תקשיבי חמודה זה רק בראש שלך שכולם נגדך אוקיי? אמרתי אני לא מנסה לפגוע וזה אבל את ישר נפגעת זה מעצבן אי אפשר לומר לך כלום! ואני כן אגיד שהמריבות קשורות אלייך כי החודש כל המריבות קשורות בך! תפסיקי כבר אני לא רציתי לריב איתך! הבנות שמעירות לך זה כדי לעזור לך תשימי לב כמה שגיאות כתיב יש לך! באמת! אני לא רציתי להעיר לך אבל יש לך שגיאות כתיב שלומדים לתקן בכיתה ב'!!! בואי אני אגיד לך תבסיס-אל זה לא, על זה מעל משהו למעלה! אליי זה את מתכוונת אליי? ועליי זה כמו העל , יש עליי אחריות. הבנת? אם לא לכי למורה ללשון דחוף למה את עולה לכיתה י' וזה בושה! לי אני עולה לז' ומכיתה ד' אין לי שגיאות כתיב! אז כפרעע בבקשע ממך! ווורק שתדדעי ? שכל הקטע הזה של המלא סימני שאלה וקריאה וגררית אותיות , פשוט מטיש כשרוצים לקרוא תתגובה שלך,זה מעייף ומעצבן.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!זהההההההההה מבלללגןןן תהווודעההה!!
את בכלל לא צכה להתערב לפעמים אתם גם סתם ממציאות שיש לי שגיאות אפילו לא נכונות זה פורום ואני יכתוב כאן איך שבאלי! וכן תראי רק אני כותבת משו כולם קופצות ויש כאן עובדות בשטח עם את רוצה תגידי לי ואני יביא לך הכל!!!! חוצמיזה מה אכפת לך שיש לי יאלה הערתם הבנתיי אז לא כל שניהה זה מעצבןן אני יכתוב איך שבאלייי כאילו כבר כמה יש לי אתם סתם חופרות=\\ וממש לא נפגעתי ממך פשוט אני אומרת לך שהיא זאת שמתחילה תמיד עם היא לא מדברת איתי שלא תדבר מההתחלה לא רק במריבות!!!
ממשש לטובתיי כאילו לנופר אכפת ממני היא לא מדברת איתי לא??????????מענין!!! ומאמי אין לי הרבה שגיאות כתיב חוץ מהעם הזה שיצא לי כמה פעמים יש פה בנות שסתם אוהבות לנפח !ותאמיני לי שתגיאות שלי אני יודעת איך כותבים זה שאני לא מתקנת זה לא אומר כלום!!!
אתם מתחילות סתם אתם לא קשורות ומתחילות ואחריזה אומרות אל תגיבי לי=\\\ אמרתי נופרררר כי היא מעירה לי על שגיאות והיא בכלל לא מדברת איתיי אז מה אכפת לה=\\\
תראי , אפילו הבנות שהכי לא רוצות לריב , אף פעם לא ראיתי אותן מתערבות באיזשהו ריב - העירו לך . אפילו מריה והדר . רואה ? , כולן רוצות לטובתך ! , ואת ? , יוצאת על כולן עם הסימני קריאה \ שאלה שלך והפרצופים !!!1 זה נראה כאילו את רבה גם איתן .
איתם אני לא רוצה לריב זה שאני עושה סימני קריאה זה אומר שאני רוצה לריב??ממש לא! טובב עזבו אותי בחיאטטטטטטטטטטטטטטטטט גמרתם לי על אמאאאא של הצורה שליייייייייי יאלההההההההההההההה
אבל אתם אומרות דברים שהז מעצבןןן אותי אז אני עושה תפרצופים האלה! אני גם לא רוצה לריב עם אף אחת פה ואתם בכלל לא צכות להתערב כולם פה כי התחלתי לריב עם מישהי אחת אז אל תתערבו הקיצר אני לא רוצה לריב!!!!!!!!