איפה

NaturalCrazy

New member
אבל חיפשתי באתרים של ריקושט וחגור

ולא כתוב שיש את החאקי עם הסמלים שדרושים כדי להדריך , של הפדרציה וכו'. מישהו יכול לעזור לי ?

NaturalCrazy

New member
כנ"ל גם לגבי כל הסיכות

אני מצטערת על הבורות בעניין , אני קצת חדשה בעסק. ממש חשוב לי להוכיח את עצמי ולהשיג חאקי מדוגם 100%.

steila

New member
תלכי לחנות.

את קונה חאקי חלק.ברוב המקרים (לחאקי חניכים יש לפעמים שלושה סמלים תפורים כבר..) ושם את מבקשת את הסמל של הפדרציה וסמל של ההיה נכון . תופרת את שניהם. מבקשת גם את הסיכות , ואם יש לשבט שלך סמל אז תקני גם אותו .. ברוב המקרים יש להם את הכל. יש גם חאקי חניכים שהוא פשוט וזול יותר ,מכותנה, ויש חאקי שנקרא חאקי מדריכים שהוא מדאקרון (אם כותבים ככה) שהוא מחומר יותר איכותי . .וגם יותר יקר.. אני בטוחה שבחגור יש :) ואת יכולה גם לנסות לצלצל ולשאול אם יש או אין לפני שאת הולכת אני קניתי שם. חגור טלפון: 03-5792577 פקס: 03-5792581 כתובת: הרא''ה 94, רמת גן 52401 ולפי מה שהבנתי יש גם סניף בגבעת שמואל .. מצטערת על החפירה..מקווה שעזרתי :)

rliss

New member
אני רק חייבת לציין,

שבשביל 'להוכיח את עצמך' את לא צריכה חאקי מדוגם 100%. שיחשבו לתת לך תפקיד מסוים לא יגידו "מה?! שהיא תיהיה ****?! ראיתם את החאקי הלא מדוגם שלה!?!?" נכון, הופעה היא חלק מהענין אי אפשר להגיד שלא אבל איך אומרים? הבנאדם עושה את הבגד, זה לא צריך לעבוד הפוך.
בכ"מ בהצלחה במציאת החאקי המושלם
(אין לי הרבה מה להוסיף בענין החאקי, steila כבר אמרה מה שצריך לדעת. אולי חוץ מהעובדה שמכנסים, לדעתי, לא צריך לקנות בחגור/ריקושט וכאלה. סתם יקר אם תשאלי אותי וחבל - כי בשמינית מחיר אפשר למצוא מכנסי חאקי כמעט בכל חנות או דוכן אפשרים
)

NaturalCrazy

New member
כמובן שלא התכוונתי לזה

וההודעה נרשמה ברשלנות ובמהירות. התכוונתי שאני מדריכה כרגע,והחאקי שלי נראה על הפנים. ואני מרגישה הרבה יותר טוב להדריך עם חאקי מגוהץ,מדוגם שמייצג כל מה שאני רוצה להעביר לחניכים שלי. אגב,אתם יודעים אם גם מוכרים שם חגורות של התנועה?

rliss

New member
../images/Emo9.gif

תיארתי לעצמי שלא התכוונת לזה כמו שרשמתי (בקיצוניות דיי מוגזמת) אבל היה לי חשוב להגיד את זה
מסכימה לגבי מה שרשת על ההרגשה. עד כמה שאני יודעת מוכרים שם חגורות של התנועה.

../images/Emo190.gif../images/Emo216.gifקתימב"ה נ"ס ../images/Emo190.gif../images/Emo216.gif

אני ממש צריכה קבצים/פעולות/מידע קיצר כל דבר שיש לכם על הנושא תודה רבה רבה למתייחסים =]

tslil1991

New member
אמממ...

תנסי באתר של הצופים בפעולות בטוח יש שם משהו על זה! =]=]=]

הדריק1

New member
אני יכולה לביא לך על

קתימב"ה נ"ס חומר...אבל אצלנו קוראים לזה סימבה קט"ן אז אם את בכל זאת רוצה אז אני אשלח לך רק תגידי ואני אשיג לך!

rliss

New member
מאיפה את צצת? ../images/Emo99.gif

אין לי ממש משהו כתוב על זה אבל בעיקרון אפשר להעביר כביכול פעולה רגילה, בזמן שעושים הכל הפוך ממה שצריך ואז להסביר על חשיבות כל דבר. אם זה סביבה אז לשחק מעגל סומו / טופי נגיד במקום צפוף וצר אפשר גם להעביר את זה עם בן זוג ואז גם הרבה יותר קל וברור לראות את ההבדלים. בין אם זה ביטחון וקול לעומת הבן זוג או בין עם זו הופעה מרושלת וכד'. אפשר לשאול בשביל מה את צריכה?
את לא מתגייסת החודש או משהו? :-ם התגעגעתי מליאן

rliss

New member
תודה../images/Emo9.gif

עברתי משהו כזה אני בעצמי (ממרומי גילי...
) כשהיתי קורס

יואו איזה חמודים תודה ../images/Emo6.gif

והאמת שהעליתי הודעה בשביל לורן הבוגרת מגולן כי היא לא מבינה בפורומים אז לא היה אכפת לי לדבר בשמה D: ואני מתגייסת יום ראשון תודה

למעלה