איפה עושים פיפי בשטוקהולם???

פעם הבאה-יש לך כתובת-איפה

http://www.thebathroomdiaries.com/ אתר פסיכי לחלוטין של מידרג בתי השמוש בעולם רק תלחץ על המדינה הנכונה-ואופס תוכל להשתין בנחת. אגב יש לי ספורי שירותים בחו"ל שיכולים לפרנס ספר בכריכה עבה.

נתיבה

New member
אני מציע שנתחיל בכניסה. ולא יותר

ובכן בסיינה שהיא עיר שמורה מימי הביניים ליד פירנצה בחבל טוסקנה שבאיטליה.[כשתיירת אחת מהפחות מתמצאות שאלה איפה טוסקנה? בחיי ששמעתי..] ושם בכניסה ל-00 יש מכונה לתשלום בכניסה אפילו עם עודף. זה אם איני טועה היה עשרת אלפים לירטות, כי אלף לירטות זה ממש גרושים..[שער יציג בעיתון בבקשה]. ובכן מה שאני עוד זוכר שצ´ינ=חמש וצ´ינקוונטו זה משהו שמזכיר את הפיאט 500 זהו אז אומרים [כנראה] פיאט צ´ינק צינקוונטו.. זוהי הגענו להנוסטלגיה שלי. לי היה פיאט 850 שכל 1000 ק"מ הייתי מחליף פחמים בדינמו..היה איזה דפקט..במערכת החשמל.. זהו הגענו..לרדת.!

איפה טוסקנה?

כששואלים לאחר שישה ימי טיול, בפרינצה היקרה לאחר שהיינו ברומא,פומפי,ערי אומבריה,פיזה,סיינה ומגיעים לפירנצה שואלת תיירת- את יכולה להגיד לי כשנצא מ ר ו מ א . כי אמרו לי שיש שם חנות נעליים ליד פונטנה דה טרווי,שאני רוצה להיות בה. תחקיר קצר הראה לי שכל השבוע האחרון היה כלא היה- תיירת עם אמנזיה. בוקר טוב

גל-עמית

New member
..ואם אנחנו ב"אזור" הזה.....

איך "עושים" טנקיסטים או מי שלבוש ב"נומקס" (אוברול, חסין אש...)? או, פותחים הרוכסן עד למטה...מקפלים, מקפלים, מקפלים..... מתיישבים...אם "פיספסת" ולא שמת לב שהשארת "כתובת" על הצווארון...וקמת...ובמשיכה אחת, הרמת את האוברול................... ....נוצר לך "קעקוע" על העורף............................ אגב, נייר טואלט....אני זוכר שבעיתות מצוקה....בשטח...(בייחוד בנגב או בסיני..) יש אבנים שטוחות.....הגיאולוגים שביננו יודעים בודאי את שמן........

חבר´ה איזה שירשור ארוך של

פישרים וקקרים..!!!! אפשר לחשוב שהחבר´ה פה בני 80+
שיהיה תמיד שמייח, מ-Aני

magy

New member
את יודעת מה? צודקת....

אז נוסיף איזה קטטר לקינוח......וחיתול חד פעמי........ וזהווווווווו הרשימה של הפיפים והקאקים.......מושלמת........ ו-
שלא נדע מצרות כאלו.........בחיייייייייים

למעלה