איפה רושמים דומיינים .fr

havlaz

New member
איפה רושמים דומיינים .fr

מישהו מוכן להסביר לי??? חייב בהקדם.. אני לא מוצא במחיר נורמלי (מצאתי ב130 דולר לשנה, די זול...)

naatz

New member
אולי אצל הרשם הראשי בצרפת? ../images/Emo13.gif

http://www.afnic.fr טל

havlaz

New member
חיפשתי כבר שם

לא מצאתי שם אפשרות להרשמה. הם נותנים לינקים לאתרים, אבל רובם או שלא מוזכר בהם שבכלל אפשר לרשום דומיין, או שאי אפשר לרשום .fr. ועד כה הכי זול שנמצא דומיין בצרפת, 40 דולר לשנה.. נשמע קצת יקר (במיוחד שזה באתרים שמוכרים ב30 דולר דומיין .com, כך שהמחיר לא נשמע אמין)

naatz

New member
אז זהו,

יש קצת בעיה עם דומיינים צרפתיים. הרשם הראשי בעצם החליט שהוא לא מתעסק עם לקוחות, ועובד עם רשמי משנה מסחריים ורק איתם. כעקרון אין מחיר בסיס רשמי מוגדר, ורשמי המשנה מחליטים כמה הם רוצים להרוויח
40 דולר נשמע זול מאוד יחסית למחירים שאני מכיר בfr! כדאי לנסות לעבוד עם החברות המאונדקסות ברשימה - אתרים אחרים הם ספקי משנה של החברות הרשומות שם. תתחדש
טל

bnayal

New member
ככה זה גם בישראל, לא?

יש רק את אירגון האינטרנט הישראלי שמוכר דומיינים של IL ולכן המחיר גבהה כל-כך. אני צודק?

havlaz

New member
לא

זה כמו בארה"ב הארגון מאפשר לחברות אחרות למכור, הוא לא מוכר בעצמו אצלנו רק ISOC מוכר

havlaz

New member
אזהו, כמו שאמרתי

רוב האתרים שבדקתי (קנדה, בריטניה וארצות הברית, מצטער שאיטלקית אני לא יודע) שמופיעים ברשימה בכלל לא מאפשרים לרכוש דומיין.. או שמאפשרים אבל .fr לא נמצא ברשימת האפשרויות. שאלתי האם יש מקום יותר זול, כי חברה שלוקחת לי 20-30 דולר על דומיין .com, אני מאמין שהיא גובהה גם עמלה "מוגדלת" על .fr ולכן שאלתי אם מישהו מכיר אולי משהו יותר זול
ואם אמרנו שישראל יקרה, אז הנה ההוכחה, 80 דולר לשנתיים לעומת 60$ בישראל

למעלה