אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

yaniv2meet

New member
איך ישראל נתנה 12 נקודות לשיר של רו

השיר של רומניה סתם איך ישראל נתנה לשיר לא נעים לשמיעה 12 נקודות

Arie020

New member
../images/Emo41.gif די לרדת על השיר של יוון ../images/Emo41.gif

תשמעו אותו שוב, תראו שהוא לא גרוע בכלל אני דווקא ציפיתי מיוון שיקחו מקום גבוה לא מאמינים לי? תקראו כאן - זה נכתב הרבה לפני שההצבעה התחילה
אהה ואם זה היה תלוי בי - לא מבין איך אירלנד לא עלתה לגמר, אחלה שיר היה להם

שירי מתייםםם עלייך!! :)

את גדולה, אני פשוט מדהימה. ותמיד תמיד תהיה מקום ראשון אצלי :). נתת שואו, והבאת כבוד

../images/Emo104.gifכל הכבוד שירי גאים בך!../images/Emo106.gif

שירי שלנו הייתה מקום ראשון בביצוע, בלוק,בשיר,בייחוד, בקלאסה... המדינות הסקנדינביות הצביעו זו לזו רוסיה ודומותיה הצביעו זו לזו ספרד לאנדורה ולהיפך משולש האימים קפריסין יוון טורקיה וכל פליטות יוגוסלביה זו לזו אחרי כל זה לסיים מקום רביעי זה מדהים, לא רק מכובד! אני גאה בה, במלוות שלה, בכותב השיר, בכולם... כל הכבוד!!! היא מלכה!!!

rozgil

New member
שמתם לב לדגל ישראל מתנוסס מאחורי הק

שמתם לב לדגל ישראל מתנוסס מאחורי הקריין של גרמניה ?

iba90

New member
מי רוצה בכלל שהיא תיהיה ...../images/Emo6.gif

המלאך שלו....???? תאמת אם אחת כזאת נופלת עלייך זה "מלאך המוות" סתם נו חפיף שירי הייתה ג-ד-ו-ל-ה

טוב בקצרה-

אני מאושר!לא להאמין פשוט! כל הכבוד לשירי שהצליחה להביא לנו סוףסוף הישג מכובד! יוון שיר נחמד, הימרתי עליו גם שהוא יזכה, אין לי תלונות לגביו... סיכום מפורט מחר כשיהיה פה רגוע יותר....

Carcano

New member
אנשים מה אכפת לכם מהבלקן?

הם תמיד מצביעים אחד לשני. לא משנה כמה אבל בסופו של דבר השיר הכי אהוב על אירופה מנצח אם תשימו לב אף אחת מהמדינות היוגוסלביות-מזרח אירופאיות הגיעו לחמישה הגדולים. רומניה זו מדינה נפרדת רק דבר אחד מגעיל זה קפריסין-יוון

benca

New member
מה בדיוק מגעיל בזה? הקפריסאים הם

יוונים וגם דוברים את אותה השפה וזה ברור שהם יצביעו אחת לשניה. זה כמו שהיהודים באירופה מצביעים לישראל

שלומית16

New member
פה מתאים המשפט

אם אין אני לי מי לי? היהודים בארצות אחרות יודעים שאף אחד לא ייתן לנו הרבה נקודות אז מה אתה רוצה שהם יעשו ? יצביעו למדינה אחרת (ד"א אין סיבה כי אנחנו היינו הכי טובים) קפריסין ויוון זה משהו אחר

Moses The Fish

New member
ממש לא אותו דבר

ההבדל הוא שהישראלים שבישראל ממש לא עושים הבחנה בין אנטישמים ללא אנטישמים, לעומת האנטישמים באירופה שמחרימים את ישראל תחת מסווה של נאורות (קוראים לזה איום שנאת ישראל אבל זו אנטישמיות פוסט מודרנית). היהודים באירופה "מצילים" אותנו מכל האפסים שהיינו מקבלים, זה לא הצבעה פוליטית כי אם אפליה מתקנת על חוסר הצבעה שנובעת מאנטישמיות "פוליטית" עלק. קפריסין יוון זה גועל נפש - אם אלה יוונים ואלה קפריסאים, שיחתמו על איחוד וישלחו שיר אחד ואני מציעה שהגוש היגוסלבי לשעבר ובריה"מ (שפחות נוראיים מהיגוסלביים אבל בכל זאת) ישלחו שיר משותף, זה פשוט נוראי ההצבעות השבטיות האלה. פשוט להחזיר את ההצבעות לשופטים וזהו, נקודה.

webrain

New member
תכלס לפחות כשזה נוגע ליגוסלביות

גם אנחנו לא מממש מצביעים להם למעשה הסיכוי לקבל מהם ניקוד יותר גבוה משניתן להם מה שמרתיח זה יוון כי אותה כן ננקד אבל בחיים לא נקבל ניקוד ממנה

roniway1

New member
אירוויזיון 2005 - כך הגענו למקום 4

הנה חלוקת הנקודות שקיבלנו: מונקו- 12 צרפת- 10 בלרוס-8 אנדורה- 8 הונגריה- 8 מלטה- 8 רוסיה- 8 אנגליה- 7 רומניה- 7 אוקראינה- 7 הולנד- 6 בלגיה- 6 אירלנד- 6 מולדובה- 6 ספרד- 6 פורטוגל- 5 פינלנד- 5 נורבגיה- 5 דנמרק- 5 גרמניה- 5 ליטא- 3 טורקיה- 3 אלבניה- 3 לטביה- 2 אוסטריה- 1 אסטוניה- 1 שווייץ- 1 שבדיה- 1 154 נקודות ומקום רביעי מכובד !!!!!!

Fistuuk

New member
יכול להיות שחלק מהשפעות הפוליטיקה

זה לטובתינו.. בצרפת למרות האנטישמיות, יש הרבה יהודים שדי אוטומתית מצביעים לישראל(אז נכון, כל האנטישמים בצרפת ובכלל כל הערבים באירופה לא יצביעו לישראל אבל הקולות שלהם התפזרו בין כולם והיהודים והישראלים באירופה אני מניח שכמעט כולם הצביעו אוטומתית לישראל) בהונגריה יש עוד די הרבה יהודים. ברוסיה יש הרבה יהודים. וגם ללא יהודים יש קשר אל היהודים שהיו שם ומרגישים קירבה לישראל.. באנגליה יש הרבה יהודים. באוקראינה יש 1% יהודים..! 1 ל-100 אוקראינים הוא יהודי! בקיצור העיניין גם לטובתינו, גם אם יותר לרעתינו..

מאי 406

New member
שירי שיחקה אותה!../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

הביאה המון גאווה לישראל! כבר הרבה זמן אני לא זוכרת אותנו במקום כל כך מכובד בטבלה האנטישמית העויינת הזו... ישר כוח!

rozalinda22

New member
שירי הייתה מדהימה../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

השיר מהמם
הביצוע מקסים
אין עליה..........

tomerico23

New member
תשלחו אותי שנה הבאה לאתונה

אני חצי יווני וחצי תימני (מגדיל ת'סיכויים) וגם מיטיב לשיר !!!!!

למעלה