הראש, הראש...... כרגע זכית בהודעה הכי חסרת היגיון לצד זו שניסתה להיות צינית בפורום והרגיזה את ביגו
מ מם סי ריש New member 11/12/02 #56 הראש, הראש...... כרגע זכית בהודעה הכי חסרת היגיון לצד זו שניסתה להיות צינית בפורום והרגיזה את ביגו
E eLiRaN G New member 10/12/02 #37 ניראה לך !!! אלה לא המיספרים !!! יש לי את של הצל .... והיום אני צריך לקבל את של סאבלימינל ... אז זה לא אלה בקיצור !!!
ניראה לך !!! אלה לא המיספרים !!! יש לי את של הצל .... והיום אני צריך לקבל את של סאבלימינל ... אז זה לא אלה בקיצור !!!
L lr333 New member 10/12/02 #42 ביררתי!!! ניר אין לך מה להרשם עכשיו כי בדקתי וכל המקומות לחגים הקרובים תפוסים תנסה להזמין מקום לקיץ
M MC Elinor New member 11/12/02 #49 חחחחחחחחחחחחח חחח אתם רעים! אבל אם זה רציני מה שכתבת אז דבר עם יואב באיסייקו זה הכי פשוט!אבל תתפלל שהוא יענה לך (הבנאדם מקובל) אבל הרגתם אותי מצחוק קבלה... חחח קובי בדרן גם!
חחחחחחחחחחחחח חחח אתם רעים! אבל אם זה רציני מה שכתבת אז דבר עם יואב באיסייקו זה הכי פשוט!אבל תתפלל שהוא יענה לך (הבנאדם מקובל) אבל הרגתם אותי מצחוק קבלה... חחח קובי בדרן גם!