אירוחים היום בתפוז

YOSEW

New member
למתלהבונית תודה רבה רבה../images/Emo24.gif

לתמי תודה רבה על המשלוח היפה

YOSEW

New member
../images/Emo39.gifפרח|לבעל הקופסאות אתה גדול../images/Emo140.gif

עדי אתה גדול תודה רבה על המשלוח היפה מחר יוצא אליך מעטפה אם מה שביקשתה תודה ולהתראות

rachelea

New member
שוב מביע הילדון גבב של שטויות

וכולם מגיבים לדברי ההבל שלו. מצד אחד הוא מעלה דעות פוליטיות וכשדברי האחרים ותגובותיהם אינם נוחים לו הוא נסוג באומרו: אני ילדון, מה אתם רוצים וכו' וכו'. באמת שנמאס כבר לקרוא את השטויות. מילא, אם היתה זו פעם ראשונה. סריקה אחורה תעלה שהדבר חוזר ונשנה מדי פעם.

תמיר1991

New member
לא רוצה, אל תקראי.

שטויות בעיניך הם לא שטויות בעיני. ובוודאי שלא ניכנס לזה שוב. והפעם לא נסוגתי אחורה - רק הערתי שהדעות שלי עדיין אינן בשלות. יום נעים לך רחל... תמיר.

rachelea

New member
לא ארפה ממך ילדון

קצת דרך ארץ לא תזיק לך. לא כלפי בני גילך (שהעזת לכתוב להם בעבר שהם יכולים להסתלק מהפורום) ובודאי שלא כלפי מבוגרים ממך. כשתפסיק לכתוב בפסקנות ונחרצות, כידען גדול דברי הבל ושטות, אפסיק גם אני לכתוב בנימה כזו. אינך בשל וגם לא בוגר מספיק כדי לקרוא בין השורות את ההערות שמעירים לך -כך גם בשירשור הנוכחי. לא יזיק לך להסס מדי פעם ולהביע את דעותיך בפחות נחרצות במיוחד כשאתה מודה בכך שדעותיך אינן בשלות מספיק. אין בגילך, ולו גם חצי נקודה, לקולה. כאשר תפנים שלא על כל דבר צריך להגיב ובמיוחד כשאין לך באמת מה לומר בנושא זה או אחר, כי אינך מומחה ואינך מבין בו דבר יהיה ניתן להאמין לדבריך ולקבל אותם. בשלב זה ניכר כי אתה מנסה לכפות על חברי הפורום לקרוא מילים סתמיות וגבב של משפטים שאין בהם מאומה. ואם שטויותיך נראים לך כדברי חכמה, אין לי אלא להסיק מכך על טיפשותך (כי חכם אינך). ואסיים בנוסח תשובתך: "לא רוצה, אל תקרא". יום נפלא גם לך.

תמיר1991

New member
חבל על הזמן שהשקעתי בקריאה.

במקום להעליב אותך בחזרה אני מעדיף להתעלם. רק ככה את תתעלמי ממני, ולשנינו ירווח. תמיר.

למעלה