אירוחים קרובים...

MidNight Flame

New member
אירוחים קרובים...

בקרוב נארח פה אצלנו בפורום את ASTRIX - תאריך ימסר בקרוב... יש עוד אירוח בעתיד והוא ישאר כהפתעה הגדולה.

fclubber

New member
הס!!!

איך אתה מעז להשמיץ את הוד מעלתו מלך המלודיות יהל שרמן?????

gpeles

New member
מלך המלודיות יהל שרמן

הצחקת אותי הבנאדם גנב, הוא גנב סמפלים וקטעים מאח של חבר שלי, הוא מניאק סוף הדרך, ומתחנל כל הזמן בסטודיו של אייזן.. וזה מספיק בשביל לקרוא לו הומו.. חוץ מיזה חרא של מלודיות, אני משתין יותר טוב

fclubber

New member
פחחחחחחחחחח

ואייזן חיבר את הקטע של הפסנתר מבסט אהמוב אחרי שהוא שמע אותי מנגן

fclubber

New member
אני יודע דבר אחד

ההשתנות שלך צריכות להיות ברמה גבוהה מאוד אם מה שאתה אומר נכון

gpeles

New member
טוב יאללה חלאס עם הדיון המפגר הזה

שמפגר כמו יהלון הקטנטון שלנו, ולא תצליח לשנות את דעתי!

gpeles

New member
לך תשמע יהל... בעצם זה אותו דבר כמו

מה שרשמתי לי.. לשמוע כזה זבל ממוסחר

rondadon

New member
חלס...תגיד מה שתגיד...

המלודיה הכי מטורפת ששמעתי עד עכשיו הייתה ב Intelegnt Life, לא הרימקס החדש...אלא הישן והטוב... [נ.ב.... אמרו לי שהוא עשה אותו עם אייזן, זה נכון???]

gpeles

New member
לא יודע בקשר לאייזן

אבל אני די בטוח שהוא זרק לו פה ושם טיפים (אם לא כתב לו את הטראק), אבל בכל מקרה יש מלודיות הרבה יותר מטורפות..

translover

New member
באונה מה אין לכם כבוד ל-יהל,..

חאלס לזיין ת´שכל כבר יש כמה טרקים פצצות ביותר, ואם הם רק חתומים על השם שלו, זה כבר אומר מספיק, אז חאלס לזיין ת´שכל, כי אם הוא היה רוצה ואוהב לעשות בו נגיד מינימל הוא היה עושה ואני בטוח שהתוצאה היתה אחלה, אבל הוא לא בכיוון בכלל, הוא בכיוון אחר בכלל, אז אם מערבים פה את השם שלו זה רק בגלל כמה טרקים מאד נחמדים,.. כמו זה Yahel w Izen - For The People

ELior

New member
תאמת גם אני אלא אוהב אותו יש לו כמה

טראקים סבבה אבל כל אלה בשיתוף עם אינפקטד בלי אייזן הוא לא היה מצליך!

crazy psy

New member
יש לי כבוד ליהל

יש לי כבוד ליהל כי יש לי כבוד לכול אחד שמוציא מוזיקה אבל אין בכלל מה להשוות בינו לבין ארז אייזן!!!!! או לאינפקתד בכלל!!

למעלה