איפה נרשמים ל-TACT?

rockninja

New member
חחחחח אחי נראה לי שהוא היה טיפה...

ציני כשהוא אמר את זה... נראה לי שנדפקת. אבל לא נורא אתה לא צריך שום טקט בשביל להצליח.

omritoto

New member
תגידו

כמה זה עולה להירשם לתאקט? אולי אין לי תאקט אבל מהת.א.ק.ט!

stas aka GhoSt

New member
אני עדיין בחיפוש אחר ה"קבלה"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יאומן.... הבן אדם הזה קורע אותי תיהיה בריא

omritoto

New member
אני מצאתי אותה

היא באשכים הרכים של סאבלימינאל טוב מעכשיו אני מפסיק עם זה

די למה להסתלבט?????

בקבלההההההההההה אההההההההההההההההההההההה אתהב כ"כ פתי מאמין סאב הסתלבט עליך ובמקום להבין את הבדיחה ובמקום לקחת אותה בצחוק לקחת אותה ברצינות אכן אחת ההודעות האידיוטיות שנכתבו פה לאחרונה שיא חדש בפורום מוזיקה שחורה בתפוז רק חבל שזה שיא שלילי

kref

New member
למה נראה לי שהוא סתם

אומר את זה והוא לקח את זה בצחוק אבל אתם לא לוקחים את זה בצחוק אבל עם לא אז נרשמים באי סי קיו 305497683

Stinkin Fish

New member
להירשם לתאקט - בבקשה הינה הטל.

סאב- 089 - 237987 הצל- 051 - 999191 סניקרס - 08- 2345123 זה האומנים שאני יודע... אבל יש את זאתי שרושמת - מיכל אהרוני - 078 - 593837 ברצינות - אל תצחקו!!!

RunNGun

New member
לא, זה המספר של ג´ינג´י מ"זבנג"

זוכרים?

Gil shaDy

New member
אל תצחק על יואב תכף אלינור תבוא ו..

תגיד- מה יש לכם מיואבי???הוא כזה נדייייייייר...לא לצחוק עליו! הת´ הא´ הק´ הט´ תראה סאב אני יודע לאיית... "קובי-למה אין לי שרוולייייים???" (אדם ומולטי-מקווה שזה הצחיק אותכם...אותי זה הצחיק...)

RiRo

New member
אחי... קובי למה אין לי שרוולים זה

יששששששן בסנטר אני אראה לך משהו נדייייר כמעט כמו הצל (תחי אלינור :) "קובי... למה יש לך שם של אוטו?" :) נוסטלגיית פלג

Gil shaDy

New member
ומה עם...

"סאב למה אומרים עלי שאין לי תאקט?לא אמרת שחתמת אותי שם???" לא האמת שזה של דימה וכבר למדתי לא לצפות ממנו ליותר מדי... מולטי זוכר באוטובוס חזרה מהג´י? "הוא לא חוזר הביתה שומעת?"(דימה לאמא שלי-באמת אין לו טאקט...

nironir

New member
תודה סתינכי פיש!

אני חייב לך! אם אני ישיג משהו בזכות הטלפון שנתת לי אני יהיה חייב לפצות אותך איכשהו... רוצה לעשות שיר ביחד? אתה כותב חומרים?

cyber force

New member
רגע רג ע שאני יבין

זה הטלפוןנים של סאב והצל אני מתקשר אליהם ואני מדבר איתם???

למעלה