איפה מתרחשת... איפה מתרחש הסדרה? כלומר, באיזו עיר?
Y yasminale New member 18/9/05 #6 העלילה עצמה בעיר tree hill בצפון קרוליינה, הצילומים- בעיר שנקראת ווילמינגטון בצפון קרוליינה (שבה גם צולמה דוסון האגדית)
העלילה עצמה בעיר tree hill בצפון קרוליינה, הצילומים- בעיר שנקראת ווילמינגטון בצפון קרוליינה (שבה גם צולמה דוסון האגדית)
P popkoren New member 19/9/05 #7 שאלה ../images/Emo35.gif המגרש שליד הנהר, באמת קיים? או שהוא לצורך הצילומים או משו כזה? מישו יודע במקרה?! טנקס
שאלה ../images/Emo35.gif המגרש שליד הנהר, באמת קיים? או שהוא לצורך הצילומים או משו כזה? מישו יודע במקרה?! טנקס
L liveinmovie New member 18/9/05 #3 העיר טרי היל היא עיר אמיתית? כי אני לא מוצא אותה במפות... ואם היא כן אמיתית אז ככה קוראים לה: Three Hill?
העיר טרי היל היא עיר אמיתית? כי אני לא מוצא אותה במפות... ואם היא כן אמיתית אז ככה קוראים לה: Three Hill?
I iKilledKenny New member 19/9/05 #14 לא אבל יש עיר שקוראים לה טרי היל בניו זילנד ואם אני לא טועה אנדי אפילו צחק על זה בסדרה...
F FIRE GODDESS New member 19/9/05 #8 נראה לי בצפון קרוליינה עושים את רוב הסדרות האמריקאיות....סתם לאדעת....דוסון קריק גם הייתה בצפון קרוליינה קיצר מקום פסטורלי ומדהים חבל"ז!!!
נראה לי בצפון קרוליינה עושים את רוב הסדרות האמריקאיות....סתם לאדעת....דוסון קריק גם הייתה בצפון קרוליינה קיצר מקום פסטורלי ומדהים חבל"ז!!!
D danieli92 New member 19/9/05 #10 מצלמים בצפון קרוליינה???? לא הייתה אמורה להיות שם איזה סופת טורנדו?!?!?!