איפה משיגים

mitzipitzi1

New member
../images/Emo207.gifזקוקה להמלצה לגלוס ורוד- זהב

ואם אפשר גם לסומק כזה.. תודה :)

Zoeiii

New member
גלוס ורוד -זהב

אני ראיתי כזה של דיור.. וסביר להניח שתמצאי גם במאק גם סומק כזה יכול להיות של מאק לי יש סומק רודו שהב שלהם בשם אפטרדאסק אבל הוא היה מוגבל אם זה ממש חשוב נסי באיביי סומק ורודזהב וגלוס ורוד זהב נוספים שעולים לי לראש זה כמובן הסומק "אורגזם" של נארס והגלוס התואם לו "אורגזם"

Zoeiii

New member
וגם פגמנט rose של מאק

זו בעצם צללית אבקה שתוכלי להניח על עצמות הלחיים כסומק וגם לערבב בעדינות עם גךלוס שקוף - והרי לך - גלוס ורוד זהב.

Abibas Original

New member
בפיגמנט לא הייתי משתמשת כסומק

הוא גרוס די גס לדעתי למטרה הזו.. בקשר לסומק האורגזם מאוד מאוד מומלץ ויש לנארס גם גלוס שקוראים לו אורגזם וגם הוא אמור להיות מה שאת מחפשת, אם כי אותו אני לא מכירה מקרוב..

Zoeiii

New member
דווקא עשיתי את זה מספר פעמים

אחרי שראיתי מוכרת בחנות עם הסומק הכי מהמם בעולם שאלתי אותה מה זה והיא אמרה שזה הרוז אם שמים בעדינות ועוברים אחרי זה על הלחי עם מברשת מניפה זה מעיף כל נצנץ שלא נטמע בעור פשוט צריך לדעת להניח בעדינות..

tokit

New member
Nymphette של MAC

לגבי סומק - לנארס יש כאלו - אורגזם ודיפ טרואת'

נטע 123

New member
../images/Emo207.gifסומק sunbasque של מאק - הוא יותר סומק

או יותר ברונזר? מישהי יכולה לנסות לתאר לי את הגוון שלו? ניתן לשים אותו גם על תפוחי הלחיים או יותר על עצמות הלחיים? הוא "נותן חיים" למישהי בהירה או שאינו מספיק חי?

Zoeiii

New member
נראה לי שזה גוון שאפשר להשתמש בו גם וגם

הוא מספיק ככה בשביל לתפקד כברונזר אבל כשאני ביקשתי לנסות אותו למשל המוכרת הניחה לי אותו בעדינות כסומק דווקא

הוא חום בהיר נוטה לכתמתם עם מעט ברק

הוא יכול לשמש כברונזר, אם כי לטעמי הוא קצת כתום מדי למטרה הזו (עניין, כמובן, של טעם ושל גוון העור של המאופרת/מתאפרת). לדעתי, הוא הכי מתאים לעצמות הלחיים, אבל ניתן בהחלט לשים אותו גם על ה"תפוחים". הוא מספיק חי לבהירות, אבל אם המראה שאת מחפשת הוא המראה החי והרענן אז אני לא בטוחה שהוא ייתן לזה מענה. הייתי הולכת על אפרסקיים יותר.כי הוא יותר נוטה לחום-חם ולא ממש רענן לדעתי. הבנתי שלא אהבת את ה-13 של קרליין, אבל אולי כדאי לך לנסות סומק אפרסקי אחר, קצת פחות בוהק אבל עדיין קצת יותר חי מה-subbasque. את יכולה ללכת למאק ולבקש שיראו לך. יש להם הרבה אפרסקיים (פיצ'יקין הוא אחד מהם, אבל יש עוד) ואפשרות נוספת שהייתי ממליצה לך לנסות היא ההאפרסקי של לוראל, ששמו Apricot Rose ומספרו 157. הוא מאוד יפה.

נטע 123

New member
איפורית, כרגיל אני מתה על התשובות שלך ../images/Emo24.gif

הגוון שאני מחפשת (די נואשות אם לומר את האמת...) הוא שזוף-בריא עם ברק עדין. סטייל אדמה אינדיאנית, אבל לא כהה כי אני בהירה. את חושבת שה-157 של לוריאל יכול לענות על זה? אגב, את הפיצ'יקין יש לי, אבל גם הוא כמו 13 של קרליין מתקבל עלי "זרחני" משהו. והוא גם כהה עלי מדי.

סומק שזוף בריא עם ברק עדין...

אני ממליצה לך לחפש באיביי את other wordly שיצא למאק בקולקציה מוגבלת. הוא מדהים מדהים מדהים, ברונז עם טאץ' כתמתם מבריק. באופן אישי לא הייתי ממליצה עליו להצללות, אבל זו בחירה שלך... אגב, גם למאדינה מילאנו יש ברונזרים יפהפיים מבריקים.

ה-157 הוא יותר אפרסקי ופחות שזוף

נזכרתי שפעם אהבתי סומק של סופט טאץ' שאולי יתאים למה שאת מחפשת. אני לא יודעת אם הם עדיין מייצרים אותו כי הם נוטים להחליף את הגוונים כל הזמן ולא שומרים על קולקציה קבועה, כמו שעושות החברות המקצועיות. שמו NOUBA ומספרו 844. אם הוא לא קיים בנפרד, את יכולה לבדוק אם עדיין יש להם את "ספר היופי" - סט של צלליות, סמקים ופודרה, שהם הוציאו לפני כמה שנים באריזת קרטון שנפתחת כמו ספר והוא היה כלול בו. היה סט אחד חם ואחד קר והוא היה בסט החם. המחיר של ה"ספר" הזה היה מאוד משתלם בזמנו - כל הסט (עם משהו כמו 8 צלליות, 3 סמקים ופודרה) עלה רק מעט יותר מצללית/סומק בודד/ת. אבל.... האיכות של הצלליות הייתה ממש נמוכה. היו צבעים ממש יפים, אבל ממש לא עמידות ועם פיגמנט די חלש. בכל אופן, הסומק הזה עונה להגדרה של מראה שזוף-בריא בהיר עם ברק עדין. הוא לא מתאים להצללות וגם לא כ"כ כברונזר, אבל כסומק הוא יפה מאוד.

נטע 123

New member
../images/Emo41.gifאיפורית, ניסיתי היום את ה-844 של סופטאץ'

הוא באמת נותן מראה שזוף עם ברק עדין, אהבתי. אני רק מתלבטת אם הוא לא כהה מדי. לך הוא לא היה כהה מדי? ורציתי לראות את ה-157 של לוריאל והוא לא קיים... אולי כבר לא מייצרים אותו?

הי נטע, הוא לא היה לי כהה מדי - צריך לשים ממש

מעט ולטשטש בעדינות ואז המראה מתקבל עדין וחי. ניסית אותו על עצמך? יכול להיות שה-157 כבר לא קיים. ניסית לחפש לפי השם או רק לפי המספר? אני קניתי את שלי לפני שנה בערך. זו הבעיה עם החברות האלה (בשונה מהמקצועיות שבדרך כלל יש להן גוונים קבועים שכמעט אף פעם לא יוצאים מהקולקציה הקבועה ושיש להן מבחר גוונים יותר גדול) שהן מוציאות "ליין" חדש בכל פעם ומפסיקות לייצר את הקודם. קרה לי כבר כמה פעמים עם דיור, למשל, שרציתי לקנות שנית מוצר שאהבתי והוא כבר לא מיוצר. במקרה של לוריאל, יכול להיות שהם מייצרים גוון דומה עם שם אחר. אני אנסה לבדוק עבורך בפעם הבאה שאהיה בפארם ואעדכן אותך.

למעלה