איפה לפרסם אפקטיבית?

קפת

New member
אני במקומך לא הייתי ממהרת

להכריז הכרזות כאלה. אין לך מושג איזה חלקים של חתולים א' שם על המנגל בשביל שאודי תערבב לו בקוסקוס. את עוד עלולה לגלות שאת אוהבת כל מיני אברי חתולים גרולים.

הו, כלבה.

אנחנו לפחות משתמשים בחתולים שמתו מוות טבעי, שזה *יותר ממה שאפשר להגיד עליך. * הרבה הרבה יותר. לגמרי. אפילו.

קפת

New member
איזה מזל שאמרת שאני כלבה

חיי ניצלו. כלומר, לא ניצלו, אלא ניצלו. אם הם היו ניצלים, לא הייתי ניצלת. ואם הייתי ניצלת, חיי היו לא. זהו.

אני לא אמהר.

כשתגיע אזעקת קוסקוס עולה ויורדת אני ואני מתייצבות במקביל, כל אחת בפתח ביתה ומתחילות לספור את החתולים. פה אמורים להיות סקינר אחד, ג'ינג'י אחד, שחור קטן אחד, שחור-לבן אחד וגם הג'ינג'י הגדול האלים שבא לפעמים. ליתר בטחון גם שלושה פקינזים ועוד שתי כלבות כאלה בצבע בייז' שאני לא מבדילה ביניהן, אז יכול להיות שהן אחת. מה אצלך?

אפקטיבית זה לא פה

אפקטיבית זה במקום אחר. רחוק רחוק מפה. מאוד רחוק. יותר רחוק אפילו.

לא כזה רחוק.

אני חוזר עכשיו מישוב היפי של מליונרים בצפון, ובדרך עוברים בסכנין/ערבה/דיר חנא/כל התשובות נכונות, ונדמה לי שראיתי שם שלט של "חומוס/מרצפות/פלאפל/חומרי בניין/כל התשובות נכונות גנאים אפקטיבי ובניו". חצי שעה נסיעה.

זה בטח היה שלט פרוביזורי

פרוביזורי מעולם לא היה אפקטיבי. נהפוכו. הוא היה ועודנו. ובכלל, מה יש לך לחפש ביישובים היפים של מיליונרים בצפון. סע לחיתה.

למעלה