אירוחים ב
אנשים

אירוחים ב ../images/Emo43.gif אנשים

סיון אופירי, מדריכת הכנה ללידה, תתארח בפורום הריון ולידה-תמיכה בין השעות 10.00-12.00 ותשיב לשאלות בנושא הכנה ללידה. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=110&msgid=102704870
אבישי ימין, מטפל ברפואה סינית, יתארח בפורום פיברומיאלגיה ו- CFS וישיב לשאלות בנושא הפיברו' והטיפול בה ברפואה הסינית אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=672&msgid=102675078
צביה אלגלי, מומחית לשימוש נבון ברשת, ורימון לוי, נשיא איגוד האינטרנט הישראלי יתארח בפורום להיות הורים בין השעות 20.00-22.00 וישיב לשאלות בנושא גלישה זהירה באינטרנטו מעוניינים בסיוע? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=149&msgid=102686484

Shira XD

New member
ננוסעתת לסבתא.../images/Emo28.gif

ל5-6 ימים או פחות.. אבל אני אכתוב פה לפעמים כי יש לה מחשב..

Kryptonite

New member
I'm Back!

חזרתי ואני רואה שבאמת יש המון חדשות בירטני (אולי אפילו יותר מידי) כמו שקיוויתי שיהיו.
שיהיה לנו קאמבק אדיר וזהו!

tali44

New member
היי, איך היה...??../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מקווה שנהנית שם, ואפילו שאולי מצאת שם סינגלים או דיסקים מיוחדים של בריטני... חחחח, טוב, תעלה תמונות אם בא לך.
ובאמת יש הרבה חדשות...

Invisible Boy

New member
איך היה ?../images/Emo9.gif

תספר מה עשיתה וכ'ו... ואם יש תמונות שים ואם יש סינגלים שים גם/שלח

YugiBoy

New member
ברוך השב!

איך היה?.......מה קווה שנהנת ! אחח איזה כיף לזה לא להיות כמה ימים ואז לקרוא מלא מלא חדשות (=

candyheart

New member
Welcome back

באמת קרה המון... האמת שיממה האחרונה החדשות לא משהו...נקווה שהכל יתבהר...

Kryptonite

New member
תודה לכולם! ../images/Emo13.gif

פריז מדהימה, באמת. קשה לתאר אותה למי שלא היה בה, כי היא כל כך שונה ממה שאנחנו מכירים בישראל. רוב העיר נבנתה לאורך כל המאה ה - 17 (או משהו כזה :X) והסיגנון בנייה מאז יפייפה פשוט. כמובן שהייתי בכל האתרים המפורסמים (ועד שלא תעמדו מולו, אתם פשוט לא תבינו איזה ענקי שער הניצחון! הוא כל כך, אבל כל כך הרבה יותר מרשים במציאות) וגם בכאלה שפחות (למזלי לידידה שלי יש משפחה בצרפת אז ישנו אצלם באחד הפרברים הצמודים ממש לפאריז). הנסיעות במטרו חוויה לגמרי, זו תחבורה שונה ממה שאנחנו מכירים. הדיסנילנד קסום, באמת. זה אחד המקומות היחידים שגורם לי להאמין שיש קסם בעולם
הדבר הכי מאכזב בעולם - במוזיאון הלובר, אני נכנס לחדר של המונה ליזה, בציפייה אדירה (וידוי מביך - כשהייתי קטן הערצתי ממש את ליאונרדו דה וינצ'י) עיניי תרות בהתלהבות אחרי הציור המפורסם, ואני קולט משהו בערך בגודל של בול מולי. אני כזה "מגניב יפה, דגם מוקטן של הציור. עכשיו איפה האמיתי?!?!" הציור פשוט קטן, זה ממש מאכזב.
מעבר לזה, הצרפתים כל כך הזויים שהם לא יודעים אנגלית, זה מחרפן. שואלים אותם שאלה באנגלית, והם עונים בשמחה ובאדיבות - בצרפתית.
גם הם אוכלים הכל בקטן (למרות שהמחיר כפול) המנות במקדונלדס שם הם בגודל של ההמבורגר ילדים אצלנו. (ואני ממש לא אחד שמסתפק בהמבורגר כזה קטן... ) בתמונה - אני חש ליד הלובר.

Kryptonite

New member
ולא נתקלתי בשום דבר נדיר, לצערי.

(למרות כל תקוותי גם לא באנטיסיפייטינג
) אבל אמור להגיע אליי משלוח מאמזון של הגירסה האמריקאית (הורודה) של BOMT והסינגל של MP.

SuperShiro

New member
באמת מדהים בדיסנילד, ושער הניצחון אכן מרהיב.

במונה ליסה משום מה מעולם לא התענייתי, ובפעמיים שהייתי שם אפילו לא עלה בדעתנו ללכת לראות את הציור [מוזר
]. אמנם הייתי שם רק לפני שהתחלתי להעריץ את בריטני, אבל מאז ההורים שלי ביקרו שם כמה פעמים. הם תמיד דאגו לקנות לי סינגלס [
] ואמא אמרה לי שבחנויות הגדולות אין כמעט סינגלים, ושהיא מצאה איפשהו חנות מוזיקה קטנה ומאוד מיוחדת שבה היו כמעט כל הסינגלים שלה. תמונה מגניבה, טוב שנהנית

Britney Style

New member
ברוך השב!

פריז קסומה הייתי שמה פעמיים. הרחובות כל כך יפים והכנסיות שמה זה פשוט לא להאמין! למוזאון הלובר לא נכנסתי אבל ליורודיסני כן וזאת חוויה לא נורמלית. שמח שהיה לך כיף

רציני?

אני אזכור את זה לפעמים [היותר מדי רבות] שההורים שלי נכנסים לכנסיות בחו"ל

למעלה