איפה קונים לוח?

איפה קונים לוח?

יש לי לוח גו אמנם של 19 אבל הוא קטן מידות וגול שחקן הוא גודל של גרעין פיצוח, אז אני רוצה לקנות שולחן גו כמו בהיקארו עם אבנים בגודל נורמלי ולא שכל ילד יחשוב שאלו מן גרעינים... אז איפה קונים?

אורי רז

New member
אני קניתי לוח עם אבנים באחד הדוכנים

שמגיעים לאוניברסיטאות ביום הסטודנט. לצערי אינני זוכר את שם הדוכן ולא מצאתי בניירת שבתוך הקופסה שם של יצרן, אבל יש למארגן הדוכנים האלה אתר ( http://www.anikan.co.il/ ) ואולי דרכו תוכל למצוא אותם. פעם אמקור \ אמהד יצרו את המשחק, אבל יש לי איזה זכרון עמום שהם הפסיקו לייצר את המשחק בגלל חוסר פופולריות ו\או פשטו רגל.

HONINBO

New member
כולם רוצים, אבל

זה ממש יקר. ביפן זה עולה אלפי ין (האיכותיים) וין יקר יותר משקל. אולי בארץ זה יעלה 1000 ש"ח..... אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אוליאולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי אולי...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

LeCagot

New member
לצערנו,כיום לא ניתן להשיג כאלה בארץ

שולחן גו זה דבר מאד יקר , הרבה מעל 1000 ש"ח - יותר לכיוון של 1000 דולר. לוחוחת גו בגודל סטנדרטי ניתן להשיג היום בארץ, תבדוק באתר של גו-מינד (בקישורי הפורום)

uncle litchi

New member
אין מחירים נמוכים יותר לזה?

וגם איפה יש לוחות למכירה בארץ? תענו לי בבקשה מהר אני מחפש ציוד לגו כי אני מעוניין ללמוד לשחק ולשחק!!!

imdark

New member
אתה לא חייב לוח כדי ללמוד לשחק

אני מכיר שחקנים ברמות מאוד גבוהות שבחיים לא נגעו באבן גו אבל בקשר לספרים ודברים כאלה תדבר עם שביט פרגמן אפשר ליצור איתו קשר דרך http://www.go-mind.com/ יש גם משלוחים

הקטה

New member
איך אפשר להפוך לשחקן מעולה

או לשחקן בכלל אם האדם לא נגע בכלי אף פעם?. אפשרי ללמוד את המשחק בצורה טיאורתית ולהעלות את הכישורים ע"י קריאה ואימון המוח. וחוצמזה "שחקן" הוא משהו שמשחק.

imdark

New member
דבר ראשון שזה לא נכון

היה שחקן מפורסם מאוד שבמשך כל חייו לא שיחק ורק למד את המשחק כאשר בפעם הראשונה ניתן לו לשחק רמתו היום הייתה נחשבת כ6 דאן מקצוען (בערך בגלל שבמשחקים העתיקים יותר לא היתה פתיחה של ממש חוץ ממספר מהלכים קטן) ולא אמרתי שאותם שחקנים לא משחקים הם כן משחקים באינטרנט רק שהם לא משחקים עם אבנים בחיים

הקטה

New member
אם הם משחקים באינטרנט

זה משהו אחר. אבל בקשר לשחקן המפרוסם אני שוב חוזר לשאלה איך הוא הפך לשחקן מפורסם, או לשחקן בכלל, אם הוא רק למד ואף פעם לא שיחק?.

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifראיתי משהו יצירתי...

אני חושבת שבפורום היקאגו... אני אחפש ואביא קישור

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifעדיין לא מצאתי../images/Emo122.gif

כעיקרון ממה שאני זוכרת שקראתי זה שאפשר להכין גו מלוח דמקה, פשוט לחרוט עליו צמתים... ואבנים אפשר להכין מפימו P: תעשה חיפוש בעצמך P:

imdark

New member
יש הרבה דברים כאלה

באינטרנט עם יש לך זמן וכסף להשקיע בבקשה תכנית אתה יכול לבנות לוח שיראה כמו שולחם גו אמיתי ולעצב אותו איך שאתה רוצה עם יש לך איפה ויש לך היכולת לאשות את זה

../images/Emo152.gif../images/Emo194.gifועוד הצעה שתוכל לעזור.

תשאל במשפחה שלך, אולי לסבא וסבתא או לאמא ואבא היה פעם שולחן/לוח גו. גיליתי שבעבר גו זו הייתה מתנה זולה ונפוצה, שווה לנסות. אתמול סיפרתי בשולחן האוכל לאמא על זה שהתחלתי לשחק גו, שפתרתי בעיה של 46 קיו (מה :$ אני מתחילה :$) אז סבתא שלי אמרה שיש להם לוח גו. ובאמת יש להם לוח גו, שהם כבר לא צריכים (כי הבנות של סבתא כבר מזמן עזבו את הבית :S) אז קיבלתי לוח (ולא שולחן) גו ^__^ ולמרות שהלוח טיפה מקושקש ומוכתם בצד (בכל זאת, 30 שנה P:) ושה"אבנים" הן לא מאוד אבנים, יותר דומות לדסקיות, עדיין הלוח חוקי לגמרי ובמצב טוב. שווה לנסות.

HONINBO

New member
עוד פעם

התבלבלתי. כשאמרתי שהתכוונתי לדולרים השתמשתי במשתמש של אמא שלי

למעלה