בזמן האחרון אני לא מוצא את מוקד האנשים.. אני ברמה 58, ואני פשוט לא מוצא את האנשים.. אין אף אחד - לא בלודי מייז, לא בדוג'ו, לא במונסטר קרניבל 2, לא באורביס פיקיו, לאן כולם נעלמו?! מה הפיקיו הפופלרי ברמות האלו?
1- תמצא לך באורביס PQ כי יש שם גם אנשים (אחרי 6 בעבר לפחות) וזה גם כסף 2- תמצא רק עוד 3 אנשים שיעשו טרייד של 2 דקות של 33K EXP ב- CPQ2 3- תמצא מקום להתאמן בו בדאבלים! אני לא יודע איזה מקצוע אתה אבל בכל מקרה עם כל המקומות החדשים שיש אפשר בכיף להתנחל באיזו מפה כמה רמות (או בכלל לקנות 1000 שיקויים ולא ללכת לעיר...)
באמת כל הפארטי קווסטים ברמות האלו ריקים. הפתרון הכי טוב שמצאתי הוא פשוט לצעוק ב FM שמחפשים שותפים ל PQ, או לחפש בחברים / גילדה. אורביס פיקיו מת בערך מאז שיצא לודי מייז המהיר ממנו בהרבה (ומאז שחסמו את הגליץ'). לודי מייז יובש בערך כשיצאו הדוג'ו והקרניבל. אבל גם הם ריקים... אולי פשוט כמות שאינה פי 4 של שחקנים מפוזרת על פני יותר מדי סוגי פיקיו?
כשהיה רק LPQ היו בערך בשעות שיא בערך 5 פארטים בערוץ שזה 95 פארטים עכשיו יש גם MCPQ שזה לא רק מעלה אנשים רמות מהר יותר ומרחיק אותם מהמקום אלא שיש 2 מקומות הכי טובים בכל ערוץ 2 למתחילים ושניים לפארטי שיש בה איש אחד חזק מאד זה בערך מכסה את כל סוגי הפארטי שיש..... והרבה יותר מהמכסה ...... עכשיו ברמו 51-70 יש שלושה פיקיואים אבל בשעות השיא היה באורביס PQ בקושי 3 פארטים בערוץ..... עכשיו רק MCPQ2 מספיק ויותר ויש גם לודי מייז שזה כסף מהיר ושיקויים ויש את אורביס עם הקווסטים החדשים (כמו שכולם חזרו ללודי PQ בישביל המשקפיים כמוני...)