אירועי טדי

AKAKAK

New member
אסי זה לא היה משחק אליפות!

ולכן אף אחד לא נערך לזה. ביתר בעצמה לא התכוננו לזה. האוהדים מהיציע המזרחי (מעניין שכל הצרות של בית"ר מגיעות מאותו יציע) עשו זאת על דעת עצמם. המשטרה לא אשמה בזה.

אסִי

New member
שוב כמו שאמרתי

סיבוב קצר בפורומים של בית"ר ואתה יודע בדיוק אם הם הולכים לפרוץ או לא. המשטרה שהייתה בוינטר ערכה בדיקות מודיעין וגילתה שאוהדי בית"ר הולכים להדליק אבוקות ורימוני עשן ולפרוץ לדשא בסיום המשחק אם בית"ר תנצח את הכח, מה שלא קרה, אבל בכל זאת הם נערכו בהתאם. האוהדים האלה 9 שנים לא זכו באליפות. כל משחק צריכים במשטרה לקחת בחשבון שהוא משחק שאוהדי בית"ר יכולים להתפרע בו או אפילו לערוך איזו בדיקת מודיעין. ועוד יש עכשיו פרסומים שמשטרת ירושלים באמת ערכה מודיעין והיא קיבלה איזה מכתב שמתריע מפני פריצה לדשא כולל הנחיות וריענון מה צריך לעשות, אבל הם פשוט זרקו אותו לפח. בכל מקרה לא צריך להיות גאון גדול כדי להבין שהולכת להיות פריצה לדשא, אפשר להרגיש את זה מגיע בקלות. משטרת קריית שמונה לדוגמא קלטה שהאוהדים מתחילים להגיע לכניסות השערים, אז היא ביקשה מפשכצקי להודיע במערכת הכריזה לאוהדים להמתין עוד קצת ולרדת בצורה שקטה ורגועה, גם כדי לתת לשוטרים עוד קצת זמן להיערך לפריצה וגם כי כך צריך לנהוג במקרים מהסוג הזה. בסופו של דבר המשטרה פתחה את השערים עוד לפני כן כדי למנוע לחץ מיותר, האוהדים יצאו אחד אחרי השני כמו שצריך ובלי דחיפות והאירוע עבר בשלום. ועוד לפני כמה ימים הייתה כתבה בעיתון שלמשטרת קריית שמונה לא היה שום מידע שהאוהדים הולכים לפרוץ למרות שזהו משחק שיקבע סופית את העלייה לליגת העל ושההתאחדות רצתה לתבוע את המשטרה על זה שהיא לא ידעה על כך ולא ערכה בדיקה.

Cade Foster

New member
חחח אוהד בית"ר מדבר על אינטיליגנציה ../images/Emo6.gif

אני מדמיין את חברי היציע המזרחי לומדים באוניברסיטה.

ranhetz

New member
יפה שאתה מדמיין

כי אני לא מצליח לדמיין חבורה של קופים (ועוד ירוקים) עושים את זה.

אסִי

New member
אל תעשה את עצמך

גם אצלנו לא חסרים אנשים בלי שיניים ואנשים שסיימו ללמוד ביסודי... אחד החברים הכי טובים שלי אוהד בית"ר. והוא קורא עיתונים כמוני כמוך, צוחק כמוני וכמוך, אוכל כמוני וכמוך, ישן כמוני וכמוך, מדבר באותה רמת דיבור כמוני וכמוך, ומתנהג בדיוק כמוני וכמוך. וכן, הוא נוסע למשחקים של בית"ר כמו שאני ואתה הולכים למשחקים של מכבי. אז תתפלא, יש באוהדי בית"ר גם עורכי דין, רופאים, רואי חשבון ומה שאתה לא רוצה. עזוב אותך הכללות, בא בנאדם ונותן את הדיעה שלו, אז תגיבו בצורה עניינית יותר.

הוא לקח לכיוון הזה

האוהד ביתר כשהתחיל לדבר על אינטלגנציה ועל חשיבת קופים וכו` זה לא פעם ראשונה בחיי אני לא מבין מה הוא רוצה

Cade Foster

New member
עזוב זה סתם סטריאוטיפים

אבל מי הוא לעזאזל שיגיד לאוהדים שלנו חסרי אינטיליגנציה? אפשר לחשוב איזה גאונים אוהדי בית"ר.

אתה בסדר???

2 נערים במצב קשה בסכנת חיים מה זה דומה בכלל לאבוקות? שיילך קיבינימט כל הכדורגל וגם אם זה יקרה חלילה אצלינו שוב שיורידו לנו 10 נק` אני אליפות כזאת עושה לי בכי לא שמחה !!!

אסִי

New member
איזה מוזר זה

שבכל אירופה כמעט מדליקים אבוקות ביציעים ואין כמעט נפגעים (שים לב שלא דיברתי על רימוני עשן כי הם המסוכנים והם אלה שעלולים לגרום לבצקת ריאות לאנשים מסויימים, ואגב זה די מטומטם שהאוהדים שלכם מדליקים אותם בתוך היציעים ולא זורקים לכיוון הדשא או לכיוון השוטרים
), ורק פה עוד לא שמעו על הרעיון. שבכל אירופה כמעט הוציאו את השוטרים מהמגרשים והכשירו סדרנים מיוחדים על מנת לטפל במקרים כמו שקרו אתמול בטדי, ורק פה עוד לא שמעו על הרעיון. שבכל אירופה כמעט הורידו את הגדרות ביציעים ומאז הקהל לא מתפרץ למגרש (והוכח שזה פועל גם בישראל), ורק פה עדיין לא סיימו להוריד את הגדרות בכל האיצטדיונים. הקהל בארץ עבר התפתחות גדולה בשנים האחרונות (אצלכם זה עדיין בתהליכים אבל זה יגיע), קמו ארגוני אוהדים, הקהל הבין שהוא חלק מההצגה ושהוא גם צריך לספק שואו כמו באירופה - אבל בהתאחדות ובמשטרה עדיין לא קלטו את זה, וחבל. נ.ב. הייתה פעם הצעה בארץ לאפשר הכנסת אבוקות בצורה מבוקרת, לקבוע שטח מסויים שבו ידלק אמל"ח ושהחבלנים ידליקו אותם, אבל גם אז ההתאחדות והמשטרה התערבו ואמרו שזה מסוכן, אז לך תבין את המשטרה ואת ההתאחדות...

איפה לוזון שיתבייש לו

מאתמול מילה הוא לא מדבר יעשה ב-14:30 רבע שעה מסע``ת ויודיע על הקמת ועדה שכמוה ככוסות רוח למת...

dios4

New member
גן חיות

פשוט מגעיל מה שקורה בכדורגל הישראלי, אוהדי ת"א נוהמים לעברו של שחקן שחור, אוהדי בית"ר נמחצים, איפה הרגש בכדורגל?לאן נעלמה שמחת החיים בספורט שלנו?בושה! הפסד טכני באמת שמגיע לבית"ר , כן בדיוק כמו במקרה שלנו, לפחות אצלנו האליפות הייתה בכיס..אצלהם עדיין לא, ולכן אסור להיכנס לתחומי המגרש. מאברוק ללוזון על האליפות, עכשיו נשאר להסתכל על הבושות שיעשו באירופה. FORZA HAIFA לוזון מת!!

yarivlevi

New member
שמעתם את הרעיון של לוזון ? , ממש מהפכני

להוריד נקודות לקבוצה שהקהל שלה זורק אבוקות או רימוני עשן ,עכשיו שימו לב כמה המוח שלו מצומצם, לדוגמא: כמה מסובך לחשוב על אפשרות שאוהד שלנו יכנס ליציע של מכבי ת"א ויזרוק רימון עשן צהוב כדיי שיורידו להם נקודות.... , תשמע אדון לוזון לחשוב בצורה כ"כ מוגבלת זה ממש הישג

עזוב

נראה שיוריד עכשיו נק` לבית``ר אם על סוכנים לא מורשים מורידים(הפועל פ``ת) אז למה על דבר כזה לא????אולי כי זו בית``ר?...בושה וחרפה עכשיו האוהד בית``ר פה בטח יתקוף אותי אבל זו האמת

חח בלי אלימות.../tapuzforum/images/emo8.gif

לפחות האליפות נתנה להם בביה``ד זה מסמל את כל העונה הזאת עם האליפות המגעילה שלהם

ההתאחדות=שכונה

עולם הפוך על אבוקות מענישים בחומרה ועל המהומות בטדי לא מורידים נק` לוזון איכזבת אותי

אסִי

New member
ביזיון אחד גדול של המשטרה

כמו ששגיא כהן אמר אתמול בלילה: "מספיק לעשות סיבוב בשוק מחנה יהודה כדי לדעת שהאוהדים יפרצו לדשא, זה היה ברור וכתוב על הקיר הכי גדול בטדי". המשטרה הייתה צריכה להיערך כמו שצריך, היו צריכים להוריד את הגדרות באיצטדיון (ברוב האיצטדיונים בליגות הבכירות הורידו את הגדרות כבר מזמן) ולהרחיב את שער החירום לגודל קצת יותר סביר כדי שכל ששת אלפים הצופים ביציע המזרחי יצליחו לעבור דרכו בשקט. ידעתי ברגע שהתאר"ן נכנס לאיצטדיון שהולכים להיות הרבה פצועים, וחבל שככה זה נגמר וחבל שאף אחד לא הפיק את הלקחים שם במשטרה מה"חגיגות" שלנו לפני 6 שנים. העיקר שאחרי כל דבר בארץ כולם מכריזים שהם מקימים וועדות חקירה ושהאוהדים אשמים. זה מה שיפתור את כל הבעיות בארץ, וועדות חקירה. הרי כל אדם טיפש ואפילו חולה בנפשו יודע שצריך להוריד את הגדרות בכל האיצטדיונים בארץ ולהרחיב את שערי יציאת החירום כדי למנוע אסונות. אבל המשטרה בשלה, מקימה עוד וועדה, מאשימה את כל העולם ולא את עצמה. חבל. חבל שככה חוגגים אליפות.

Olympic Hero

New member
תגידו מה שתגידו על המשטרה

אם האוהדים לא היו פורצים כל זה לא היה קורה. גם הערכות שונה לא הייתה מונעת מכל חסרי החינוך האלו לדרוס ללא רחמים את אלו שלפני כמה דקות ישבו לידם ועודדו. אבל העיקר שהאשימו את המשטרה...

AKAKAK

New member
חוץ מזה זה לא היה משחק אליפות שוב פעם........

שוב פעם "קומץ" כפי שבביתר אוהבים לכנות את אותו "קומץ קטן" (בינינו למי הם מספרים את השטויות הזאת של "קומץ") החליט שוב פעם לעשות בלגאן, מה שאותו "קומץ" תמיד עושה. המשחק המפורסם מול בני סכנין למשל ונמאס לחזור על המעשים הפלילים של אותו "קומץ". אה ואבישי צודק
כל מילה זהב.

למעלה