איפה עושים פיפי בשטוקהולם???

שקדי

New member
אני בכלל התכוונתי................ ../images/Emo7.gif

לזמן שתעבירי בקריאת הספרים אני נהניתי מכל רגע תודה.......

שקדי

New member
מזכיר לי את הסיפור הבא.............

תימני ותימניה הלכו ללונהפארק וחשקה נפשה של מסעודה להסתובב על הגלגל הענק.אמר לה סעדיה בעלה:אני לא מסכים.....יראו לך את התחתונים ענתה מסעודה:לא סמוך עלי אני אזהר ועלתה.כשהיתה למעלה צועק לה בעלה: מסעודההההה.....זוכרת להיזהר???? אל תדאג היא צועקת לו......שמתי אותם בתיק.................

magy

New member
מסעודה.... ../images/Emo13.gif

בחיי שאין לי יותר סודות.....גם כוס קפה לא יסדר לי סודות... יש לי סתם זיכרונות משעשעים פחות ומשעשעים יותר.... בעיקר...פחות....... זהו......

magy

New member
צבע הנייר הרבה יותר מכוער

ממה שהוא הצטלם.....הוא פשוט פוטוגני.... ציבעו אפרפר בז´....מקומט מאוד.....עבה ומחוספס..... כנראה שצ´אושסקו לקח איתו את כל הניירות ביחד עם הכסף והזהב..... יש להניח שעם השנים גם האחוריים שלהם התעדנו במקצת....והם החליפו את הניירות ..... שמרתי רצועה למזכרת.....

שקדי

New member
עכשיו אני מבין...............

למה תמיד החבר´ה סיפרו שהרומניות חלקות לגמרי שמה.............

מגי גדוללללללללל ../images/Emo47.gif

אני קוראת כבר רבע שעה את התכתובת בינך לבין שקדי... איזה סיפורי תחת
ואיך שאתם מצליחים לקשור אותם לנוסטלגיה.... לילה טוףףף לכם,

magy

New member
את כל אחר הצהריים הקדשתי.

לחיפוש שירי , צילומי, מילות, השירים של פול סיימון.... ובסוף מה אומר לי האיש.....שלא אמר לי להפסיק לחפש.....??????? שביזבזתי לו את הזמן....... תגידי לו באוזן........בשקט.....שאף אחד לא ישמע...... שהוא העליב אותי.........

שקדי

New member
מי שעבר טירונות בצריפין............

שום דבר כבר לא ישבור אותו מגי.......... להיכנס לשירותי בנים.....החור המפורסם באדמה עם קירות פח מסביבבחושך בלילה היה מבצע שעד היום מעביר בי חלחלה הרבה יותר קטלני ומסוכן משדה מוקשי נעל וגם החכמים שפרשו לפינות חשוכות באזור נתקלו באותם עצמים בואשים אחרי זה חוסנתי לעד.......................

עיניים

New member
לגברים - זו חצי צרה.....

לפני כמה שנים, בטיול רגלי בשוק הפישפשים של לונדון, לפתע אומרת אמי (שהיא דוברת צרפתית): "כל הכבוד לאנגלים. בכל מקום יש להם שירותים ציבוריים". הרמתי עיני והיבטתי סביב כדי לחפש את השלטים המוכרים WC , ואז פרצתי בצחוק עד דמעות: על בנייני המגורים שמסביב, התנוססו עשרות שלטים מאירי עיניים: TO LET

magy

New member
TO LET - TOILET

שזו אגב מילה צרפתית.......טואלט...... ויש גם שידה שקראנו לה פעם שולחן טואלט......על ידה מתאפרים.....וכו........ לבנים אין בעיה.... אם יש עלים גדולים בסביבה.... בטח לומדים את זה בצבא....ובקורסים להישרדות.........

שקדי

New member
בצעירותי...................

הייתי בין השאר רועה צאן ויצאתי לימים שלמים לשדות העמק המוריקים והרחוקים וכמובן שהשתמשתי בשעת הדחק בכל עלה אפשרי......כולל סירפדים

זהבוש

New member
סיפורי שירותים כנראה אין להם ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

סוף, לפני כחמש עשרה שנה נסענו עם שני בננו הבוגרים לטייל ברחבי הולנד וגרמניה מה שנקרא הדרך הרומנטית וכמעט בסוף דרכנו לכיוון מינכן אני אומרת לבניי שאני חייבת לשרותים ויהי מה לצערי בעלי נהג ולא היו מוכנים לעצור, בסופו של דבר שהחלפתי אותו הדבר הראשון היה לעצור באחד השדות בדרך ולעשות פיפי, וכמו שאני מורידה את מכנסי עובר לי בין הרגליים נחש שחור ארוך כמו אני לא יודעת מה, כמובן שלעשות פיפי כבר לא עשיתי מרב שנעתקה נשימתי, לחלוטין, ורק לחשתי לבני שיש נחש, הם כמובן התגלגלו מצחוק, ושאלו אותי כמובן עם אני עדין צריכה פיפי זאת היתה להם חוויה, משהו ואני כמובן מאז מלאה באיפוקים. זה אחד מיני רבים הסיפור על שרותים בדרך. דרך אגב אמי שלצערי היום אישה חולת אלצהיימר נמצאת איתי פה בקניה וכל הזמן מעירה הערות כאלה כמה toiletיש פה בקניה אנשים רק יושבים בשרותים כל הזמן וזה כמובן אותו השלט שהיא רואה to let כך הסיפורים לא נגמרים.

magy

New member
זהבושששששששששש

נחש בין הרגליים......נהיית לנו צ´יצ´ולינה לעת גבורות???? ועוד שחור......ועוד באירופה???? הם צחקו??????? הא? נראה אותם עם נחש כזה........ יש לך סיפורים...........מגלגלים אותי מהכסא..... מזל שהוא נמוך.....הכסא....

בעוונותי לעיתים אני מלווה טיולים

של משפחות ישראליות לחו"ל, טיולי בר מצווה וכו´. בקיצור- הלונדון שלך והטואלט הזכירה לי בקיץ האחרון אני מטיילת עם קבוצה נורא ישראלית ממוצעת הכי ממוצע שיכול להיות. על החנויות כתוב Sail אחרי יומיים בלונדון אומר לי באוזן אחד הנוסעים (מההורים ולא הילד) "תשמעי, הוא עשיר משהו אדון סייל, תראי כמה חנויות יש לו". אם לא הייתי נוכחת במקום לא הייתי מאמינה לספור. מרימה שלוש אצבעות לשבועה צופית היה אף היה. לונדון-אוגוסט 2001.

ווי לי איזו פשלה ../images/Emo7.gif

כל היום אני עוסקת במלחים והפלגות שצריך למכור משהו אני נשארת לי על החופים הרחוקים. בטח מרשה לך לתקן. אם אפשר למחוק את הבושה,עוד יותר טוב...

magy

New member
מכתב תיקון

בעוונותי לעיתים אני מלווה טיוליםו אחותו של שקספיר ו√ של משפחות ישראליות לחו"ל, טיולי בר מצווה וכו´. בקיצור- הלונדון שלך והטואלט הזכירה לי בקיץ האחרון אני מטיילת עם קבוצה נורא ישראלית ממוצעת הכי ממוצע שיכול להיות. על החנויות כתוב Sale אחרי יומיים בלונדון אומר לי באוזן אחד הנוסעים (מההורים ולא הילד) "תשמעי, הוא עשיר משהו אדון סייל, תראי כמה חנויות יש לו". אם לא הייתי נוכחת במקום לא הייתי מאמינה לספור. מרימה שלוש אצבעות לשבועה צופית היה אף היה. לונדון-אוגוסט 2001.

אני טיילת ידועה

הכל מקום מצאתי את הדרך וכשהמקום המסודר היה מלוכלך מצאתי מקום טבעי זו בעיה אבל כשאין ברירה אז מוצאים בקלות רגב, גם מסעדות זה פתרון היום יש מסעדות שלוקחים בהן כסף על הכניסה לשרותים מכל דבר עושים כסף

MADAM BI

New member
שקדי אתה כל כך נאיבי שזה משהו

אגב השארתי לך הודעה באקטואליה ותודיע כשאתה עובר משם לפה קפיש? מה עניינים הכל פסדר? מגי, אי לא יו תני לי קצת צומת רוצה לדעת מי אני? תשאלי אותי שוב

למעלה