אירוחים היום בתפוז

אירוחים היום בתפוז

הערב ב-21:30, היישר מישיבת המפלגה החשובה של שינוי, מגיע אלינו ח"כ חמי דורון, שיענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום נוער שינוי.
מיד לאחר מכן, ב-22:30 יתקיים אירוח מיוחד של רוני עמר, שתענה לשאלותיכם live מהוילה של פרוייקט Y2. הכניסו שאלותיכם כאן.
מחר ב-14:00 תתארח להקת "משינה" בהרכב מלא באולפן הרדיו של "קול הים האדום". גולשי BlogTV יוכלו לראות את השידור live. שאלות ללהקת משינה. צפייה נעימה!

תמיר1991

New member
כתבה מעניינת!

באמת חוצפה לשמה, ולדעתי צריכים להוציא מטבע מתוקן בהקדם האפשרי. תמיר.

תמיר מבלי להתייחס לדעות פוליטיות

1. עזה מעולם לא סופחה למדינת ישראל, כך שאין שום בעיה עם המדליה. 2. בתחום הבולים תמיד ניתן לרוב להבחין בקשר בין הנושאים השונים לבין הזרם הפוליטי ששר התקשורת משתייך אליו. כך לדוגמא כאשר לאחר המהפך הפוליטי של 77 הונפקו בולים לכבוד גוש עציון, ההתישבות בגולן, ההתישבות בשומרון וכד'. כאשר שר התקשורת היה מש"ס הונפקו בולים לכבוד רבנים שרובינו (הציבור החילוני) כלל לא שמעו עליהם. כאשר מפלגת העבודה חזרה לשלטון היה בול לכבוד תהליך השלום. כאשר אמנון רובינשטיין היה שר התקשורת יצא בול לכבוד הרמדאן. אני מניח שבמטבעות המצב אינו שונה באופן מהותי.

rafi696

New member
לא האמנתי שזה אפשרי...

אבל אני ממשיך להשכיל ! תודה רבה לך שמוליק על המידע .

תמיר1991

New member
אכן, שמתי לב לכך,

באמת התפלגות די מעניינת. ובאמת לא הרחבתי לגבי דעות פוליטיות, אנחנו לא קיימים בשביל זה. ועזה באמת לא סופחה למדינת ישראל, אבל כרגע, ואני מקווה שגם בהמשך, יש לנו 8,000 אזרחים שיושבים שם, ומן הראוי היה להתייחס אליהם. תמיר.

אז בוא נשים גם את ניו-יורק על המדלי

בו נשים גם את ניו-יורק על המדליה. אני חושב שחוץ מישראל, ניו-יורק היא הריכוז הגבוה ביותר של ישראלים, ויש ישם יותר מ8000 ישראלים. בכול אופן, לגופו של עניין. אין לי בעיה אם המדליה בצורתה הנוכחית. לא היתה לי בעיה אם הרצועה כן היתה מופיעה על המדליה, ולא היתה לי בעיה גם אם ישראל היתה מופיעה בגבולות 67. איך שלא יצירו אותה, תמיד יהיו עשרות אלפי ישראלים שיתרעמו על כך.

תמיר1991

New member
בדקתי באתר ה.ב.י:

וב- 99' באמת יצאו בולים ל- 3 רבנים: רבי שלם שבזי, המולא אור שרגא והבאבא סאלי. כמו כן, בולים ל"הקהל לישראל" ול"כתר ארם צובא" ב- 2000-2001, מראים באמת שש"ס היו בממשלה בכל התקופה. האם ב- 92' ש"ס/יהדות התורה השתתפו בממשלת רבין? בתוך חודשיים יצאו 4 בולי רבנים שעל אף אחד מהם לא שמעתי, ואני משוכנע שגם מרבית הציבור הישראלי. פרפ' אמנון רובינשטיין היה שר בתקופת ד"ש ומרצ - האם זו הסיבה למצבור בולי העדות ב- 86' וב- 91'-92'? ואכן, בתקופת הסכמי אוסלו יצא בול לתהליך השלום. בתקופת המהפך הראשון של הליכוד זה באמת השתקף בבולאות של אותה התקופה - כפי שאמרת, יצאו בולים להתנחלויות ולחידוש היישוב היהודי בהן. זהו נושא באמת מעניין, וראוי אפילו להסתכלות ומחקר מעמיקים יותר
תמיר.

lubia

New member
מעט תיקונים:

ב-92' ש"ב אכן היתה שותפה לממשלת רבין (יהדות התורה לא), אבל הממשלה הזו קמה בספטמבר. מתי יצאו הבולים שאתה מתייחס אליהם? פרופ' רובינשטיין לא היה שר מטעם ד"ש, אלא מטעם שינוי בממשלת האחדות הראשונה (84-88). בכל מקרה, מדוע לדעתך הוא קשור לבולי עדות? ונקודה אחרונה: שים לב כמה בולים יצאו לזכר ז'בוטינסקי החל משנת 77'.

תמיר1991

New member
ובכן,

תודה על התיקון לגבי ד"ש ושינוי. ככל הזכור לי היא הייתה מורכבת משינוי, חד"ש ומק"י. הבולים שאני מתייחס אליהם יצאו באפריל וביוני 92', ככה שכנראה שזה לא הושפע ישירות מכך. ולז'בוטינסקי שמתי לב - 2 ישירים ועוד כמה בעלי קשר עקיף, וגם לא מעט חותמות דואר. תמיר.

טל ענבר

New member
LOL X 100000

ד"ש מורכבת מחד"ש ומק"י......אוי! זה מה שקורה שמקצצים את לימודי האזרחות

rafi696

New member
למה חוצפה ?

עזה מעולם לא הייתה באמת חלק ממדינת ישראל !!! זה שהיו שם חיילים של צה"ל ושזרקו עליהם אבנים ושקיות של קקי זה לא אומר שזה חלק מישראל ! הגיע זמן שנשלים עם זה ! וזה לא שאני שמאלני גדול אפילו ההפך פשוט אפילו המצרים לא רוצים את הרצועה המגעילה הזאת אז למה לכל הרוחות אנחנו מתעקשים עליה ???

תמיר1991

New member
זה לא אנחנו, זה קבוצת אוכלוסייה

מסויימת, ולמרות שהם מיעוט, יש הרבה (וגם עבדכם הנאמן) שמזדהים איתה, בין אם לגמרי ובין אם רק במובנים מסויימים, חייבים להתחשב בהם. תמיר.

rafi696

New member
התחשבות ?

אין פה בכלל עניין של התחשבות !!! ההתחשבות בפלסטיניים כבר עלתה למדינת ישראל מחיר כבד של : מיליוני שקלים שנתנו לרשות בצורות שונות ! (מים , חשמל , חינוך , משטרה וכו'...) . פגיעה רצינית בדעת הקהל העולמית (בעיקר באירופה) . חיי אדם רבים שנהרגו בפיגועים שיצאו מעזה ובגבולות עזה . פגיעה בתיירות. ולמרות כל זאת ממשלת ישראל ממשיכה לתת להם להכנס לתחומי ישראל בכדי לעבוד , ולא מפסיקה להם את הזרמת המזומנים החשמל והמים !!! אז הדבר האחרון שאפשר לומר זה שממשלת ישראל לא מתחשבת בהם !!!!!!!!!!!

תמיר1991

New member
כל אחד ודעותיו,

אני לא מסכים איתך, וחושב שהם מהמעוזים האחרונים של פטריוטיות ואהבת הארץ, שנשחקה מאוד מאז הסכמי אוסלו. אבל נפסיק כאן את הויכוח הפוליטי -כפי שאמי אומרת לי: חבל להתווכח על פוליטיקה עם אנשים שדעותיהם מנוגדות לשלך - אף אחד מכם לא ישנה את דעתו, וזה סתם בזבוז זמן. אבל - כולנו רוצים שהשלום יגיע סוף סוף, וזה הכי חשוב!
תמיר.

תמיר1991

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני מחכה לשלום גם מהבחינה הבולאית, וזה מאוד מעניין איך זה ישתקף על בולי מדינתנו הקטנה כשהוא יגיע. תמיר.

למעלה