איפה עושים?

Frame

New member
איפה עושים?

יש לי עוד שאלה כל מישאני מדבר איתו מהמרכז ואני שואל איך הוא עושה חזרות לכל אחד כמעט יש את אותה תשובה: בחדר חזרות. וכלום אומרים לי שזה שחיטה של כסף. האם זה משתלם? אין תחילף כמו מקלט או מחסן? כי פה באילת ללהקות מחלקים מקלטים אז השאלה בעיקרון האם זה משתלם לעשות חזרות בחדר חזרות מכל הבחינות?

מקלט לא תמיד טוב

כי יש הרבה הד (תלוי במקלט כמובן) אני הכי אוהב בגינה, יש שטח רחב (לפחות אצלי) ומקום לכל דבר. גם בכל מתנ"ס כמעט יש חדר לחזרות וזה עולה גרושים.

metal head

New member
אני הייתי ממליץ על אולם חזרות יותר

מקצועי כי במתנסים זה קקה, ואולם חזרות רגיל עולה בין 55 ל70 שקל לשעה, אז זה יוצא גרושים לאדם במיוחד אם זה להקה של 5 אנשים ומעלה, ובאולם חזרות תמיד אפשר למצוא סט תופים מקצועי, מגברי נורות של מרשל, הקלטות, לפעמים אפשר גם להשכיר או לקחת ציוד למשך החזרה!, אני הייתי ממליץ על אולם חזרות ובתל אביב יש מספיק!

Frame

New member
לא יודע...

עדיין לפי דעתי אני מעדיף מקלטים הם באים בחינם ובלי בלאגן עם הציוד שלך. ואם אתה משקיע עליו איזה 400 ש"ח שזה בערך יוצא לחודש חזרות בתשלום ומחולק ל 4 אנשים אז הוא יוצא ממש טוב ומקצועי. אבל זה כבר עניין של עדיפויות.

במקלטים יש את העניין של ההד

אבל אפשר לפתור את זה. אפשר גם להפוך מקלט לחדר אקוסטי בהשקעה של כמה אלפים.

Frame

New member
למה כל כ"כ הרבה?

אצלי זה היה עיניין של כמה מאות שקלים. יותר נכון חלק מהכמה מאות שקלים אבל זה תלוי איזה מקלט

למעלה