איפה לפרסם אפקטיבית?

benda2109

New member
איפה לפרסם אפקטיבית?

שלום לכולם, אני רוצה לפרסם את האתר של אמא שלי (נמצא בחיתה) היא מכינה קליפים לאירועים- לכל אירוע בהתאמה מלאה ללקוח - היא תשנה שוב ושוב עד שהלקוח יהיה מרוצה. אני מאמין שאתם קהל היעד האופטמלי למוצר הזה, השאלה שלי היא היכן יהיה אפקטיבי לפרסם את האתר/פרטים שלה באינטרנט ובכלל... (אני מפרסם בלוחות של הפורומים השונים) תודה ולילה טוב

אין ספק שהבחירה שלך לפרסם

את האתר בפורום הנ"ל היא בחירה מצויינת. הפרסום כאן לא עולה כסף אך שווה זהב, מובטחת לאימא שלך פרנסה בשפע ורייטינג יוצא דופן.

חיתה

הוא מקום מושבם של החיתים שהיו ידועים בכל תבל כבוני אתרים לאוכלוסית מכיני הקליפים.

לדעתי מדובר פה בפרסומת מוסוות.

"בהתאמה מלאה ללקוח", "עד שהלקוח יהיה מרוצה"? על מי הוא עובד פה? ככה עושים לאמא? לא יפה. יא בן זונה.

שמעו, כרגע חזרתי מחיתה,

היה פצצוש. לאן שלא הלכתי כל מיני דבגלים זזו לי מול העיניים ואמא של בנדע שינתה אותם ושילתה אותם וצינתה אותם, עד שהייתי מרוצה. ואותי לא קל לרצוג עם פליפים. בקיצול, ממוגץ. מאוד מרוד ממוגץ.

קפת

New member
לדעצי

את עדיין בעדליאדעה. אנלא יותר אותך לוקחת למסיבות. בפורים.

קפת

New member
אנחנו דיברנו על זה, שאת

לא לחשוב יותר, כדאי. אכן, היית המשמג, בעיקר ההופעה הבלתי נישכחת שנתת. בשנה הבאה את נהג טורן.

אני חושבת

שכדאי ורצוי להמציא את הגלגל מחדש. ובכלל, בזמן האחרון *צצות לי כל מיני מחשבות מוצלחות בראש. כן. *צצות, נו.

קפת

New member
אותך אני אקח לחיתה

מחופשת לגזר גמדי. במחשבה שנייה, אותך אני אקח לנטיעות. יש מחר. את באה?

קפת

New member
בטח

אחרי שאני אגמור פה, אני אבוא להתעסק לך בגופות. אבל רק אם זה לא יהרוס לי את המניקור. אני יוצאת בערב.

מה, יש לך חיים?

היום ביקשתי מא' שיקח אותי לחיתה. א' סירב. הוא אמר שלחיתה הולכים רק לוזרים, כאלו שאין להם מקום אחר ללכת אליו. אני התעקשתי. א' סירב. למעשה, מילותיו המדוייקות היו: "אני אקח אותך לחיתה על גופתי המתה". אז חשבתי לעצמי: "גופה יותר, גופה פחות, מי בכלל סופר".

למעלה