חשבתי שאתה בחופש ../images/Emo13.gif
למה אתה משכים כל כך מוקדם? ללמוד? אם זאת הסיבה אז מצויין... אם אתה נולדת עם שיפודים בעכוז...מה אני אומר?....שיש לי שם גדר תיל
. הייתי צריכה לרדת גם מחר לאילת....אך לא ממש בא לי, אז החלטתי לשנות את תוכניותיי וללכת למקום אחר שהייתי מוזמנת.. עכשיו, לגבי אורך החיים המטורפים....כן !!! אני אדם מטורף...קלעת בול..אבל....זה היה בתקופה אחרת...בתקופה שהייתי יותר צעירה...למרות שגם כיום אני מלאה אנרגיה אך בהחלט פחות מהתקופה ההיא... שבוע שעבר כאשר הייתי באילת, פגשתי את מנכ"ל המלון (שבו עבדתי)..והוא אמר לי ...שהלוואי והלוואי הייתי חוזרת, מבחינתו שבאותו הרגע הייתי מתחילה...אז אמרתי לו, אין לי את אותו הכוח...לקום כל בוקר לעשות אירובי לאורחים....הופעות כל היום...בינגו..בריכה...וכמובן כל מה שכרוך בעבודה...היום אני כבר זקנה
.... משאירה את הכוחות לדברים אחרים. ובקיצור...למה אני מבלבלת לך את המוח???????????? שיחזור הכאב ראש? חלילה! (עד שעבר). אז ... שיהיה לך בהצלחה במבחן (למרות שנשתמע עד אז)..רק תזכיר לי מתי הוא שאחזיק לך אצבעות (גם ברגליים)...מבטיחה שזה יעזור
. ות´אמת? אני מעט מקנאה בך שאתה יורד לאילת (למרות שגם יכולתי)...בא לי אבל ....גם לא בא לי
...אם אתה יורד למלון ברשת ישרוטל...מסור להם ד"ש ממני........
שיהיה לך יום נפלא.....
מקסימוששששששששש