איפה משיגים

נטע 123

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif ניסיתי את 844 על עצמי

אולי שמתי הרבה מדי. איך מטשטשים סומק? הרי שמים אותו עם המברשת. הטישטוש נעשה עם האצבעות לאחר ששמים עם המברשת...? ועוד שאלה, האם סומק אפרסקי תמיד הולך אך ורק על תפוחי הלחיים? או שאת גם שמה סומק כזה גם על עצמות הלחיים? הכוונה היא עבור היום יום כשלא רוצים להתעסק עם ברונזר+סומק ורוצים לבחור רק במוצר אחד.

אפשר לטשטש עם האצבעות או עם ספוגית

אני אוהבת לטשטש עם הפאף של הפודרה. פשוט עוברת בתנועות קלילות על הגבולות של הסומק, כדי להטמיע אותו במייקאפ / בפודרה ולעדן את המראה. אם בטעות "נמחק" יותר מדי, תמיד אפשר להוסיף קצת סומק. חוץ מזה, כבר בהנחה צריך לדאוג שהסומק לא יתקבל ככתם. להשתמש במברשת סומק טובה, לקחת ממש מעט חומר (לנער עם "נתפס" יותר מדי חומר על המברשת) ולהניח בתנועות ריחוף, כך שההנחה תהיה ממש עדינה. אם צריך - חוזרים על הפעולה ומוסיפים חומר. ולגבי סומק אפרסקי - הוא בהחלט הולך גם על עצמות הלחיים. אין שום חובה לשים גם ברונזר וגם סומק. מיקום ההנחה צריך להיקבע על פי מבנה הפנים שלך והאפקט שאת רוצה להשיג. לפנים עגולות לא מומלץ להניח סומק על ה"תפוחים" כי זה יוצר מראה יותר מלא ועגלגל. מומלץ להניח את הסומק באלכסון על עצמות הלחיים, על מנת ליצור אשליה של אורך. הברונזר נועד יותר להשגת מראה שזוף ואני בכלל אוהבת להניח אותו על כל הפנים בשכבה ממש ממש דקיקה ולהדגיש מעט יותר באיזור הלחיים. אם הברונזר מבריק הוא לא כ"כ מתאים להצללות. אם הוא מעט, אפשר להצליל איתו. הצללות אינן חובה וגם הן תלויות בהעדפה אישית ובמבנה הפנים. הן מוסיפות מאוד, אבל אינן בגדר דבר שאי אפשר להתאפר בלעדיו ביום יום. מקווה שעזרתי. אם יש לך עוד שאלות - אשמח לענות

נטע 123

New member
תמיד יש עוד שאלות ../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif

קודם כל, אף פעם לא חשבתי לטשטש סומק עם פאף. אני אנסה. זה אומר לחפוף את הפאף אחרי כל טישטוש שכזה? לגבי הנחה בתנועות ריחוף, המברשת סומק שלי היא האלכסונית של ג'ייד וזה לא ממש הולך לעשות איתה את זה. אני טועה לגבי "יכולת הריחוף" של האלכסוניות...?

Marble Arch

New member
פשוט להניח איתה בקלילות,

לתת לה לגעת בעור ממש מעט. ד"א לדעתי המברשת הזאת הרבה פעמים לוקחת יותר מדי חומר..

האלכסונית של ג'ייד

מאוד צפופה ו"מאסיבית" ואני מוצאת שקצת קשה לשים איתה סמקים שיש להם פיגמנט חזק כי היא באמת לוקחת הרבה חומר. נסי אולי את מברשת הסומק של מדינה מילאנו. היא לא יקרה ולדעתי נותנת תוצאה טובה מאוד בקלות. באשר לפאף - לא חייבים לחפוף אותו אחרי כל טשטוש. אני משתמשת בצד השני שלו (כלומר, לא בזה שאיתו אני מניחה את הפודרה) וכך ניתן לשטוף אותו אחת לשבוע בערך. חוץ מזה... יש לי כמה פאפים

puppylove104104

New member
"הספרים" עדיין נמכרים

אבל רצוי לתפוס אותם במבצע - כי הם עולים כמעט 200 ש"ח ברגיל. יותר קל למצוא את הספר החם מאשר את הקר.

Marble Arch

New member
לדעתי תיארת בדיוק את Sunbasque.

אני מאוד אהבתי אותו בקיץ על עצמות הלחיים ואני גם בהירה (nc25), רק צריך לשים ממנו קצת כדי לא להיסחף.. אפילו שהוא שירטון הוא די כהה ויכול לצאת כמו כתם אם לא נזהרים. תודה שהזכרת לי- ניראה לי שאני אשתמש בו היום.. התגעגעתי אליו!

tokit

New member
לדעתי הוא דווקא כן יתאים למטרה שלך

והייתי משתמשת בו כסומק ובעיקר על עצמות הלחיים. ניתן להשתמש בו גם כברונזר, אבל הייתי נמנעת מלהצליל איתו, כי הוא מבריק מדי. בכל מקרה, אם יש לך גישה למופה - מאוד ממליצה לבדוק את הסמקים שלהם. המרקם והגוונים פשוט מדהימים.

abcd80

New member
אני אוהבת את הסומק הזה מאוד

מאז שקניתי אותו עם הקיפסייק , אני משתמשת בו הרבה.. עליי הוא לא כהה כ"כ כיוון שאני יחסית כהה NW30 אבל כמו שאמרו לך אפשר בהחלט לשים ממנו קצת.

lb4

New member
ואיזה משני אלו של נארס יפה יותר בעינייך ?

ומנצלת לעוד שאלה- נארס בלונדון- יש בליברטי? בסלפרידגס ? ומה דעתך על סומק אמבר 85 של שו אומורה הייתי בזמנו חובבת שלו ומתלבטת אם להזמין אותו או לנסות את נארס.

tokit

New member
אני אישית מעדיפה את הדיפ תרואט

אבל האורגזם יותר מפורסם. באתר של NARS כתוב בדיוק היכן נמצאים דוכנים. בכל מקרה - יש גם בסלפריג'ס וגם בליברטי. אני לא מכירה את הסומק הנ"ל של שו אמורה, סורי.

lb4

New member
תודה. פשוט קשה להתרשם מהגוון כשלא ממש רואים

צללית אורגנזה של א"מ יכולה לשמש גם כסומק

ורוד-זהב מאוד יפה גלוס ורוד-זהב היה (אאל"ט) בקיט החגים "קיפסייק" מאק. אני חושבת שלא נשאר ממנו זכר בחנויות, אבל אולי....

hilala20

New member
../images/Emo45.gif לאורגנזה. וגם למקבילה האבקתית שלה

קליפסו פינק - מקסים ביותר בתור סומק.

ורוד זהב

למאק יש כמה גלוסים ורודים זהובים, והם שוים בדיקה. בעניין סומק ורוד זהב - למאדינה מילאנו יש צלליות אבקה מדהימה בורוד זהב [מספרה 03]. היא מאוד מומלצת וכמובן שאפשר להשתמש בה גם כסומק.

למעלה