אירועי היום ב-
אנשים

../images/Emo126.gifרואה ? , את שוב מערבת פה את נופר .

דיברתי עליי , על הדר ועוד כמה בנות ... , ! אני לא דיברתי על שגיאות כתיב , אבל אם כבר אז יש לך גם שגיאות בעתיד . ובכל מיני ,, אבל עזבי . |;

lililulu

New member
זוכרות ת'הודעה של הדר? לכו תריבו באייסי><

אני לא מתערבת בריבים שלכן אבל אתן מבלגנות את הפורום.

../images/Emo126.gifלבנתיים מי שדיברה פה עם עצמה זאת את -

את הגבת ואני לא הגבתי לך . |: אני לא רציתי לריב איתך , את גרמת לזה . \;

../images/Emo141.gifגמאני לא רציתי לריבבב

ואני עדין לא רוצה שימי לב לדבור שלך!!!! הקיצר אני לא רוצה לריב את רוצה????החלטה שלך!

MaStuLa76

New member
נכון .

אם זה מילת ניגוד , למשל: "אם לא תעשה ככה אני אעשה ככה" וגם אין דבר כזה יגיב , יש דבר כזה אגיב. עם - מילת הוספה. למשל : הלכתי עם מיכל למכולת
לא "הלכתי אם מיכל למכולת." מקווה שהבנת את זה עכשיו. כי לראות שגיאות זה מעצבן . מאד אפילו . אם בנות מתקנות אותך כ"כ הרבה פעמים ואת לא לומדת אז זה בעיה אצלך.

../images/Emo126.gif../images/Emo45.gif וגם ... ,

אם זאת מילה תנאי . וזה באמת מעצבן לפעמים לראות שגיאות כתיב , אולי פעם ב ... , אבל לא כול הזמן . ומה תעשי בבגרות בלשון והבעה ? . שירה מה קנית לי במקולת ? ,
ביצת הפתעה של קינדר ? .
יאאאאאאאאמי . חע . D;

../images/Emo141.gifיאלה חלאסססססס

מה עשיתםםם ממני פה איזה עילגת????????? אני יודעת תשגיאות שלייי אני עולה לכתיה י' ויודעת מה אני עושה ומה השגיאות שלי!!! בפעם ה-100 עם אני לא מתקנת זה לא אומר כלום!!! תאמיני לי שאני יעבור תבגרותת טוב מאוד!!! אני לא מתקנת פה תשגיאות כי זה בה"כ פורום לא איזה כיתת לימוד!!!!!!!!!

תאמיני לי אני לא באה בגישה של לריב

אבל בכיתה ו' , שלמתי את ה"אם" ו"עם" אחרי זה לא יכולתי לטעות . כי כשאת מבינה את זה , אז את לא טועה . זה כמו מילה , שאת יודעת לכתוב . את לא תעשי בכוונה ותיכתבי אותה בשגיאה . למה לך ? שיחשבו שלא למדת ? ;S אין לך היגיון בדברים , ולא באתי לריב . רק אמרתי , שאם את יודעת למה את עושה בכוונה ? , זה מראה קצת על העבר ועל החיים שלך , שכאילו לא למדת בביצפר , ויש לך עדיין שגיאות כתיב . תיהיי מסודרת , בכתב שלך , פחות שיגאות נכון כולם טועים . סימני קריאה איפה שצריך . הכל מסודר כ ו ל ם ירצו לישמוע לך \; ככה שהכל מבולגן . קשה ליקרוא , ולא רוצים להמשיך ליקרוא \;

../images/Emo141.gifאין שום בלאגן!

אתם פשוט אוהבות לחפור... עובדה שגם איציק כתב עם במקום אם אה גם הוא לא למד בבצפר נכון??????? עשי טובה ועזבי אותי!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנחנו אוהבות לחפור ? :-S סליייחה שאני חופרת ,.........

למעלה