איפה..

Chrome-Boy

New member
איפה..

אני יכול למצוא טאבים של מרטי פרידמן..... ניסיתי ואני לא מוצא...

cyber2200

New member
אחי...

נכנסתה לנקודה מאד מסובכת, תכלס, כמעט ואין טבים של פרידמן, אבל של מגה דט´ דווקא יש די הרבה (אז את הסולואים שלו ממגה דט´ אני מניח שיש). בכל מקרה, לדעתי אין לך הרבה סיכוי למצוא טבים של הדיסקים סולו שלו. קיצר, האופציה היא כמובן להוציא משמיע, שאם אתה מוזיקאי ואתה יודע סולמות ומודוסים ממש ממש טוב אז זה לא יהיה לך נורא מסובך, אבל בכל זאת, זה מרטי פרידמן, זה לא סלאש או קירק האמט. רק בשביל ההזדהות: scenes דיסק ענק. בהצלחה לך.

tuko

New member
איפה סלאש ואיפה מרטי פרידמן?

אפטייד תקליט ה-רוק מהמשובחים ביותר שיצאו מאז ומעולם, וש-מרטי ימשיך להוציא קלטות וידאו ללימוד גיטרה מול הטלויזיה בשביל השלמת הכנסה, יש כמוהו כמו זבל באמריקה.

cyber2200

New member
אוי אוי כמה עצוב...

סלאש=כלום + קצת פוזה + לס פול הוא לא מתקרב לרמה של גיטריסטים כמו מאלמסטיין, פרידמן או סטריאני. אתה יודע בכלל מי זה אינגווי מאלמסטיין?! הגיטריסט שמוגדר כיום כגיטריסט הכי טוב בעולם הוא מורה לגיטרה, כולל קלטות וידאו (והוא כמובן, ג´וי סאטריאני). זה כזה עלוב להגיד שסלאש גיטריסט יותר טוב מפרידמן... פרידמן הוא גיטריסט שהוציא דיסקים שלמים של סולו גיטרה, והדיסק האלה הם פיצוץ, מה סלאש עשה?! את הסולו הלא-מי-יודע-מה של נובמבר ריין!? -- ואני חייב כמובן להוסיף, שאם כבר הנושא של גאנז עלה, אז נירוואנה יותר טובים, וגם מטאליקה יותר טובים (מחזיר אותי לתקופה... :)!!!

cyber2200

New member
אז בוא אני יגיד לך איפה סלאש...

סלאש=כלום + קצת פוזה + לס פול הוא לא מתקרב לרמה של גיטריסטים כמו מאלמסטיין, פרידמן או סטריאני. אתה יודע בכלל מי זה אינגווי מאלמסטיין?! הגיטריסט שמוגדר כיום כגיטריסט הכי טוב בעולם הוא מורה לגיטרה, כולל קלטות וידאו (והוא כמובן, ג´וי סאטריאני). זה כזה עלוב להגיד שסלאש גיטריסט יותר טוב מפרידמן... פרידמן הוא גיטריסט שהוציא דיסקים שלמים של סולו גיטרה, והדיסק האלה הם פיצוץ, מה סלאש עשה?! את הסולו הלא-מי-יודע-מה של נובמבר ריין!? -- ואני חייב כמובן להוסיף, שאם כבר הנושא של גאנז עלה, אז נירוואנה יותר טובים, וגם מטאליקה יותר טובים (מחזיר אותי לתקופה... :)!!! תשמע את Concerto של פרידמן ושל ג´יסון בקר, מתוך Speed Metal Symphony ואז תבוא להגיד לי שסלאש יותר טוב, סבבה?!

cyber2200

New member
איזה מערכת פורומים עקומה...

תתעלם מהגירסה הראשונה של ההודעה :)

tuko

New member
אני ממש מסכים איתך ש-אינגווי הוא

מספר אחד במהירות. אבל אתה לא צריך להשמיץ גיטריסטים שאולי מבחינת זריזות על הצוואר הם לא מרטי פרידמן והם לא אינגווי השמנמן,אבל כנראה שאתה עוד ילד קטן שמתלהב ממהירות ומפוזה כשתיגדל קצת אולי תבין שלא מודדים גיטריסט על פי המהירות,יש עוד כמה קריטריונים שאולי בעיניך הם שוליים אבל בעיני מי שבאמת מבין הם הם הקריטריונים הקובעים. לך ותתחיל לשמוע קלפטון לדוגמא.

cyber2200

New member
חחחחחחח

נחמד שאתה אומר לי להתבגר, וגם קלפטון גיטריסט פצצה... ואם אתה חושב שאינגווי מאלמסטיין זה רק טכניקה אז אתה כל כך טועה. ולמדתי מוזיקה (משהו בסביבות ה8 שנים, מספיק?) ואני יודע להעריך מוזיקה, בעיקר גיטריסטים (אני גיטריסט), ואינגווי הוא מספר אחת בעוד הרבה מאד דברים שהם לאו דווקא מהירות. אגב, זה די טיפשי מצדך לקרוא לי "ילד קטן שמתלהב ממהירות", אני לומד גיטרה 8 שנים, מנגן בסביבות ה10, למדתי תאוריה שלוש שנים, ילד קטן ומתלהב אני בטוח לא.

adiels

New member
אינגווי.....

הוא מהירות נטו, אין לו שום פיל בנגינה אמנם הוא יוצר/מנגן קטעים קלאסיים יפים ומשובחים, אבל אין לנגינה שלו פיל... שמע אותו פעם בהופעה חיה, ותגיד לי מה אתה חושב...

Chrome-Boy

New member
אוי ואבוי למה גרמתי...

טוב אשתף אותכם בדעתי... לדעתי סייבר צודק ואין לו שום סיבה ל"התבגר". פרידמן הוא תותח ואם תקשיבו לחומר מקריירת הסולו שלו תבינו שהוא לא רק מהירות, אלא גם פיל וידע ,ויש לו שירים מעולים. ולמרות שאני מעריך את סלאש מאד, אני לא חושב שהם באותה ליגה. תקשיב באמת לשירים שלו עם בקר..לדוגמא.. speed metal symphony concerto eleven blue egyptians(!) או לשירים שלו לבד loneliness last september tibet valley of eternity west ותבין שהסולואים שלו לא נגמרים במגה דת´ ושיש הרבה מעבר למהירות שלו...

cyber2200

New member
עכשיו כשאני מסתכל על זה...

אז יש לי את הטאב של Night מתוך Scense, אם אתה רוצה אותו שלח לי מסר אישי עם המספר אי סי קיו שלך.

למעלה