איציק אוחנון?

איציק אוחנון?

האם משהו יודע מה קורה איתו? יש ידיעה ב ONE ‎ שהוא אומר שהוא שחקן הפועל והפועל מכחישה

AmiTutiT14

New member
כן, גם אני קראתי את זה.

אני חושבת שני דברים: א. אין לסמוך על ONE כי אופירה אסייג אחראית בדרך כלל על ה"כתבות" ששם. ב. אם זה באמת נכון, אז זו החלטה שגויה ביותר של הפועל. גם ככה אין הרבה גבוהים ישראלים, אז זה יהיה טימטום לוותר עליו.

א. לא ידעתי

שגם על one אי אפשר לסמוך חשבתי שרק על וואלה אי אפשר ב. את צודקת וחסר גבוהים ישראלים אם הוא עוזב כי יש רק את מרקוביץ ונראה לי גם יוני ניר

AmiTutiT14

New member
סליחה, שכחתי לכתוב את המילה"שחקנים"

לפני "גבוהים ישראלים".

טוב

תחשי איך שבא לך. אני מרשה לך. בכל מקרה, זאת רשימת חמשת הגבוהים הישראלים הטובים ביותר כיום לפי דעתי: 1) שרון ששון 2) יניב גרין 3) עידו קוז'יקארו 4) עמית תמיר 5) ליאור אליהו וזה גם בערך לפי הסדר.

AmiTutiT14

New member
אתה חושב שתמיר יותר טוב ממרקו?

חוץ מזה, נראה לי שאם תוסיף את מרקו כישראלי השישי ברשימה שלך אז בכך תסגר רשימת הישראלים הגבוהים. אני טועה?

Jordan232

New member
יש את יעקוסי../images/Emo6.gif

ועכשיו ברצינות, הייתי שמח לראות את אוחנון לפחות עוד לעונה אחת בהפועל. בכלל לא ראינו עדיין מה הוא למד במכללות.

בואו נודה על האמת: (זהירות,כואב)

צריך לשים את הדברים על השולחן ולהגיד את מה שידענו כבר מהתחלה: עמית תמיר הוא לא גבוה ישראלי טוב. הוא פשוט לא. הוא רכרוכי, רוב הנקודות שלו (כשיש לו כאלה) מגיעות כמעט תמיד מחוץ לצבע, הוא לא יודע לסגור לריבאונד, הוא מחטיא זריקות מביכות מתחת לסל לפחות שלוש ארבע פעמים למשחק (בתור אח למישהי באיזור גב"ש, הייתי בחמישה משחקים שלהם, ובמו עיניי חזיתי כיצד משחק אחר משחק תמיר יורד ברגעי ההכרעה אל הספסל, אחרי שאיבד והחטיא באופן קבוע כדורים מטווח קט סל), ההחלטות שלו מוזרות (זורק שלשות פתאום באמצע החיים ללא שום קשר למצב המשחק), ועל כל משחק טוב שלו יש שלושה אחרים שבהם הוא נותן תפוקה של אסף דותן. חלאס כבר, עמית תמיר הוא דוגמא קלאסית, ונכנס בצורה יפה וחלקה למשבצת שכ"כ הרבה ישראלים דרכו בה: משבצת ה"בעל פוטנציאל עצום/אולי יגיע לNBA", שבמקום הזה נתקעים בד"כ עד גיל 34 ("עמית תמיר פורש בגיל 34 מכדורסל, נחשב לאחד הכשרונות הגדולים של הכדורסל הישראלי). אז נכון, הוא גדל בירושלים, רוח מלחה זורמת בעורקיו, והוא תמיד יקבל ממני מחיאות כפיים במשחקים נגדו. אבל זה עדיין לא אומר שבגלל צריך להביא אותו במקום כמעט כל גבוה ישראלי אחר שקיים בשוק.

למעלה