איפה כולכם נעלמתם??????????

רוצה להתחלף?

קחי את העבודה שלי והמשכורת שלי לחודשיים ואני אהיה במקומך בחופש חודשיים איך זה נשמע לך? עכבר

סגרנו!!!

מתי אני מתחילה? ומה צריך לעשות? ...אגב, אתה בטוח? אתה עלול לחזור לאחר חודשיים ולמצוא ש....מעדיפים אותי...מה יהיה אז?

אז ככה

העבודה היא 9-10 שעות ביום (שעות גמישות) למזלך אני עובד 70% משרה העבודה היא בהנדסת תוכנה המשכורת בערך 8000 ש"ח נטו לחודש (אסור לי לגלות כמה בדיוק) יש אינטרנט חופשי בעבודה, אבל כמובן שצריך לעבוד ולא לגלוש כל היום. מזגנים, קפה, רכב צמוד, ארוחות צהרים, ולחץ תמידי בעבודה - הכל כחלק מהתנאים הנלווים. את הפלאפון שלי שלחתי לך. כל מה שאני רוצה זה להשאיר לעצמי את הרכב כדי שיהיה לי איך להסתובב את כל השאר את מוזמנת לקחת לחודשיים. עכבר

נו??????

מתי אני מתחילה..... כדאי שגם תחכה וגם תצפה...ל
..ורכב יש לי...מזלי

yogibear

New member
מקסי, זה יותר מדי שעות ביום

ועוד עכבר כתום לא עובד במלאה ... ( משרה מלאה ... הכוונה ) . זה תחום טובעני ותובעני... למרות ההטבות ........... למי נשאר זמן לנצל אותן ? ויווה החופש
וכמי שנמצא במצבך, מהיום מובטל ... (לזמן קצר כולי תקווה ), אז מה אם בסוף החופש אשקול עוד כמה ק"ג , חיים רק פעם אחת !!!!!!!!!!! נצאטט בלילה

קטן עלי ../images/Emo13.gif

היו תקופות שעבדתי גם 20 שעות ביום (כן כן
!).... כשצריך אז עובדים....עבודה לא ממש מפחידה אותי... אני מאוד אוהבת לעבוד ורוצה לעבוד.....אני תכף כמעט חודש שלם שלא עובדת אוףףףףףףףףף...זה מעצבן. וגם כשאני עובדת....אוווו תאמין לי שאני יודעת יופי להנות מהחיים, לבלות, לטייל ולעשות כייף....זה בדוק:-. אז אצלי זה להיפך מאצלך......אני כל הזמן אוכלת...ולא רוצה להעלות יותר...הלווווווווו אין מקום מותק
....בסוף אצטרך להרחיב את הכל כאן...גם ככה המישפוחה שולחת אותי לעבוד במי רוצה להיות מיליונר...לצידו של יורם ארבל...לא ידעת? בתור גלגל הצלה!!!!!! כל היום מבלבלים לי את המוח
....לא שלהם חסר
. נכון...חיים פעם אחת....אבל לפחות נחיה את הפעם הזאת כמו שצריך לא? טוב.....נצ´אטט בלילה...יהההההה זה דייט? חחחחחחחחחחחח איזה כייף לי
. נו מילא....כשאחזור מהסרט
.

yogibear

New member
נו באמת ....../images/Emo105.gif

תמיד אהבתי לעבוד, אבל יש לי אלרגיה לשעות נוספות לא מעוניין לקבל בגינן תוספות מעדיף לקרוא ספר טוב מאשר לעבוד שעות לרוב עדיף לטייל על שפת הים מאשר במשרד להישאר כמיותם לעבוד 20 שעות ביום זה טירוף והבוס שמבקש זאת פשוט חצוף !!!!!!!!! לא ברור איך אחרי שעות עבודה כה רבות נותר עוד כח כדי לחיות ולבלות.

אתה צודק!...אבל וכן יש אבל...../images/Emo13.gif

ברור שיותר כייף לקרוא ספר או לטייל על שפת הים....ללא ספק! אבל שוב פעם...תלוי מהיא העבודה... 20 שעות עבודה...זה היה חלק מהעבודה מלכתחילה והבוס לא היה צריך לבקש...זה פשוט כך (צוות בידור באילת
).. אז שם ניצלתי גם את הכייף...ואם כל זה שלא היה לי כוח בסוף יום תאמין לי שעוד ביליתי...ועוד איך
!!! כשרוצים.........הכל אפשרי!.... ועכשיו....עזוב אותי...איך היה היום הראשון בחופש? נהנת? עשית משהו מסויים? עבר כאב הראש?...ספר קצת....

yogibear

New member
כן,

אולי את בנוייה לעבודה כה מוטרפת, אני לא. כן נהנתי בחופש, אבל החום וההתייבשות של שלשום השפיעו גם אתמול. מחר אני יורד לאילת ( אילת העיר ולא לא לכל אילת ... אוף את עם הראש הכחול שלך ...) כן אני לומד לבחינה אחרונה בתואר, בחינה ארורה ומסריחה בסטטיסטיקה, מייאש מעצבן, לא מעניין, אבל אין לי ברירה, כי אם את הבחינה הזו אני לא עובר, הלך לי התואר. ואני חייב שנה הבאה להמשיך הלאה ... אז לפחות ב עשרת הימים הקרובים אני " חורש" למרות שאצלי על כל שעת ישיבה ברוטו יש 15 דקות לימוד נטו במקרה הטוב ..... מה לעשות נולדתי עם שיפודים בטוסיק, הלוואי היו לי רק קוצים.... אני לא חקלאי וחרישה אינה בשבילי ........... ביי

חשבתי שאתה בחופש ../images/Emo13.gif

למה אתה משכים כל כך מוקדם? ללמוד? אם זאת הסיבה אז מצויין... אם אתה נולדת עם שיפודים בעכוז...מה אני אומר?....שיש לי שם גדר תיל
. הייתי צריכה לרדת גם מחר לאילת....אך לא ממש בא לי, אז החלטתי לשנות את תוכניותיי וללכת למקום אחר שהייתי מוזמנת.. עכשיו, לגבי אורך החיים המטורפים....כן !!! אני אדם מטורף...קלעת בול..אבל....זה היה בתקופה אחרת...בתקופה שהייתי יותר צעירה...למרות שגם כיום אני מלאה אנרגיה אך בהחלט פחות מהתקופה ההיא... שבוע שעבר כאשר הייתי באילת, פגשתי את מנכ"ל המלון (שבו עבדתי)..והוא אמר לי ...שהלוואי והלוואי הייתי חוזרת, מבחינתו שבאותו הרגע הייתי מתחילה...אז אמרתי לו, אין לי את אותו הכוח...לקום כל בוקר לעשות אירובי לאורחים....הופעות כל היום...בינגו..בריכה...וכמובן כל מה שכרוך בעבודה...היום אני כבר זקנה
.... משאירה את הכוחות לדברים אחרים. ובקיצור...למה אני מבלבלת לך את המוח???????????? שיחזור הכאב ראש? חלילה! (עד שעבר). אז ... שיהיה לך בהצלחה במבחן (למרות שנשתמע עד אז)..רק תזכיר לי מתי הוא שאחזיק לך אצבעות (גם ברגליים)...מבטיחה שזה יעזור
. ות´אמת? אני מעט מקנאה בך שאתה יורד לאילת (למרות שגם יכולתי)...בא לי אבל ....גם לא בא לי
...אם אתה יורד למלון ברשת ישרוטל...מסור להם ד"ש ממני........
שיהיה לך יום נפלא.....
מקסימוששששששששש

yogibear

New member
את לא ...

מבלבלת לי את המוח ואת יודעת ( כנראה ) שאני נהנה מזה שאת "מבלבלת" לי את המוח ... תמשיכי !!!!!!!!!!!!!! ביי אולי בערב, ואם לא ביום שני הבא.........

yogibear

New member
זה מושק איילים

וכן הוא נקרא K2002 מה אני אמור לעשות אחרי שירדתי עד למטה ? עד כמה למטה ? אני יכול לקחת איתי את קוביות הקרח ?

למעלה