אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

Duvdevan Girl

New member
חחחח ../images/Emo6.gif

יאללה שנה הבאה חאווה על מדינות אירופה!! כולם טסים ומצביעים ממדינות אחרות לישראל
אבל שנשלח שיר טוב, כמו השנה...חחח.. אוף עד שהיה לנו סיכויי...

אירוויזיון 2005 - התוצאות!!

מזל טוב לשירי !!!! מזל טוב להלנה מיוון. להתראות שנה הבאה באתונה!

rafi k

New member
אני מציע ששירי תייצג אותנו שוב פעם

בשנה הבאה אם אותו שיר

roniway1

New member
כל הכבוד לשירי !!!!!!!!!!!!

מקום רביעי - הישג נפלא ומכובד !!! לגבי יוון - זכיה מוצדקת ,שיר קצבי ותוסס ,וההופעה של פפאריזו היתה נפלאה. אני הצבעתי לקרואטיה והונגריה , ויחסית הם הגיעו גם למקומות מכובדים. מה שכן ,ההצבעות השבטיות בהחלט ממאיסות ,אבל כנראה שנצטרך להתרגל כבר אליהן - זו המציאות לצערנו. ולכן דווקא בגלל זה חשוב להעריך את ההישג העצום של שירי - מקום רביעי! לפחות בשנה הבאה באתונה זה די נוח ,גם קרוב וגם זול.

a1b2c33

New member
שירי הבטיחה ושירי קיימה

"אני אגיע גבוה בקייב"! איזה בחורה מדהימה.. הביאה לנו המון כבוד!!!!

Pikachuu

New member
אהמ כן כן

שאם לא היה את החצי גמר , מרבית ה"עולות" מהחצי גמר היו מקבלות ציון הרבה יותר גבוה. יכול להיות שיוון היו עדיין זוכים , אבל רומניה היו הרבה יותר קרובים אליהם... מה לעשות לצפות במשהו פעמיים בשלושה ימים קצת מוריד את ההפתעה... ושירי היתה מדהימה ועוצרת נשימה , לפי דעתי היה הזמרת הכי טובה שם , אבל מה לעשות ליוון יש הרבה חברים באירופה. מצחיק שכל המדינות השכנות נתנו ליוון 12 ולנו 0 , אה סליחה טורקיה 3. אגב מישהו יכול להסביר לי איך הביאו לספרד 12 ולנו 0 (ניראה לי מקדוניה)?

Britney Boy

New member
סוף סוףףףף מאז דנההההההה

לא היה לנו מקום אחד נורמלי טוב! שירי הביאה כבודדדד סוף סוף!!!! הללויה מלכה...כל אלה שפיקפקו בההההה פחחחחחח כן ראינו... מדהימההה...שולטת!!! השמנה הזאת סתם פטי מעורר רחמים שהצביעו לה כי ריחמו עליה השיר היה סתם...הלנה הייתה בסדר...רוסלנה איכזבה אותי שלא שרה ווילד דנסס... הזמר הקפריסאי היה צריך לקבל הרבה יותר ממה שהוא קיבל! וגלי עטרי הזאת הביאה לי תג'ננהההההההההההה...בכל זאת מזל טוב לשירי שנה הבאה שולחים שואו

B a 7 a K

New member
היא הייתה מדהימה!

כל הכבוד שירי! ותודה רבה לך! נחמד שסוף סוף אפשר לספור על יד אחת את המדינות שלא העניקו לנו נקודות ולא ההפך. אני גאה בך ומודה לך מאוד מאוד מאוד. היית מדהימה. ברכות ליוון. אגב, מלטה הייתה דווקא מאוד נחמדה, לא המשקל או הקול היו שהפריעו לי, אלא השיר הממוחזר והקיטשי עד מאוד. אהבתי את שוויץ, לטביה והמון המון המון את שוודיה (לס וגאס) שמפליא אותי שלא הגיע כ"כ גבוה.

rafi k

New member
ליוון היה שיר חלש ביותר כמו הנבחרת

שלהם בכדורגל.

הסיכום הקצר שלי

דבר ראשון - מזל טוב לשירי!!!!! אני כל כך מתרגש שאחרי כל כך הרבה שנים חסרות הישגים סוף סוף אנחנו רושמים לעצמנו הישג!!!! מקום רביעי!!!! חזרנו לעולם האירוויזייון!!!! כל הכבוד לשירי, באמת שכל הכבוד. הימרתי 30 יורו על רומניה, הפסדתי כמובן, אבל לא לא נורא.... לא ממש רציתי שיוון ייזכו, אבל אף פעם לא זוכה מדינה שאני רוצה שתזכה
זוכרים בשרשור "המדינה שהולכת ליפול חזק למרות שהיא גבוה בהימורים" שהימרתי על קפריסין? טוב, לפחות בזה צדקתי
והכי מגניב - 4 הגדולות ב-4 המקומות האחרונים ברצף
איך נפלו גיבורים... גרמניה אחרונים... טליה, דווחי לנו על ההתרחשויות.. נראה לי שהפעם באמת הם מתחרטים שהם לא שלחו את זיגל לאירוויזיון כיארה עברה אותנו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקמה מתוקה (והיא אוהבת הרבה מתוק). ניסיתי להצביע לה אבל לא הצלחתי. לפחות הישראלים האחרים נתנו לה 10 נקודות. שנה הבאה אנחנו בגמר, יש!!!!!! אנחנו ועוד 9 מדינות.... בגלל ש-4 הגדולות במקומות הכי נמוכים.... זהו, אני הולך לישון!

rafi k

New member
בקשר לגדולות

כל המעצמות ספרד בריטניה גרמניה וצרפת אחרונים! הוכחה שהכל פוליטיקה. לבריטניה יש רק את אירלנד ואולי גם קצת את איסלנד. לצרפת יש רק את מונאקו ואולי קצת אנדורה. לספרד יש רק את אנדורה ופורטוגל. לגרמניה אין שום מדינה עם אחים וכך גם לאיטליה שכבר מזמן כבר לא באירוויזיון. אפילו לנו יש את הרבה אחים בזכות היהדות.

ALoN ALoN1

New member
אוקיי..בוא תראה את זה!!

שירי מקום 7 בחצי גמר..והיא הייתה גם מקום 7 בסדר ההשמעה-->7*7=49 עכשיו היא זכתה מקום ראשון בקדם אורווזיון נכון? והיא הושמעה היום מקום מספר 11..11.1!! 49/11.1=4.41 אבל זה בקירוב..מכאן שזה 4!! שירי זכתה מקום רביעי! לא נמאס לכם מהחישובים האלה?

למעלה