תרדו על המלך הזה כמה שבא לכם אבל אם גם אני וגם עידן חושבים שהוא מצויין-הוא מצויין
F fclubber New member 28/1/03 #41 תרדו על המלך הזה כמה שבא לכם אבל אם גם אני וגם עידן חושבים שהוא מצויין-הוא מצויין
G gpeles New member 28/1/03 #42 כן, שני הגאונים.. אם לפי מה שאתם הייתם אוהבים היו קובעים מי מצוין ומי לא אז המצב בטראנס היה גרוע
T translover New member 29/1/03 #44 לא אמרתי חח, תן לי להסביר.. כולם העיפו אותו מהסצינה.. והוא כולה מכין מוסיקה, ויש לו כמה היטים נחמדים,.. כל מה שאמרתי שאם כבר אנחנו פה פורום טראנס, אז כבוד זאת המילה כבוד.
לא אמרתי חח, תן לי להסביר.. כולם העיפו אותו מהסצינה.. והוא כולה מכין מוסיקה, ויש לו כמה היטים נחמדים,.. כל מה שאמרתי שאם כבר אנחנו פה פורום טראנס, אז כבוד זאת המילה כבוד.
T translover New member 26/1/03 #4 אנחנו מארגנים פה הפקה קטנה עם אינפקטד משרום.. מסיבה של השכבה כנראה..
T translover New member 26/1/03 #8 חה : ) ,.. אין כניסה מתחת ל17 הייתי אומר, אולי אפילו 18 וכולם מכרים, משהו לא מוכר לא נכנס,.. רק בנות 15 ומעלה שוות יצליחו אולי להכנס,.,.,.
חה : ) ,.. אין כניסה מתחת ל17 הייתי אומר, אולי אפילו 18 וכולם מכרים, משהו לא מוכר לא נכנס,.. רק בנות 15 ומעלה שוות יצליחו אולי להכנס,.,.,.
F fclubber New member 26/1/03 #7 וואלה רעיון לא רע לשכבה שלנו... כמה הם לוקחים בערך? פניתם אליהם דרך הטלפון שכתוב על הדיסק?
G gpeles New member 26/1/03 #12 אפשר גם לייב אקט פרטיים? אני אייזן והמחשב שלי... וגם איזה טראק נחמד שיצא בדרך..
F fclubber New member 26/1/03 #5 לא רע בכלל... אתם מכירים את אייל ינקוביץ אישית? כל האירוחים הם של אמני hommega
M Mike A New member 26/1/03 #11 לא אותו אבל שיחות עם עובדי BNE עזרו לזה להתגשם. BNE זאת חברת ההפצה של Hommega, זאת הסיבה למה האמנים הם של Hommega.
לא אותו אבל שיחות עם עובדי BNE עזרו לזה להתגשם. BNE זאת חברת ההפצה של Hommega, זאת הסיבה למה האמנים הם של Hommega.
F fclubber New member 26/1/03 #13 לא כל הדיסקים של הומגה הופצו בbne יהל למשל הפיץ את האחרון שלו בפונוקול
M Mike A New member 26/1/03 #15 אממ הומגה עבדו עם פונוקול ואז עברו ל BNE או משהו כזה... קיצר, אל תדאג. רוצה גם מישהו מפונוקול? נשיג לך.
אממ הומגה עבדו עם פונוקול ואז עברו ל BNE או משהו כזה... קיצר, אל תדאג. רוצה גם מישהו מפונוקול? נשיג לך.
ת תופינים ורקיקים New member 26/1/03 #20 פההה את שמעון הוא רוצה...! למה לא למהלא ...למה לא באמת.? תביאו הנה את המלחין היוצר לגן חיות הזה..תביאו את המוצרט הזה לכאן!
פההה את שמעון הוא רוצה...! למה לא למהלא ...למה לא באמת.? תביאו הנה את המלחין היוצר לגן חיות הזה..תביאו את המוצרט הזה לכאן!