איפה מני?

menyroth1

New member
אדם שלא רואה את התמונה כולה לא יכול לדעת

אדם שהוא הדיוט כמוך שלא רואה את התמונה כולה לעולם לא יוכל לדעת אם אדם זה או אחר רואה או לא את התמונה כולה (ובטח ובטח שלא אדם שהוא לא מכיר ) . הסיבה לכך פשוטה מאוד 90% מהתמונה מורכבים מסעיפי החוקים בעניינים השונים (ובימ"ש העליון אפילו לא מתחבט בשאלה האם הכל שפיט כי הכל שפיט ואין בזה ספק לאיש ) . כל אותם שאלות "מוסריות " שאתה מתחבט בהם עכשיו כבר נידונו על ידי גדולים ממך (וגם ממני מני ) . כיוון שהחוק מרכיב את התמונה כמעט כולה הרי שההגיון הוא אך ורק של אנשי המקצוע . אני לא חכם וגם לא קוראים לי שלמה (המלך ) . אני פשוט מקצועי (וגם מקצוען ) . וכמו שאני לא אתווכח עם אותם מהנדסי תוכנה /חומרה שדיברת עליהם בעבר , כך גם אתה אינך יכול על אף שאתה מנסה לראות מתחת לקצה אפך . המחוקק אכן נתן לשוטר סמכויות שאין לאחד האדם . המחוקק גם רוצה שהשוטר ישתמש בהם . הוא המחוקק לא רוצה שוטרים ווירטואליים והמוסר הוא לא מוסר של תת תרבות עבריינית של כמה רוכבים שרוצים לנסוע 250 ומעלה אלא מוסר כלל ארצי ושל כל החברה בישראל . אני יודע שיש כל חודש סקר אמון הציבור וסקר שביעות רצון לקוחות , וסקר שביעות רצון פנים ארגוני וסקר מחויבות ארגונית (ויש עוד כמה שאתה לא יודע ולא מכיר אבל לא ניכנס לזה ) ואני מקבל אותם מיד אחרי המפכ"ל כל חודש (את רובם ויש כאלה שמסתירים גם מהשוטרים ) . ואני אומר לך חד משמעית שהסקרים האלה אינם מדעיים ואפילו אלה שעושים את הסקרים האלה הסכימו איתי שהמדגם אינו מייצג היטב את המחקר והתוצאה מוטה לחלוטין . זה לא חדש שהרבה אזרחים אינם מדווחים למשטרה על עבירות . כבר לפני 26 שנה היה ידוע גם לי וגם למפקדיי שרק מי שצריך אישור לביטוח מדווח על פריצות (לאוטו ולבית ) לא המצאת את הגלגל . ואם אתה תוהה אז איך זה שאתם יודעים מה התמונה ומה לא ? יש לזה המון הסברים . גם בטירונות כשמי שהולך לסמל המחלקה הוא שטינקר ועושים לו שמיכה מסתבר שסמל המחלקה יודע הכל (והוא מפתיע אותך במסיבת הסיום ) . כך גם המשטרה . זה המקצוע שלנו . אנחנו יודעים איפה לחפור ואיפה חבל על הזמן . איפה אפשר להשקיע מאמצים בחקירה ואיפה לא יצא מזה כלום וזה לא כי אנחנו לא רוצים אלא כי זה פשוט תיק סגור לפני שנפתח . לא לא חשבתי לרגע שאני צריך להסביר למישהו מה אני עושה . אני רק צריך להגן על החברה ועל הדמוקרטיה ואם הוא לא מבין ששומרים עליו וחושב שלא שומרים עליו זבש"ו .

menyroth1

New member
סרט טוב , סרט מציאותי !!!

את המציאות אני רואה יום יום . אני חי שם אתה שכחת את זה .

iec

New member
כ"כ עצוב לקרוא את תגובותיך שוב ושוב...

אני חייב להודות שהצלחת לשנות את דעותיי השליליות על המשטרה...עכשיו הם שליליות כפליים...
אני לא מבין איך נותנים לך במה לכתוב בה-אחרי מה שאתה כותב שוב ושוב על העניין הרגיש של הדיקט....אם הייתי בעל סמכות הייתי "עולה" על ה-IP שלך וחוסם אותך לחלוטין.... המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית בגלל אנשים כמוך-שמשתמשים בסמכות שלהם בבריונות....מותר לי מותר לי ומותר לי.... ככה הפקידים בממשלה...ככה חברי הכנסת....ככה המשטרע...וכו' - כי מותר להם... בכל חוק חובה להפעיל שיקול דעת מכיוון שהחוקים אינם מדוייקים עבור כל מקרה... גם חברת המים "מקורות" יכולה לפי החוק לסגור את המים למשפחה מסכנה שאין לה כסף (אחרי התראות)....אבל במקרה הזה יש לפעול אחרת..כי לא רוצים לייבש אותם למוות....אבל אם אתה היית שם היית סוגר בלי רחמים כי "אני החוק והוא לצידי"...אותו כנ"ל עם הדיקט... אבל אתם כנראה נולדתם ללא בינה מינימלית כדי להבין שלא צריך להרוג אדם כדי לעצור אותו... אני יודע שהסנדלים של סבתא שלי יבינו יותר ממך את שכתבתי אבל...לך תדע..אולי אלוהים יתן לך מכה בראש ואתה תתחיל להבין שכל מה שכתבת הינה שטות מוחלטת בריבוע...

Shredingerscat

New member
לא צריך להגזים

זה שמני מדבר הרבה מאוד שטויות זאת עדיין לא עברה שעליה צריך לשלול את חופש הדיבור, החופש האישי והמיוחד שכל אחד בדרכו יכול להוכיח כמה הוא אידיוט. מני הוא שוטר, כבר הרבה שנים, וגםאם הוא היה בנאדם כשהתגייס, היום הוא שוטר, ולשוטר יש דברים שהוא יכול (לחנות בחניית נכים, לעכב אזרחים תמימים ולפספס עבריינים וכו') ויש דברים שהוא לא יכול, כמו להבין. שוטרים שאחרי שנים במשטרה עדיין מסוגלים לחשוב אין הרבה, אבל אלה שכן ראויים להערצה (לא, מני, אתה לא מאלה, תירגע) וכבוד, זה ממש ממש לא קל, והם בהחלט קיימים, גם אם הם מיעוט נרדף. זכותושל מני להתבטא זה גם מזכיר לכולנו למה המדינה נמצאת איפה שהיא נמצאת, למה העבודה של צוות הרשיות של המועדון למשל ראוי לכלכך הרבה כבוד על עבודתו (תאר לך שהייתה צריך לקדם איזה שהוא נושא מול מישהו אטום וטיפשכלכך). כן הוא כותב שטויות (למרות שאחד למיליון יש לו איזה פוסט ראוי), הוא גם נותן קצת שעשועי סופ"ש, להרוג אותו או למנוע ממנו את חופש הדיבור זאת ממש אבל ממש לא אופציה, ובכלל לא ראוי להעלות דברים כאלה!

menyroth1

New member
אז בוא נחזור לבינה המינימלית שלך !!!

א. כבר כתבתי פה לא פעם ולא פעמיים ולא שלוש כי דעתך אינה משנה מאומה . אבל הבן שלי בן ה 3 כשאומרים לו משהו הוא מבין . אתה לא מבין !!!! . כמובן מה שמביא אותי לגודל הבינה שלך ואני מקווה שבשנה הבאה תגיע הבינה שלך סוף סוף לכזו שיש לילד בן 3 . ותבין סוף סוף בשנה הבאה מה שילד בן 3 מבין . סקרי דעת הקהל הם עקב אכילס של פיקוד המשטרה שטועה בגישתו לפתרון בעיות . המשטרה לא הייתה בשום מקום בעולם אף פעם פופולרית ולא תיהיה אף פעם פופולרית . אבל לך תצפה שאדם עם מוח של ילד בן 3 יבין דבר כזה . ב. כיוון שהבינה שלך מוגבלת מכדי להבין שאם יתנו לך סמכות כל שהיא לסגור משהו (IP למשל ) הרי שלא תשכיל להשתמש בה בבינה ולכן לא נותנים לך סמכות כי שימוש בסמכות זה דבר רגיש . ג. כאשר פועלים חוקית , אין חובת שיקול דעת . החוק הוא המוסר . לא מצפה שתבין את זה כי זה באמת מורכב גם לילד בן 4 . אנסה להסביר לך בשפה של ילד בן 3 בכל זאת . חוק זה משהו שרוב האנשים רוצים . אם רוב האנשים רוצים משהו זה סימן שזה מוסרי בד"כ . (לא אכנס איתך למושגים כגון עריצות הרוב שלא קשורות כאן ) . זה אומר שזה נורמת התנהגות מקובלת על כלל החברה (בחברה דמוקרטית בלבד ) . כלומר אתה ילד במיעוט . אתה ילד הוא העוף המוזר . אתה ילד מקומך בכלא (כי אתה לא מכבד את החוק ) . ד. כאשר בא מישהו ולוקח משהו השייך לך וטוען כי הוא שלו . סביר להניח שיש שלוש אופציות בלבד העומדות בפניך . הראשונה לוותר ולתת לו ולהגיד שיהיה עזוב אותי מצרות (קשה לי להאמין שאם זה משהו בעל ערך באמת אחד כמוך גאוותן , שחצן היה מוותר ) . האופציה השניה היא לקחת ממנו בכוח (לא חוקי למרות שזה שלך ) וזו האופציה הכי סבירה שאתה תנהג לפיה . אבל צר לי להגיד לך שזה אחד המאפיינים של תת תרבות עבריינית . (מי שצריך להחזיר זה או מרצון או בימ"ש בצו ) . אופציה שלישית היא כמובן לפנות לרשויות החוק שיטפלו בעניין (האם זה סכסוך מסחרי ? האם זה סכסוך אזרחי ? האם זו גניבה ? וכו' ) . בוא נגיד לצורך ההבנה שלך שבימ"ש נתן צו לבקשתך . ניגשת לבן האדם ונתת לו צו והוא החזיר את זה לך . כלומר לא גנבת פעלת בסמכות . כלומר הפעולה שביצעת היא מוסרית למרות שיש אדם שטוען שזה שלו עדיין החוק לצידך ועדיין זה מוסרי . כך גם המשטרה שפועלת בסמכות . מי שפעל שלא כחוק בעניין הדיקט הוא תומר ז"ל . מי שצריך לשלם פיצוי על הנזק זה הביטוח של תומר ז"ל (לא ביטוח גוף כי זו לא תאונה ) או אם תומר היה חי היה הוא צריך לשלם כל חייו כי הוא ברח . אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה וכמה שאתה רוצה אבל כל עוד השוטר פעל כחוק הוא גם פעל מוסרית .אני מאמין שכאשר תגיע לגיל 5 ותסיים עם גיל ה ID (פרויד ) תבין שבחברה מתוקנת רק החוק קובע ולא המאוויים של ילד בן 3 שנשכב על הרצפה כי הוא רוצה ארטיק . (וגם לא של רוכב בן 3 מנטלית שנשכב על הרצפה ורוצה גם דיקט כדי להוכיח שהוא צודק ) .

iec

New member
יאללה....כמה שאתה מסכן...

לא נמאס לך לכתוב הודעות כ"כ ארוכות וכ"כ טיפשיות? הייתי מתייחס לכל סעיף וסעיף שלך אילולא היה כ"כ ריקני טיפשי וחסר רגשות (תומר) .... אין...אין כמו השוטרים בא"י....

menyroth1

New member
קבל משהו שימחיש לך עד כמה הצדק איתי

זה מודעה משנת 1929 שנתלתה בת"א ע"י המשטרה . (עניינה סמכויות ) . סמכויות זה לא דבר חדש . לא להישמע לשוטרים זה לא דבר חדש . כבר אז ידע כל ילד שלא בורחים משוטרים אלה עוצרים אחרת שוטרים יורים .

bener

New member
../images/Emo32.gif אני שמח שלא רק החכמים נששו

את מקום העבודה המסויים בתחום הבטחון שעבדת בו.

menyroth1

New member
אצלי זה לפחות מנומק

התזות שלי בענייני שיווק נסמכות על לימודים אקדמיים , נסמכות על תורות ומנומקות ואינן אמירה בעלמה שהצמיג טוב כי אנחנו החלטנו .

Shredingerscat

New member
אני בטוח

ואתה לא היחיד שסובל מהבעיה הזאת, תמצא כאן הרבה ויכוחים על נושאים פיזיקאליים בין כאלה שסיימו כמה קורסים בפיזיקה באוניברסיטה, ומכירים את הבסיס, וכמה שמבינים טיפה יותר, מה לעשות, לפעמים הקורסים באוניברסיתה הם בסיס נחמד, שכדי להתאיםאותו למציאות מסויימת צריך יותר ידע וניסיון ממה שהם מספקים.

menyroth1

New member
אתה צודק אבל על גישות אין ויכוח

מיתוג , זה לא תזה שאפשר להתווכח עליה . הדרכים כיצד לבצע מיתוג (איזה פרסומת לשים , איזה קונספט לבנות , על איזה צורך של הלקוח הוא עומד לענות וכו' ) יכולים ליהיות תחת ויכוח (ויש ברוך השם המון ויכוחים על כל מוצר בכל ישיבת צוות שעוסק בבניית מותג מן הסתם ) . המיתוג עצמו הוא גישה שיווקית שאפיינה עשור שלם (לפחות עשור ) . לא היו ויכוחים מעולם על גישות . אין ספק שמיתוג כאשר עושים אותו נכון הוא שיטת שיווק מצויינת ולכן גם אין ויכוחים עליו . אין גם ויכוחים מה מהות השיטה שנקראת מיתוג לכן גם אין ספק שהמוצר בתהליך המיתוג הוא די משני (למרות שבעיקרון אי אפשר בלעדיו כי אי אפשר למכור רק קונספט בלי משהו מוחשי ) והעיקר הוא תהליך המיתוג שנועד למכור מענה לצורך (בעיקר פסיכולוגי ) וגם על זה אין ויכוח .

Shredingerscat

New member
זה שקיים מיתוג אין ויכוח

על זה שלא הבנת מה זה, איך זה עובד ולמה זה קשור, גם אין ממש ויכוח.

menyroth1

New member
תיהיה בטוח שהבנת כל פסיק במיתוג

וגם הציונים שלי בכלל בתחום מנהל עסקים (וגם בתחומים אחרים ) מאוד מאוד מאוד גבוהים (ונושקים ל 100) . השאלה עם מי יש ויכוח . האם זה ילדון זב חוטם שיודע יותר מהמשווקים על שיווק ויודע יותר מהשוטרים על אכיפת החוק , יודע יותר מהפיזיקאים על הגעין ודרכי התנהגותו , וגם יודע יותר מרוכבים מנוסים ממנו לרכב . ממש איש אשכולות . או לחלופין עם מי שמתמצא בתחום ומביא הוכחות לתזה שלו שאותם צריך לסתור באמצעות כלים מדעיים בלבד . או סתם ויכוח ברמה האישית . בראשון ובאחרון אתה באמת מצטיין. אין ספק בכך על זה אני לא מתווכח . אני הבאתי לך הוכחות לתזה שלי שמיתוג אינו מספק את הסחורה . מיתוג מיועד ליצור מוצר שהופך למה שנקרא בשיווק פרה חולבת . את אותו מוצר אם ימכרו בלי מיתוג ימכרו בערך בחצי מחיר שכן פעולות המיתוג (העלויות הקבועות ) עולות ביוקר ומי שמשלם זה מי שלא בודק מה קנה בכלים אמיתיים אלה על סמך מה שאמרו החבר'ה בשכונה .

Spondylus

New member
אתה צודק 100%../images/Emo70.gif לא מעניינת אותי תרבות ../images/Emo70.gif

מעניין אותי שלא יהיו זבלים כמוך וכמו מני על הכביש שיזרקו דיקטים לגלגלים של אופנוענים.

למעלה