איפוא ספי?

אודו

New member
גזעים אחרים

אם כבר אז אפשר לעשות על כמה גזעים כל עונה עם סיפור מקשר ביניהם, ככה: עונה ראשונה קלינגונים - בימים אחרי המלחמה בדומיניון אוספים הקלינגונים את שבריהם ומנסים להילחם באיום חיזרי נסתר עונה שניה רומולנים - {ממשיך איפה שנגמרה העונה הקודמת אבל מנקודת רעות רומולנית} האיום החיזרי ממשיך להכות גלים בסנאט. קשרים דתיים מתגלים בין האיום החדש לגזעים בגזרת אלפא. עונה שלוש קרדסים - {ממשיך איפה שנגמרה העונה הקודמת אבל מנקודת רעות קרדסית} אפילו הבורג פוחדים ומכנסים כוחות לקראת האיום הנורא החדש. הקרדסים מתחילים כבר לראות ניצנים ראשונים של צמיחה בעולמם ההרוס למחצה, אך משהו רקוב בממלכת קרדסיה: הפדרציה. כמה קרדסים מתנגדים ל"כיבוש" הפדרציה ומנסים להניסם משטחם. עונה ארבע XXX - וכו' זה יכול להיות מגניב ממש עם קרוס אוברים עונתיים כמו לראות קרב חללי בין רומולנים לקלינגוים מזווית קלינגונית ואז עונה אחרי זה מזווית רומולנית...

סדרה על רומולנים זה מגניב!!

תגידו מה שתרצו: כן, הקלינגונים מגניבים לאללה, אפילו שפה יש להם, ותרבות ומיתולוגיה ומה שרק תבקשו- חבל"ז! אבל הרומולנים, למרות שלכאורה יש עליהם הרבה פחות דגש- יש להם את זה! קודם כל, זה שהם רק "חצי גזע" (כי הם הרי נפרדו במהלך התפתחותם מהוולקנים) כבר מעניין. יש להם קרירות אצילית כזו, קצת ניכור (טוב נו- קרובים לוולקנים כבר אמרנו) אבל יחד עם זה רוע חביב כזה, רוע שמצטלם טוב
אני אוהבת אותם! (היי, גם טאשה האמיתית אוהבת אותם... היא התחתנה עם אחד!..) היה צריך לשים עליהם הרבה יותר דגש בDS9, למשל. אתם יודעים מה הבעיה היחידה? תהיה סדרה כזו בערך כמו שיהיה שלג בחיפה באמצע יולי. באסה.

python 4

New member
ואני דווקא הייתי רוצה סדרת המשך

ל- TNG שתתמקד בהרפתקאותיה הנועזות של ד"ר קראשר בניכר! טוב, ברצינות... הסדרה שהכי הייתי רוצה לראות זה המשך לסדרה הכי טובה עד היום - DS9. סדרה שתתאר את קורותיה של הצוות החדש של DS9 אחרי מלחמת הדומיניון..

ליזידי

New member
נערות והארות

אני חושבת שבינך ובין הטאשה השניה, דווקא *את* היא הטאשה האמיתית... סתם מחשבה שכזו... :) ואני לא חושבת שהיא התחתנה איתו, ובכל מקרה זה לא היה בדיוק מתוך אהבה, וזה גם לא החזיק כל-כך הרבה זמן... בכל מקרה
מוזר שכל טרקי שני מתלהב מרומולנים ולפרמאונט זה לא מזיז הרבה. נו.

deddy23

New member
אולי זה קצת מאוחר אבל אני יודע מה..

יכול היה להיות הכי טוב - סדרת טרק שמסופרת מנק' המבט של Q. ומה זה אומר? הרי Q תמיד התעניין במין האנושי מאז התחלת TNG (בייחוד בפיקארד וג'יינווי...) ועכשיו - מאות או אולי מיליוני שנים לאחר שהQ למדו את המין האנושי ולאחר שחלק מבני האדם (ואולי אפילו פיקארד) נהיו חלק מה- CONTIUUM אדון Q בכבודו ובעצמו מספר את תולדות המין האנושי מרגע הפגישה שלו איתם אבל בזווית שונה מכל הסדרות האחרות, מעין הליכה אחורה חזרה בזמן, כלומר איזה ארוע שהוא כביכול הנק' שמסיימת את הסיפור מבחינה כרונולוגית אבל הנק' שמתחילה את הסדרה במעין חזרה לראות מה קרה קודם... כמובן שכל הגזעים האחרים יהיו מעורבים אבל הרעיון הוא לראות איך בעצם העתיד קרה ע"י ארועים שעיצבו אותו בעבר.. סדרה נוספת שיכולה להיות מעניינת היא משהו כמו "מה היה קורה אם?..." - לקחת פרקים מוכרים מכל הסדרות שהיו שהיה בהם איזה אירוע רב חשיבות ולשנות את הנק' החשובה ביותר להמשכיות לצד ההופכי הגמור שלה וככה אפשר יהיה לראות למשל מה היה קורה אם הדומיניון היו מנצחים במלחמה או מה היה קורה אם לוקיוטוס הבורג לא היה ניצל ע"י צוות האנטרפרייז D...

bewiched

New member
נשמע טוב, או סידרה על הטרילים ומיל

ומיליוני התקופות שהם עוברים

HyperNovA

New member
נצל"ש - לכל צופי אנטרפרייז בערוץ 10

שלא תפסידו את הפרק היום ב-16:30 (לפי פנאי פלוס) !! זה אחד הפרקים הטובים ביותר בעונה לטעמי. גם הפרק שאחריו שיהיה שבוע הבא הוא פרק גאוני אז שלא תעזו להפסיד אותם ! בכלל מהנקודה הזאת, העונה רק משתפרת ומשתפרת. אין פרק משמעמם אז תאמינו לי שכדאי לצפות באדיקות עם שלט ביד אחת ופנאי פלוס ביד השנייה.

HyperNovA

New member
נצל"ש - לכל צופי אנטרפרייז בערוץ 10

שלא תפסידו את הפרק היום ב-16:30 (לפי פנאי פלוס) !! זה אחד הפרקים הטובים ביותר בעונה לטעמי. גם הפרק שאחריו שיהיה שבוע הבא הוא פרק גאוני אז שלא תעזו להפסיד אותם ! בכלל מהנקודה הזאת, העונה רק משתפרת ומשתפרת. אין פרק משמעמם אז תאמינו לי שכדאי לצפות באדיקות עם שלט ביד אחת ופנאי פלוס ביד השנייה.

python 4

New member
שמישהו יסביר לי בבקשה

מה מפריע לאנשים בערוץ 10 לקבוע שעה אחת מסויימת ולשדר בה באופן קבוע את אנטרפרייז? למה כל שבוע מזיזים את זה שעה קדימה, חצי שעה אחורה? היום ראיתי את הפרק אחרי שבועיים שהפסדתי בגלל שלא בדקתי בפנאי פלוס מתי זה משודר. ואחרי זה הם מתלאים למה אין להם רייטינג?

Chakotay

New member
אמרתי כבר המון פעמים

Star Trek The Next Generation Phase 2 כן :) זה יהיה נהדר!!!!! המשך לסדרת הטרק הטובה ביותר!! להמשיך את הסדרה אחרי נמסיס עם קפטן פיקארד עם B4 לפורג' וורף :) עם הקצין הראשון החדש! ובאותה מתכונת שהדור הבא הייתה :) זה יכול להיות נפלא :) אבל זה רק חלום.

TUVIX

New member
זה כבר יהיה נורא בסוף יעשו

לTNG מה שעשו לסרטים של TOS אולי הם טובים אבל הם היו משפילים. הסיבה היחידה שחשבו על מדים חדשים היא כי אף אחד לא רצה לראות את אוהורה בחצאית מיני.

קודם כל....

לא משנה מה תהיה הסדרה הבאה היא חייבת להיות :NCC 1701 E!!!! או אחד מההמשכים שלה. עד שהיתרגלתי לדגם D , ריסקו לי אותה (או, קשה ומרה הייתה הפרידה
), הביאו לי מחליפה ראויה לשמה
, וכבר מחזירים אותי אחורה באנרפרייז הנוכחית?!? < שואג> מה קורה פה ?
דיי נמאס מההיתעמרות בנו לאורך DS9 (סליחה בג'ורן פריסט וכל מי שאוהד...), והנילעגות של וויאג'ר לאורך 3 עונות(עד הרגע שסבן הופיעה - אלילה), והעצבים מהקפטן התזזיתי שלא מסוגל לדבר ולעמוד - ג'ונתן ארצ'ר(< לוחש > וואו הסידרה משתפרת מהפרקים הבאים.. אז.. יש בה שיפור)!! רוצים להחזיר עטרה ליושנה , ישוחרר דרעי לאלתר!! <אופס> ישוחרר פיקארד לאלתר! ולהלן הצעותי לסדרה החדשה: שיהיה בה סבן, סבן ועוד סבן( שישכפלו אותם מה אכפת לי), קצת ט'אפול, והמון ג'דזיות דקסיות
ברצינות..... קודם כל חייבים לשנות את התמרון העלוב של החלליות בטרק. כל הזמן תמרון פה ותמרון שם ,ושום דבר לא זז.להיתיחס ברצינות לאפקטים(ואילו כידוע עולים ממון), לקשר בין הדמויות שמופיעות השכם והערב, ושאנטרפרייז עוזרת להם,ז"א שגם הם יחזירו קצת עזרה לאנטרפרייז. לדוגמה הקישור שבוצע עם קס בוויאג'ר היה יפה ומענין, כאשר היא חזרה בעתיד. להביא שחקן תיאטרון שייקספיראי בסגנון פטריק סטיוארט או בסגנון של ההוא מB5 , נו הסייר ההוא שהיה מאוהב באיבנובה ושמת בסוף. שחקן אחד כזה עם אנגלית קלאסית כמו שלו. להוסיף אדם ללא רגשות( וולקן -או דתה), שחקנית סקסית, ועוד..... אבל הכי חשוב זה העלילה. שתהיה רצינית, חזקה, עם קישורים לעתיד( עכשיו מבצעים את זה באנטר' הנוכחית), ושוב חשובה מאוד הטכנולוגיה, לא רק דיבורים עליה אלא הגשמה הלכה למעשה. אופס כמה כתבתי. טוב בינתיים זהו

Bajoran Priest

New member
apology accepted

רק מילה אחת- פסלת את וויאג'ר לחלוטין ושינית את דעתך *רק* בגלל סבן?.. זה לא קצת...הממ...נו, טוב.

שלילי בזנט

ממש לא פסלתי את וויאג'ר להלן קובץ מסודר(שלי כמובן ובישבילי)על הפרקים שיש לי היכן ובו'. רק ציינתי, לא בעדינות יתרה שהסדרה הייתה דיי דרדלה, פושרת, עד לעונה הרביעית. שבה כבר הייתה לג'נווי תסרוקת נורמלית חדשה, מר וולקן וניליקס נהיו זוג חמוד, הדוקטור הגיע לבגרות בהומור הסרקסטי שלו, כמו גם באופרה, וכמובן סבן והבורג איתה הגיעו בעוצמה לא מבוטלת.

למעלה