אירוח בפורום

מירבי*

New member
אירוח בפורום

רוצה להתייעץ איתכן, את מי הייתן רוצות לארח בפורום? ארחנו בעבר רופאים,עורכי דין, פסיכולוגים וכו. כתבו את הצעותיכן ואני אארגן אירוח. יום נפלא

מסכימה שאביבה היא דמות חשובה ../images/Emo45.gif

יחד עם זה הייתי שמחה לשמוע מעו"ס/פסיכולוג שמעורבים בתהליך על בניית הקשר בין הפונדקאית והזוג / ניתוק הקשר לאחר הלידה.

רוית ב

New member
ואם כבר ועדה

אז את היו"ר הרופא הזו ד"ר מדינה היא הרבה יותר נחמדה לא להזכיר לי את אביבה בכלללל

waizman1

New member
רויתוש...נו יאללה...../images/Emo8.gif

חשבתי שאת כבר אחריי....תסתכלי רק קדימה

רוית ב

New member
אין קשר בכלל

אביבה היא מזכירת ועדה, ההתנהלות שלה לא מתאימה בכלל לתפקיד כזה ובהחלט אני אשאר בתמונה הזו אין שום סיבה שבנות אחרות בדרך יעברו מה שאני ואחרות עברו. וכמובן תודה על האיחולים

יש לי כמה הצעות../images/Emo13.gif

את ערן מהביטוח שמסביר בפירוט מלא על מה משלמים בביטוח של הפונדקאית.
את ד"ר בר חווה שאלות על הסינכרון בין הפונדקאית לאם המיועדת.
מומחה לדיקור סיני- הסבר כמה יכול לעזור דיקור להרגעה, קליטה וכו'...
את תומר העורך דין המקסים
את הפסיכולוג יניב לשאלות פתוחות

משנה מזל את טובה !!!!!!!!

כל אחד מהרשימה שלך שווה להזמין מירב, אשמח לעזור בנושא של הביטוח....

מה שלי הכי מתאים כרגע

זה מומחה מעולם הנפש, שיעזור לנו בשאלות כמו איך מתמודדים עם הקושי הנפשי הכרוך בתהליך, מכל הבחינות. אפשרות נוספת היא עובדת סוציאלית הבקיאה בתהליכי הלידה, והימים שאחריה מבחינת צו ההורות, אפוטרופסות של ההורים וכל המתקשר לזה.

רוית ב

New member
את ד"ר מירי ליבוביץ

מומחים בנושא הנקה אם יש אמהות מיועדות שרוצות להניק

בשבילי....

הכי אקטואלי פסיכולוג על התמודדות עם הקשר.. ניתוק,ועוד...(אני במצב של פסיכיאטר אפילו לפי רמת הלחץץץץ
) אם כי כל נושא יכול לעניין...

ערב טוב

אני הייתי מציעה לארח דווקא אמהות/אבות אחרי התהליך לשתף בחוויה הורים שבדרך..... פונדקאיות לשעבר........ לשתף חדשות............. לייעץ, להתייעץ.

הורים שאחרי..

אהלן רווית, אנחנו הורים שאחרי התהליך. אם יש לך שאלות (או לאחרים), נשמח לענות, בלי קשר לאירוח בפורום. את יכולה לכתוב כאן או למייל האישי, מה שבא..
לימור

שוקו29

New member
תודה על היוזמה -אני מאוד בעד

נראה לי שזה מאוד יכול לעזור בפרט לאלה שבתחילת התהליך כמונו אני אני רק בתחילת התהליך והכל הכל מבולבל ולא ברור ,עם לא מעט מתח וחששות אשמח לשמוע וללמוד ממך על התהליך שעברתם -זה יכול לעזור הן פרקטית והן מנטלית. תודה שוקו- מחפשת פונדקאית [email protected] 03-5700846

למעלה