לא רק שהגישה הזאת אנאכרוניסיטית בטירוף...
אלא שהיא סותרת ומכשילה במיוחד כשזה נוגע לאוטיזם שמטעו לבטא ולהצטרך לקיום הדדי,שיוני,בגובה העיניים, מומחה שלא רוצה ולא יכול ללמוד ביחד איתי הוא לא מומחה בשבילי, מומחה שלא מעוניין לשמוע השגות על תפיסותיו ורואה בנסיון לעמת אותן עם דעות ונסיון שונה חוסר כבוד לידיעותיו הוא לא מומחה אלא אחד שרק מתחזה לכזה מה זה להבין ולרכוש ידע ? התפישה שלפיה יש מומחים לאוטיזם שאוצרים ידע מוסכם וסופי ועל כולם לשתות את דבריהם בצמא ובהכרת תודה היא מגוכחת, מטעה,מזיקה ואפילו מעליבה יצא לי כבר לשוחח ברשת עם מי שמחזיקים מעצמם מומחי על לתקשורת וגם עושים מזה קופה יפה ולדעתי הם אנשים שלא רק שאינם מבינים כלום באוטיזם אלא שהם נורא מזיקים ומול כל הטיעונים שהבאתי הם פלטו בעיקר שטויות אז מה ,אני אמור לשמוע אותם ולשתוק ? אין מצב מי שלא מוכן לשמוע ולהקשיב ואפילו לקבל גם דעות אחרות אין לו גם מה לתת וגישה כמו שאת מציגה כאן היא מצערת במיוחד בגלל שכבר מזמן בדיסציפלינות הרבה יותר קשוחות ומדוייקות מאלה שעוסקות באוטיזם המומחים יודעים לרדת אל העם ולהקשיב ולנהל שיח שמכבד גם את דעתם של הלא מומחים(אגב,אני המומחה הכי גדול לאוטיזם כי אני אוטיסט אבל בדיוק בגלל זה אף אחד לא מוכן להקשיב לי) אפילו רופאים יודעים היום להקשיב לדעות הפציינטים גם בענייני מומחיותם אז דווקא בקטע של האוטיזם,איפה שהשאיפה לשיוויון והדדיות צורחת מכל תוו בהתנהלותם של האנשים הנדונים אנחנו אמורים לשתוק ולתלות עיניים מעריצות במומחים שירדו אלינו מההר ? כסוף סוף אפילו העולם הנ"ט מתעורר למידה האיומה והמאיימת שבמיצג השווא של הסמכויות החלולות אז דווקא בקטע האוטיסטי אנחנו אמורים לשתוק. הדבר הבסיסי בתקשורת זה הקשבה,לכל הצדדים,הקשבה חד צדדית זה לא הקשבה זה פארודיה על הקשבה,התחזות עלובה ומעליבה.