איקאה

lomeshane

New member
איקאה

למי שיש רהיטים של איקאה תקופת מה- מה אתם יכולים לספר לי על האיכות? מבחינת- חוזק,יציבות וכו'...

תלוי...יש לנו רהיטי איקאה בני יותר

מ 10 שנים (עוד מהחיים בחו"ל) והספות מעולות, גם שאר הדברים מחזיקים מעמד אבל כבר זקוקים לחידוש...מדובר ברהיטים שעברו הרבה דירות ושתי מדינות... מהתרשמות שלי בחנות השידות נראות לי רעועות לא משהו בכלל. חלק מהארוהות טובים וחלק ארעיים נראה לי שלחלק מהדברים רהיטי איקאה הם פתרון לא רע לדוגמא ארון שלא אמור לשמש להרבה שנים או מיטה לילד בן שנתיים שבגיל 7 כבר ירצה משהו מתאים לגילו ואישיותו...וכולי...

איכות מנסיון הרכבה של מספר רהיטים שלהם אני יכול להעיד שבנושא איכות אין להם פשרות ,כל חלק ובורג מתוכנן עד הסוף. צריך לשם לב רק לשימוש המיועד.לכל רהיט יש את השמוש המוגדר שלו.הישראלים אוהבים לעשות שידרוג שימוש. למשל: שידת טלויזיה שמיועדת לטלויזיה קטנה או בינונית ,כאן בארץ ישימו את הטלויזיה הגדולה שאנחנו אוהבים לקנות .ואחר כך יגידו שהשידה לא יציבה והאיכות לא טובה. מקווה שבנושא השרות בישראל הם השתפרו .אחרי הטרטור שעברתי ברכישת רהיט אצלהם ,נשבעתי לעצמי שאני יותר לא קונה אצלהם......

Rשף

New member
מהמון ניסיון השירות שלהם טוב

הבעיה היחידה שקצת קשה לקבל יעוץ בחנות עקב מיעוט המוכרים (זו מדיניות מוצהרת), ופריטים שנגמרים מהמלאי (שוב מדיניות- המלאי לא מחודש בצורה שוטפת) כל השאר מצוין-אדיבות, מתן מידע, ניקיון, ואפילו מדיניות החזרות מתירנית. האיכות אכן טובה, במיוחד ברהיטי העץ, לעומת הסיבית שהיא מאיכות נמוכה יחסית. לגבי התכנון, הוא אכן נעשה כראוי אבל נתקלנו פה ושם בפספוסים קלים במיקום חורים הברגים שיכולים לעצבן חובבנים. בך הכל - מומלץ

מדיניות של חנות הישראלית...בכל

מקום אחר, שהייתי בחנות איקאה, קיבלתי שרות מצויין, והזמנתי פריטים מקטלוג של 2000 - אמי היית צריכה קצת לחקות, אבל קיבלה, בלי שום בעייה, בהונגריה... נהול המקום בארץ ממש מתחת כל ביקורת, ביחס לשם הפירמה בעולם! בחצי שנה הראשונה לא הייתי בחנות כאן, ולא הבנתי את האנשים ששלחתי לקנות דברים שם, למה ממורמרים... בהונגריה יש קטלוג נפרד למטבחים, שעל פי הקטלוג הייתי יכולה לתכנן, ולהזמין - בלי בעיות. המבחר הרבה יותר רחב, וכלל דברים, שכר לפני 20 שנה הייה אפשר לקנות באיקאה.... הרשת מיועד עיקר לצעירים, לדירה ראשונה...גם המחירים בהיתם...למרות, שכל דבר מתוכנן על יד מעצב ידוע - גודל הרשת עולמי מאפשר למכור במחירים סבירים. בתוך המבחר יש זולות ויקרות יותר, תלוי מאיזה חומרים, באיזה פינישים עשו אותם. יש רהיטים אפילו למחסנים, שאין לצפות, שהם יהיו רהיטי הסלון...גדולתם, שיש הרבה רהיטים ופריטים, שמותאם לילדים, ובמאת "נגמרים", כאשר הילד יגדל. כאשר לצעירים אין הרבה כסף, בהחלט מומלץ לקנות רהיטים באיקאה, ולפי הצורך להחליף אותם, לעט-לעט, או להעביר לפונקציה אחרת. ביחס לעבודות נגרות בארץ, גם האיכות והמחיר סביר מאוד.

Rשף

New member
למה המירמור ?

בהתחלה היה באמת בלאגן- בגלל הקונים בעיקר, בפסח השנה כבר לא היה חסר כמעט כלום מהמלאי. אם אני לא טועה גם כאןיש קטלוג למטבחים- לסניפים אין יותר מדי שיקול דעת. באמת, הכיף הוא לקנות דברים מעוצבים ובזול, ולא האיכות שהיא כאמור משתנה

איקאה.

לי יש שידה שלוש שנים , לטלוויזיה , מחזיקה מעמד מצויין. שומרת על עצמה. יש קצת בעיות מלאי אצלם. סה"כ שווה. אוויר.

למעלה