איפור |בנות|

איפור |בנות|

איפה אתן נוהגות לקנות איפור
האם אתן קונות ערכות מוכנות כאלה סטייל קרליין, פנינה רוזנבלום וכו' בסופר פארם או קונות בבודדים בחנויות קוסמטיקה סוג you know, או קונות ב"מאק" ודומיו

niya

New member
אצלי הכי פשוט../images/Emo9.gif

אני לא קונה איפור (כמעט בכלל) יש לי בבית 2 מסקרות (שעד שהן יגמרו המשיח יבוא בערך), 3-4 שפתונים שאני לא זוכרת מתי היתה הפעם האחרונה שהשתמשתי בהן (או מתי תהיה הפעם הבאה?), יש לי כמה אייליינרים שאני משתמשת בהם בעיקר בפורים, חוץ משניים שאני משתמשת בהם לפעמים (פשוטים, ירוקים, וזהו)
שונאת לראות את עצמי מאופרת, האיפור - ולא משנה מהו - מציק לי על הפנים, לא נוח (ולטעמי גם לא יפה)

Come Alive

New member
בדרך כלל קונה מחו"ל,

אם זה דרך מישהו שמביא לי במיוחד אחרי שבדקתי על זה באינטרנט, או דרך ebay או משהו כזה

tayenka

New member
בעיקר מאק, חוץ ממסקרות...

אני לא מתאפרת הרבה. הייתה תקופה שיותר התאפרתי, אבל עכשיו אני רק שמה מסקרה ושפתון ביום-יום, ואיזו צללית בלילה. על מייק-אפ ויתרתי כמעט לגמרי (לא מצליחה למצוא אחד שיגרום לא להרגיש מספיק טבעי). צלליות - יש לי בעיקר ממאק בבודדות. גם שפתונים. מסקרה - ניסיתי המון, כרגע המועדפת היא של הלנה רובינשטיין (שלצערי כבר לא מוכרים בארץ). אני משקיעה יותר בתחום הטיפוח (קרמים וכד')

זה לא ממש יקר לקנות ב"מאק"../images/Emo35.gif

אני רוצה לקנות איפור קצת יותר רציני, כי התחלתי יותר להשקיע באיפור ולהתאפר לעבודה ורוצה שיהיה משהו עמיד יותר-כלומר לא שיירד תוך חצי שעה ולא יראו שהתאפרתי סופסוף (ושלא יקרה מצב כמו שקרה כבר כמה פעמים שאמרו לי שצריכה להתאפר, וזה היה דווקא כשהייתי מאופרת
). סומק-יש לי מצוין, שהותאם לי במיוחד ולא משנה אבל שקלתי לקנות צלליות,שפתון ומסקרה במאק-איך המחירים שם?

tayenka

New member
סביב 80 ש"ח לשפתון ולצללית, אבל אני לא הכי

מעודכנת (רוב המוצרים שלי מלפני שנה - שנתיים). ממליצה לך להכנס לפורום איפור, נדמה לי שבטגליינס שלהם יש מחירון מאק שלם.

muesli

New member
לא זול מאוד,

אבל יש דברים שממש שווה לקנות שם, ויש דברים שאין סיבה. למשל צלליות, יש להם כמה גוונים מיוחדים, שלטעמים שווים את זה, וזה גם מוצר שמחזיק המון המון זמן. אבל המסקרות שלהם למשל, לא נחשבות כל כך, וזה גם מוצר בתחלופה גבוהה, אז כדאי לשקול אם את רוצה להשקיע בו הרבה. שפתונים זה גם משהו שאפשר לקנות מחברות פחות יקרות. בקשר לעמידות של האיפור - הסוד טמון בבסיס, למשל לצלליות, כדאי להשקיע בפריימר לעיניים או פיינט (צללית קרמית מתקבעת) של MAC. והצלליות מעליהם יחזיקו בלי בעיה.

Fun Fair

New member
תלוי. יש ויש ../images/Emo13.gif

יש לי המון איפור של מאק (עד לפני כשנתיים הייתי מכורה), אבל עם הזמן למדתי שיש לי מוצרים "מנצחים" מכל מיני חברות ואני פשוט מתמידה איתן... למשל- המסקרה שלי תמיד של מקס פקטור ואם מאיזושהי סיבה נגמרה לי ואין לי אחת רזרבה, אני משתמשת בזו צדדית של לוריאל. צללית הבסיס שלי תמידה היתה "שרום" של מאק, אבל כשהבנתי שאני "אוכלת" אותה (משתמשת בה יום יום, לפעמים כמה פעמים ביום), חיפשתי אלטרנטיבה זולה ומצאתי צללית בסיס משגעת של ג'ייד. אני מוכנה להשבע בצללית השחורה של ג'ייד (השחור היא מדהים ועמיד שראיתי) הגלוס הקבוע שלי הוא מסדרת ה"ביונד נאטורל" של רבלון. את קו האייליינר- רק עם פלואידליין של מאק והסומק החביב עלי הוא של לוריאל. חוץ מאלה, שהם הפריטים המנצחים שלי, יש לי המון (ה-מ-ו-ן) מוצרים משלל החברות...

tayenka

New member
מדכימה ומחזקת

לוקח זמן למצוא את המוצרים המושלמים, אבל אסור להדבק לחברה אחת, גם אחת טובה כמו מאק. לפעמים יש הפתעות סופר זולות. (לפעמים לא... המסקרות שהרבה אוהבות פשוט לא מתאימות לי - אז התפשרתי על משהו יקר, הרי זה כמעט הדבר היחיד שאני משתמשת בו). כששמתי בסיס (מייק אפ) גם הוא לא היה של מאק, ויש צלליות עממיות טובות (לפעמים משהו אחד מסויים מחברה כלשהי). יש לי כמה של ג'ייד, למשל (רביעיה, נדמה לי) ושל קרליין.

muesli

New member
איפה את קונה את מקס פקטור?

האחרונה שהביאו לי עומדת להסתיים, ואני לא יודעת איך להשיג חדשה...

Fun Fair

New member
אני מביאה סטוקים מחו"ל ואני בטוחה

שאפשר למצוא באיביי... (אם אני רואה שאני לקראת סוף המסקרה הלפני אחרונה בסטוק ולא מתוכננת נסיעה קרובה, אני מבקשת מחברים בחו"ל שישלחו לי)

ממצו

New member
לגבי המסקרה של מקס פקטור ...

הי, אני אשמח אם תפרטי את השם שלה. וגם איזה צבעים מומלצים חוץ משחור... תודה.

Fun Fair

New member
אני משתמשת ב"מאסטרפיס מקס"

(אני חושבת שבארה"ב קוראים לה 2000 קלוריות או משהו כזה). אני משתמשת רק בשחור ולפעמים חום, אז אין לי ניסיון עם צבעים אחרים

לא לא! אלה שתי מסקרות שונות לגמרי..

ה- 2000 קלוריות היא יותר לנפח, ויש לה מברשת גדולה ושמנה כזו... המאסטר פיס מאריכה ומעגלת, ויש לה מברשת סיליקונית. גם אני מתה עליה! ונכון, יש לה שם אחר בארה"ב, אבל אני לא זוכרת מהו...

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gifנו, כבר התרעתי על זכרוני הכושל ../images/Emo6.gif

אביeג7

New member
ערכה מוכנה זה ביג נו נו!

אני לצערי ולצער חשבון הבנק שלי,לא מתחברת לאיפור "עממי".. אני לא מתאפרת המון,אבל כן מתאפרת על בסיס יומי באיפור בסיסי כזה <מייק אפ,קונסילר,פודרה,סומק ומסקרה>. יש לי המון צלליות <בעיקר של מאק,אבל גם של חברות יוקרתית ע"ע לנקום,דיור,סיסלי וכאלה> שאני לעיתים רחוקות משתמשת בהם. אימצתי לי כבר מוצרים מנצחים שאני מוצאת את עצמי קונה אותם שוב ושוב.. <מייק אפ של לנקום,קונסילר של HR,פודרה וסומק של מאק ומסקרה של שאנל>.

EarthWind

New member
נוהגת לקנות כשצריך.

צלליות יש לי רק של מאק ואיל מקיאג' , אני מאד מרוצה מהן מסקרה אני אוהבת רק של לוראל "לאש ארכיטקט" ברונזר אני קונה הרבה פעמים של ג'ייד ערכות מוכנות הייתי בשמחה קונה..אם הן היו איכותיות! אבל לצערי הן ממש על הפנים (רובן) ולכן צריך להימנע מהן.

Bacio

New member
אוהבת מאוד, קונה פחות

אני מתאפרת רק כשאני עם עדשות, ומכיוון ואני עובדת מול מחשב, במעבדה (וחלק מהזמן בחדר נקי), מדובר בעיקר על סופי שבוע. ולכן, כמה שאני קונה הוא ממש לא פונקציה של כמה שאני אוהבת איפור. יש לי מוצרים של מגוון חברות כמו מדינה מילנו, קריולאן, קליניק, לנקום, ועוד ועוד. חלק יותר טובים וחלק פחות (לומדים תוך כדי התנסות). המוצר המיוחד שלי הוא מסקרה שקופה של covergirl שנמכרת ב- 2-5$ בארה"ב, ובארץ אין להשיג (אפשר לקנות מסקרה שקופה של חברה יוקרתית מאוד ב- 100 ש"ח ולזרוק לפח אחרי חודשיים).

למעלה