איפוא ספי?

איפוא ספי? ../images/Emo12.gif

היה פה DOOD בשם ספי והוא נעלם. מישהוא יודע את קורותיו? הבחור היה היחיד שהעדיף את קירק על פיקארד שזה כמו לאהוד בטעות את הפועל במקום מכבי.

../images/Emo9.gif טעות שלי DUDE

תשמע המון זמן לא הייתי בפורום הנוכחי, וההוא ספי תמיד שעשע אותי. תמיד היתווכח עם כולם........תמיד חשב שהוא צודק..... אבל אותי הוא היה מצחיק. נו טוף, מענין,, על מה היה הריב/וויכוח הפעם? יש לך לינק לשרשור הנ"ל?

CaptainOok

New member
ניצלוזיישן - איזה סדרות הייתם רוצים

עוד לראות בעולם סטארטרק? אני, אישית, הייתי מת לראות סדרה המסופרת כולה מנקודת המבט של אחד הגזעים המבוססים בסטארטרק. למשל הקלינגונים, או אולי יותר טוב - הרומולנים (כי אנחנו עדיין לא יודעים עליהם מספיק). הסדרה תסקור את קורות הגזע מאז ועד היום, כאשר בדרך נוכל לראות קטעים מפרקים של כל הסדרות השונות שכבר יש, אבל הפעם מנקודת המבט שלהם! נו? רעיון טוב, נכון?
אני אומר לשלוח לפארמאונט אלפי מכתבים הדורשים סדרה חדשה! Are you with me, yay or nay?

HyperNovA

New member
אני יודע איזה סידרה היתי רוצה לראות

הייתי רוצה שיעשו סידרה שמתרחשת בעתיד המאוד רחוק, המאה השלושים ומשהו. הקיצר, בתקופה הזאת, עבר זמן רב מאז התמוטטות הפדרציה וכל מיני גזעים עויינים ואיפריות למיניהן שולטות בגלקסיה. חבורה של פליטים (שכמובן הם יהיו חלק מגזעים שהיו חברים בפרציה) יפגשו במקרה על ספינת זמן ישנה של הפדרציה. הם יצאו למסע בזמן על מנת ללמוד על ההיסטוריה שלהם, ללמוד על פשר הפדרציה הזאת שהייתה בעבר והם לא יודעים אפילו מהי, וללמוד על נסיבות נפילתה. לדעתי זה יהיה סידרה מרתקת. אני יודע שבתחילה זה נשמע קצת כמו אנדרומדה אבל זה לא. ואנדומדה כבר נהייתה סידרה עלובה, למרות שפעם אהבתי אותה...

HyperNovA

New member
לא רע, לא רע ../images/Emo8.gif נשמע טוב

This week on Star Trek: Federation ! The crew of the temporal ship arrives at the 23'rd centuary only to find out that their old pacifistic and peacfull friends from the 34'th centuary, The Klingons are infact a militaristic race and worse then that ! They have a flat forehead !!!!

[TNT]

New member
אני מעדיף משהו אחר

לדעתי סדרה אחרי נפילט בפדרציה תאבד את כל הרעיון של סדרת סטאר טראק חוץ מזה הפדרציה לא תיפול לעולם!!!!!!!
אני היתי מעדיף או סדרה אחרי המלחמה עם הדומינין לא משנה לי בדיוק מה או חללית או תחנת חלל או התמקדות בגזע אחר אפש אולי להראות איך הפדרציה מתפתחת לכיוון מסע בזמן. או סידרה בעתיד בספינת זמן אבל לא אחרי נפילת הפדרציה.

CaptainOok

New member
אם כבר אתה עושה סדרה שמתמקדת

בגזע אחר, אתה לא מעדיף כבר לראות את התפתחות הגזע מהעבר לעתיד? למה להתחיל את הסדרה אחרי מלחמת הדומיניון, אם אפשר לראות איך הגזע הגיע למסע בחלל, לקשר עם גזעים אחרים, ליכולות כאלה ואחרות, המלחמות שלו והכל?

[TNT]

New member
אפשר למשל לעשות על הקרדסים

לראות מה קורה איתם לאחר המלחמה ולראות איך הם הופכים להיות חברים בפדרציה ותוך כדי ללמוד על העבר שלהם. לא חיבים לעשות סדרה בעבר כדי ללמוד על העבר.

HyperNovA

New member
איך הם הופכים להיות חברים בפדרציה ?

קרדסים בפדרציה ?! לא נראה לי...

[TNT]

New member
זה בדיוק מה שיכול להיות מענין

זה לא שווה לעשות סדרה על גזע שומר שלום בלי כל מני מהפכים שיצתרף לפדרציה אבל תחשוב כמה מענין לראות תהליך שלם שעובר על גזע שלם שהופכים מגזע תופני לגזע שוחר שלום. ברור שזה לא קורה ביום אחד אבל בדיוק בשביל זה יש 7 עונות בסדרה. חוץ מזה הקרדסים לא תמיד היו כמו שאנו מכירים אותם לפני בשלטון הצבאי הם היו יותר מתונים. ולא ידוע לנו כל כך הרבה על העבר שלהם.

[TNT]

New member
וחוץ מזה

לא אמרתי שזאת הסדרה שאני רוצה לראות מה שאני רוצה זה סידרה אחרי המלחמה נגד הדומינין אוחרי חזרתה של וויאג'ר. ממש מענין אותי לדעת מה קורה שם.

CaptainOok

New member
אני דווקא מעדיף

סדרה על הרומולנים. נכון, אפשר לעשות אותה אחרי מלחמת הדומיניון ולראות איך הם מתערים בפדרציה והכל. אבל אני חושב שלראות את ההתפתחות שלהם מתחילת הזמן ועד היום יהיה הרבה יותר מעניין. לא לראות צוות מסויים על ספינה מסויימת בזמן מסויים, אלא כל פרק לקפוץ טיפה קדימה (או אולי לעשות מספר פרקים על אותה תקופה ואז לעבור הלאה) ולראות מה היה. הם יוכלו אפילו לשלב קטעים מ-TNG וכאלה, רק הפעם נראה את הצד הרומולני.

HyperNovA

New member
היה היה של הרומלנים ../images/Emo13.gif

מעניין אם יהיה שם מד זמן כזה בצד העליון של המסך שמראה את השנה...

למעלה