אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

לא הופתעתי שאוקאינה נפלה חזק

אפילו שהיא המדינה המארחת, היה להם שיר נוראי, בעע! לדעתי הוא היה צריך לסיים אחרון. ולגרמניה,צרפת, בריטניה וספרד לא הגיע לסיים אחרונים!!!!!!!!!!!!!!

WORLRL

New member
../images/Emo42.gifאחרי שעברתי את שלב ה"מה אם"...

שאני חושב על זה- זכינו בחתיכת מקום מעולה!!! תחשבו על זה שלפני יומיים כל מה שרצינו זה העיקר לעלות לגמר!! ועלינו לגמר, ולא רק שעלינו אלא זכינו ב TOP 5 כמו גדולים!!

מיק ל2004

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב, שירי ../images/Emo140.gif

ומזל טוב לנו, על ההישג הכי טוב בתחרות מאז דיוה! שירי נכנסת להיכל התהילה של האמנים הישראלים שהגיעו לטופ 5. אני חייב להודות שלא תמכתי בשיר, ואני לא אוהב אותו בכלל, אבל ציניות בצד; שירי גרמה לכולנו הרבה אושר בסוף השבוע הזה ואני מאד גאה בה, בהישג שלה ובהופעה שהיא נתנה (ללא רבב!) בשנה הבאה באתונה...ואנחנו כבר בגמר

S I V A N 1 5

New member
שירי הייתה מדימה

שירי הייתה מדימה שרה מהממם ממש פצצה כול הכבד לשירי שיר פצצה עלו שיר טוב השיר היה ממש טוב הוא היה ממש טוב יותר מכול השירם שהיו היה שחקה אותה בגדול כול הכבוד לה על מקום 4 זה טוב מאוד היה הייתה צריכה להיות מקום 1 אבל מקום 4 זה מצוין מאוד שחקה אותה בגדול שירי

משהו מוזר מאוד!

בהתחלה ששמעתי את יוון כזה חשבתי לעצמי עוד שיר דפוק...שיקבל בסך הכול 10 נ'ק אבל כזה שאני שומעת עכשיו זה ממש ממש יפה בכיאלו מגיע לה לזכות כי השיר פשוט מ-ד-ה-י-ם איך בהתחלה ששמעתי חשבתי שהוא מכוער? ועכשיו שאני שומעת הוא יפה..מוזר

../images/Emo45.gif היא מעולה והתגברה על הכל../images/Emo106.gif

מקום 4 הוא מכובד מאוד. והיא הביאה לנו אותו למרות כל הקשיים(ובינהם גם הפוליטיקה),הדבר הזה הוא כבוד עצום...דבר שהרבה לא הצליחו כ"כ לעשות בשנים קודמות באירויזיון, הביצוע שלה היה מעולה והיא השקיעה 100% בו. בשבילנו היא תמיד מקום ראשון וממש תודה על הכבוד והגאווה שהבאת לישראל

E u r o b o y

New member
מקום 4 זה הישג עצום

בהתחשב ב"הישגים" בשנים האחרונות.אין מה להתאכזב.מקום 4?אצלי זה עדיין בלתי נתפס בכלל.אנחנו צריכים להגיד תודה, זה מעולה. SEE YOU IN ATHENS NEXT YEAR WITH ISRAEL IN THE FINAL

j u a n

New member
יש לך בגרות יום שני, לא?

יאללה... לך לישון כבר, שלא תעשה פאדיחות.

charmed guy

New member
תינוקים שמחפשים צומי....

מה הקשר פוליטיקה ??? עם כל הכבוד לישראל (ויש כבוד), היו עוד שירים יפים... וכן... גם יותר יפים משל ישראל !!! תפסיקו לחפש אי-צדק בכל מקום !!! דיי ! נמאס ! בגלל זה שונאים אותנו בכל מקום... רק בגלל ישראלים כמוכם שחושפים שמתנכלים להם כל הזמן... מקום רביעי זה מאוד מכובד !!! תלמדו להפסיד בכבוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה