיום זה אומר שהמשחק הסתיים ,הגיוני לא ?

R E k

New member
../images/Emo6.gif

2 דקות לפני הזמן זה לא מעניין? חחחח כמו שחיפה קיבלה רדיוסים, ככה גם בית"ר צריכה לקבל.. בקשר להפסד טכני - שאלה קשה ואני גם ככה לא זוכר

yarivlevi

New member
אז אני אזכיר לך

קיבלנו הפסד טכני דהיינו הפחתת 3 נקודות ,למה זו בדיוק שאלה קשה ? , למה לא לנהוג בכל הקבוצות אותו הדבר ?

yarivlevi

New member
פעם שלישית המשחק כן הסתיים

השופט שרק לסיום ז"א שהמשחק הסתיים ,אם המשחק היה מפוצץ ולשופט לא הייתה אפשרות לסיים אותו אז לא הייתי מדבר

זה לא הענין כבר תבין

צריך דבר שיבטיח שהמקרה לא יחזור על עצמו ור ק ! הפחתת נק` תועיל ואין פה שום שאלה!!!ראיתי עכשיו את שחר לזר בטלויזיה מזעזע איום ונורא כלום כלום לא שווה עם תמונה כזו!!!

למעלה