אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

../images/Emo23.gif../images/Emo47.gifשירי ענקית../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif

שירי נתנה את ה100% בביצוע מעולה והיא הייתה טובה מאוד.החמודה הזאת הביאה את ישראל למקום ה4 שהוא לא פחות מכובד...אז אל תתבכיינו ותזכרו שבשנים הקודמות היינו במקומות מאוד נמוכים והנה היא באה והקפיצה אותנו לשם
בשבילנו שירי את תמיד מקום 1 כולנו אוהבים אותך ויודעים שהיית מעולה, שאת זמרת גדולה והבאת המון כבוד למדינה שלנו שם

מאושרת אבל טיפה מאוכזבת כנסו

אז ככה למי שיודע ולמי שלא אורטל הנציגה של צרפת היא בת דודה שלי ואני מאוכזבת בכך שלא קיבלה דירוג גבוה למרות הכל המשפחה מאד מאד מאד גאים בה ומחכים לביקורה הקרוב(כנראה ביולי...) אורטלי מאמי נתת ביצוע מהמם אנחנו אוהבים אותך המון וגאים בך בשבילנו את הזוכה!!!!! ואני מאושרת בגלל שפשוט נהנתי לראות את החל של התוצאות כל פעםם שאמרו ישראל עלה בי חיוך ותקווה ענקית שנקח את הזכיה... שירי-אני חייבת לציין שעשית את זה ובגדול שיחקת אותה כל הכבוד!!!!!!!!! מקום רביעי ככה קרוב...מי היה מאמין שמדינה שלא ממש אוהבים אותה(לצערנו) וגם שמילות השיר שלה חצי בעברית והשיר הוא שקט תיקח מקום רביעי?!?!?! פשוט כל הכבוד... וחוץ מזה נתת ביצוע מעלף שגרם לי ולכל מי שהיה איתי צמרמורת!!!!! לגביי התחרות עצמה אני חייבת להגיד שאני הכי אהבתי את -לטביה אני מזמזת את השיר בלי הפסקה...יוון ידעתי שתיקח לפי ההימורים.. ספרד-שיר הקטשופ בידיוק!!!!! מלטה-זה לא השיר של סלין דיון?!?!??!?! נווגיה-מזה היה לעזאעל????????? בקשה קטנה... מי שיכול לפרסם פה את הטבלה של התוצאןות בבקשה שיעשה זאת..! תודה ענקית וסורי שרשמתי המון... שירן 2יטון...!

תודה רבה רבה!!!!

וואי עברנו את לטביה.... איזה גאווה!! ורומינה-מה רומניה שיר לדעתי מזעזע!!!!!!!! מלטה-סלין דיון כבר אמרתי? יוון-כל הכבוד-ידעתי!!!!!! ורגע אם ככה בחצי גמר לקחנו מקום 5??? תקנו ותי אם אני טועה... תודה!

Duvdevan Girl

New member
וואוי גנוב..

אורטל בת דודה שלך? חחח יפה, יפה... גמאני הכי אהבתי את לטביה!!! מישהו כתב כאן ששנה הבאה לא יהיו צרפת בריטניה וכל המדינות ש"הגדולות" שקיבל ניקוד נמוך.. אזזז בעעסה לנו , זה הכי ידפוק את הישראלים כי אנחנו מקבלים מהן כל שנה ניקוד גבוה!

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifאני די מאוכזב...../images/Emo4.gif|8|../images/Emo3.gif

כאילו, לא אכזבה בטירוף.. אבל יש אכזבה... בכל זאת.. נתנו הופעה מ-ו-ש-ל-מ-ת-!!
בכל דרך שתסתכלו על זה! מעצבן אותי שרק לפני הסוף ירדנו למקומות מתחת ל-3.... והכי מעצבן שזה בהפרש של 4 נקודות מרומניה!! אם היינו ב3 הראשונות הייתי מרגיש יותר טוב עם זה... אבל בכל זאת מקום רביעי זה מאוווד מכובד!!!! אם הניקוד היה לפי שירה נטו היינו מקבלים ניקוד יותר גבוה אני מאמין... ועוד שאלה- איך לעזאזל הלטבים הגיעו למקום כזה?! איך הם עלו לגמר בכלל עם הריקוד שפת סימנים שלהם...

SupermanZW

Well-known member
השיר של סרביה+מונטנגרו היה הכי טוב

אחריו של אנגליה. היוונים כאילו ניבאו את זכייתם, שלחו שיר בשם "Number 1" וקיבלו "number 1", שיר נחמד, לא יותר מזה, אבל לפחות לטביה ומלטה לא זכו השירים שלהם היו ממש גרועים. גם השיר של ישראל לא ממש היה מתאים לאירוויזיון, באירוויזיון צריך לשים שירים קצביים ולא שירים מרדימים. קיבלנו מקום 4 וזה יותר ממה שהגיע לנו, ואחרי זה עוד יש פה אנשים שאומרים שבגלל אנטישמיות לא קיבלנו מקום 1, צאו מהאשליות שלכם, אמנם היתה פוליטיקה בהצבעה אבל במקרה זה ברור שהיא שיחקה לטובתנו.

Pikachuu

New member
עזבו אותכם...

תחרות מצויינת , ברור ... רק רבע מהמדינות נתנו לישראל אפסים... ועוד רבע הביא לנו 3 ומטה ... אין בתחרות הזאת אין פוליטיקה , זאת תחרות של השיר הכי יפה
איזה כיף שמדינות שכנות שונאים אותנו אבל לקבל את הכסף שלנו הם כל כך רוצים.

אני אמרתי יוון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאני ידעתי../images/Emo70.gif

אני תמיד אמרתי יוווןןןן!!! כל הכבוד לה! כל הכבוד לשירי המדהימה!!!! החלק הכי יפה היה לראות אפילו לכמה שניות את ישראל מקום ראשון!!! היה נחמד להיות מקום 3 אבל 4 זה זוגי ויפה כמו שירי!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד לנסיכה של ישראללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קמילההה

New member
הכי מצחיק זה ש...

קפריסין לא נתנו לנו נקודות חח וזאת המדינה היחידה ששירי היתה שם לקידום השיר

MikeR

New member
בדיוק!זהו! שהיא הייתה בקפריסין עוד!

ולא נתנו לנו כלום!.. והיא הייתה בנוסף גם בבלארוס..ובעוד מדינה אני חושב..

זמנבה

New member
הלנה הזאת ממש וולגרית! איכס!../images/Emo128.gif

האגו שלה בשמיים. ראיתץם איך היא דחפה את אחד האנשים שם מאחורי הקלעים? מי היא חושבת שהיא? רואים שהיא ביץ'. כמה חבל שזכתה. ותפסיקו להצביע ליוון כל שנה! תראו מה אנחנו מקבלים חזרה מהם-אפס מאופס! די להיות פראיירים אנשים!

webrain

New member
טוב אז כל הדברים המוזרים הפעם:

12 נק' הוחלפו בין יוון לקפריסין אוקיי זה הדבר היחידי שלא הפתיע אז מה בכל זאת כן: שבדיה בסמי פינל אוקריאנה המדינה שמארחת נופלת חזק סרביה מונטנגרו המדינה ממקום שני בפעם שעברה לא התחרבשה טורקיה לא נופלת חזק כמצופה 4 הגדולות: ספרד, צרפת, בריטניה וגרמניה מסיימות אחרונות 21-24 ישראל נותנת 0 לספרד ישראל לא נותנת 12 לאורטל ישראל נותנת 0 לרוסיה מקומות 3-12 שמורות ל9 שירים מהסמי פינל מקומות 2,4,5 מאכלסות הבלדות הולנד לא עולה איסלנד לא עולה בלארוס לא עולה אוסטריה לא עולה הסקנדיביות להוציא איסלנד נותנות ניקוד לישראל מונקו נותנת 0 לצרפת פולין מסיימת 11 תסמי וסלובניה 12 החיקוי העלוב של סאקיס של מקודניה מסיים מקום אחד מהחיקוי הפחות עלוב של סאקיס קפריסין השיר הזוכה הוא שיר מהפינל ולא מהסמי השיר הזוכה הוא השיר שכולם הימרו עליו הונגריה שיר מועדף - עובר חלש מאד

שלומית16

New member
אבל נתנו לצרפת משהו

חח היינו חייבים דרך אגב אני דווקא אהבתי את השיר של אורטל, הייתי שמה אותו בין המקומות 3-11

webrain

New member
ועד שיש תקלה בניקוד

זה דווקא בא מאוקריאנה המדינה שאירחה דווקא בעיות בטלפון המקומי

למעלה